Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
alcatel ot-995
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hodostamas #49720 üzenetére
Ezt írja:
General Error
SQL ERROR [ mysqli ]Too many connections [1040]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz oliverkiss32 #48829 üzenetére
Képzeld van,meg mélyvíz topic is. És bármilyen furcsa is a szàmodra ott nem folia a téma
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát ez a fólia tényleg mélyvíz téma
-
törölt tag
válasz oliverkiss32 #48334 üzenetére
Ha ràm gondolsz èn nem vagyok ujonc. a plusszà tètel is egyèbb okokbol törtènt amit nem szeretnèk megint rèszletezni...
-
törölt tag
Sziasztok. lett egy kis gondom a custom kernelel. Èn vagyok az a f.sz aki sikeresen a socos defiböl defy+-t csinàlt. a problèma a kö etkezô:kamera szèpen müködöt meg minden,aksi 3napig bîrta,de mikor kb 4% nàl jàrt az aksi rà dugtam töltöre de semmi. Van itthon 3töltôm de egyikkel se tölt. ha gèpre dugom akkor be tudom kapcsolni,viszont recorverybe az jelzi hogy 0% az aksi.
-
törölt tag
válasz StefanBraun #48066 üzenetére
válts át angolra és nem fog fczni. Ha végeztél vissza állitod magyarra.
-
törölt tag
Sikerült vègülis nekem is a custom kerneles dolog. Igaz a tegnapi verziót kellet hozzà leszedni. Mostmàr csak az lenne a jó ha pl cm7el is hasznàlható lenne. azèrt sebessègben mèg mondig jobb mint a jb
-
törölt tag
válasz Disque #48000 üzenetére
Amikor a hiba van: CM10 defy+ rom, custom kernel,gapps. A hiba ha átálítom 2nd boot-ra. motologo kék majd zöld végül piros led. Kb 5perc után piros led kialszik de a motologo marad(akár 20perc is eltelhet akkor is) Ha a gapps után rakom a kernelt akkor is ez van. Ha ugy rakom hogy custom kernel rom gapps akkor betölt csak kamera nincs.
-
törölt tag
válasz Zsoca34 #47985 üzenetére
3xor probáltam... előtte is quarx féle cm10 volt fent. Lehet az gond hogy socos defim van BL7-es? Úgy müködik csak hogy custom kernel,cm10,gapps. Akkor betölt rendesen de kamera ugyanugy nincs... De viszont ha a kernelt rakom elöszőr akkor feltudom rakni a sima defys cm10et...nem a defy+osat vagyok muszáj
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
èn màr csak arra lennèk kivàncsi hogy az èn elbaxott socos defym kameràjàt èletre lehet-e így kelteni.
-
törölt tag
Sziasztok.
Van már valami fejlemény bootloader nyitás kapcsán?
Esetleg visszatérés BL7ről? -
törölt tag
Sziasztok.
Részben én is elhagyom a defy tábort de azért még ide sas,hogyha tudok akkor segítek. De már nem defy tulajként. Örlök hogy ennek a társaságnak a tagja lehettem. További jó romolgatást.
Sziasztok. -
törölt tag
-
-
törölt tag
-
törölt tag
BL7es Defy+ rommal rendelkező defyn hogy lehet életre kelteni SOC kamerát? Vagy vissza lehet jutni valahogy 2.2re? De még azis jólene ha valamelyik defy+os custom romba lehetne eröltetni hogy müködjön SOC modul
-
törölt tag
Én meg most harcolok hogy müködő SOC Defy+ legyen Kicsit kapkodtam idegből
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz baal-amiga #45421 üzenetére
Nálam nincs aku esés mig cm10nél volt egy kicsi,de nem negyon észrevehető volt azse
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
CM10 használóknak egy kis cpu settings segítség: [link]
-
törölt tag
hokinsilver v1.1 teszt alatt. Hamaroan a blogomban
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz kissj83 #45001 üzenetére
Ha van CWM-ed akkor bekapcsolás uán kék lednél hangerő le, itt válazd a recorvery-t(powergomb) majd stable/custom recorvery. Itt wipe cache,majd az Advanced és azon belül a dalvik cache (Ha valamelyiket nem pontosan írtam akkor elnézést csak tiszta ideg vagyok a telefon miatt)
Ha kezdő defys vagy akkor ajánlom Szabof1 kolega leírásait Legfontosabb Motorola Defy/Defy+ telepítési leírásaim
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz CoolBoy323 #44993 üzenetére
Táncsak megtudom különböztetni a kettőt, És olyat még nemláttam hogy a led és a távolságérzékető egy ugyanazon lukon legyen De mikor bebootol a rom akkor is felvillan pirosan
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Csak ha telefonálok,mihelyt megszakítom a hívást nem világít. Mindjárt visszarakom a gyári CEE-t és megnézem azzal is,bár eddig nem vettem észre a cm10nél ilyet... De lehet hogy mégis a cm10 lesz az ludas,rádugom gépre és dobálodzik a telefon,olyan mintha nemtudna kapcsolódni a géphez
(#44988) kissj83 ROOT explorer-el vagy ES explorer-el nézd meg a telefon mappáit,ne a memkariét.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hívás közben halványan világít a piros led az mi? Mondjuk a hangszóró is elég érdekes,hol recseg hol nem
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nah kiváncsiságból (aku használat) felraktam a Quarx féle CM10-et,most lakom be, pár napig marad és utána kiderül merre tovább.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
update-mokeeos-v1.10.422-defyplus
Kínai sallang kiszedve.
Magyar nyelv elméletileg benne De ezt te majd megmondod... -
törölt tag
Innen töltsd le és utána telepítsd a 2ndInitDefy_2.3.apk(ha feltelepítetted akkor utána elkel indítani a programot mert másképp nem tudod telepíteni a CWM-et)
Utána lesz CWM. De ha rendesen utánaolvasnál akkor ez már világos lenne hogy a root nem egyenlő a CWM-el
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz skidrowkill #44894 üzenetére
Akkor a hiba nálad van. Nekem is volt fent proba képpen de ment rendesen
-
törölt tag
Motorola Defy: Felkészülés a CM7 illetve a MIUI telepítésére
Ha eszerint csinálod akkor működniekell.
-
törölt tag
MOTOROLA vs GOOGLE házasság Egy kis érdekesség ami "lehet" minket is érint.
-
törölt tag
Sziasztok.
Igaz hogy az aktív tagok közzül talán én vagyok az egyetlen aki még a froyot használja, de azért leírom hogy miket vettem ki belőle:
3g mobile
adservice
Alarm Clock - gyári ébresztő és visszaszámláló program
Browser cuccosok - gyári böngésző
bluremail
blurupdater
calculator
cardock
clockwidget
connected music player - gyári zenelejátszó
Contacts unconnected
dlna+service
esmusica
facebook
Galery
greek keyboard
hiphopofficial
homescreentips (kis robot widget)
homesyncwizard
magicsmokewallpapers
kindle
kodak
live wallpapers (összes ilyen cuccos, van belőle vagy 3-4)
mediashare
myspace
phone portal
photo workshop (ez a beépített képszerkesztő, ami galériából előhívható)
quickoffice (viszi magával a fájlkezelőt is)
revolvertv
truecountry
TTS (text to speech szolgáltatás: képes elvileg kiolvasni angol szöveget) - a Pico TTS is mehet vele a levesbe.
universal inbox
Video Player
video editor lite (ez a beépített videószerkesztő, ami galériából előhívható)
youtube
weather
visualizationwallpapers
work contacts
weather updateProci 1000mhzre húzva. Antutu:2508 Quadrant:1522
-
törölt tag
A mai Quarx CM10-ben a hwa settings még mindig nem akar magyarnyelvel működni
-
törölt tag
válasz *droidika* #44567 üzenetére
Froyo = CEE és SEA ez tuti biztos,
-
törölt tag
Nálam a gyári rendszer van fent, kicsit gyomlálva a felesleges dolgoktol,kicsit tuningolva pár appal(pl: Spare part+,setvsel-el 1000mhzre húzva a proci) És elég pattogós így,van annyira fürge mint 1 custom rom(legalábbis nálam). Viszont tudtommal a zárt bootloader miatt főleg a SOCos defy csak froyo kernellel van,így hiába raksz fel custom rombol GB-t vagy ICS-t vagy esetleg JB-t az akkor is froyo alapon müxik. De nyugodtan leoltani ha tévedek.
Aktív témák
Hirdetés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SkyShowtime
- Xbox Series X|S
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen autót vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest