Hirdetés
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Android szakmai topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Nem marad hely a szupertelepnek a Xiaomi kameraszettje mellett
Aktív témák
-
fa4hu
őstag
válasz SoulReaver #34198 üzenetére
Várj vele, akár 7-8 percet is. Először lassan bootol be.
-
somi52
őstag
válasz SoulReaver #34198 üzenetére
Aksi ki be
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
SoulReaver
veterán
Hát nekem csak ilyen színes négyzetek forgolódnak a képernyőn, telepítés után... :S
-
fa4hu
őstag
válasz SoulReaver #34196 üzenetére
Én már pár ROM-ot felraktam, de sosem flasheltem sbf-et még rá, csak data wipe volt. A Nyúl így is szalad a telefonomon.
-
kano
nagyúr
válasz SoulReaver #34194 üzenetére
Igen, de egy wipe data; wipe cache és egy wipe dalvik cache nem árt, ha eddig is ezt használtad (elveszik mindened).
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Moleman
addikt
válasz SoulReaver #34192 üzenetére
Igen, bár érdemes CEE-re telepíteni, anélkül nekem bugos volt. De nagyon jó, eddig legjobb romom, és még bele se kellett nyúlni.
-
fa4hu
őstag
válasz SoulReaver #34188 üzenetére
Igen, van. Csak ajánlani tudom a ROM-ot.
-
RootRulez
félisten
válasz Tézé81 #34187 üzenetére
Fel.
De cache partiton meg dalvik cache törlés kell (akkor az adataid megmaradnak). Amúgy van annál újabb, 23-ai nightly.
═════════════════════════════════════════
-
SoulReaver
veterán
CM7 WhiteRabbit Edition
ebben tudja valaki, hogy van e magyar nyelv? nem látom a listán :S de lehet csak nem emelték ki a magyart... =)))
ÉS ha van felhasználója az írhatna pár sort, kedvcsinálónak... )
KÖSZI!!!!
-
Tézé81
tag
Sziasztok!
Az új hivatalos CM 7.2 RC1-et fel lehet tenni wipe data nélkül a CM 7.1 stabilra? Illetve vissza lehet tenni a régit anélkül, ha még sem tetszik?
-
Moleman
addikt
Egy kis off:
Hallottam még régebben egy kósza pletykát, hogy a vodánál garanciában cserélik a zöld lencsét pirosra, ingyen. Ennek mennyi a valóságalapja, és van-e most is ilyen lehetőség? -
kano
nagyúr
válasz somi52 #34181 üzenetére
Én kb. 1 hónappal ezelőttig csak azokat használtam. Az enyémen nagyon jól fogyasztottak ezek a romok (viszont nem annyira gördülékenyek, mint pl. a CM7).
Persze ezek közül sem mindegyik jó és a megfelelő módon kell felpakolni őket.
Te magyar vagy egyébként?[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz somi52 #34178 üzenetére
Ezt kérhetnénk értelmesen is?
-
polcsa
aktív tag
Segítség!
Nem tudok rájönni, hogy miért eszik repülőben közel ugyan annyit, mint bekapcsolva.
Már minden újabb progit leszedtem. A legújabb FuZZot raktam fel wipe datával(!).
A rom okozhatja?
Tegyem fel újra sbftől kezdve?
Képes 15%-ot esni repcsiben, de a nappali fogyasztása viszont nem rossz.[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Ez egy nandroid backup, ha jól látom.
Akkor pedig igen, fel tudod rakni (de mindenképpen nandroidot használj és ne sbf-ből tedd fel).[ Szerkesztve ]
-
ruan
tag
Sziasztok
Bayer lencsés Defy-m van, most Defy+ 2.3.4-es rommal,
kérdésem hogy fel tudom rakni gond nélkül ezt:
[hivatalos defy+ 2.3.6]A telefon is jelezte hogy van frissebb rendszer, de a telepítésnél hibával kilép, gondolom mert nem Defy+-om van.
köszönöm
-= StarIICraft =- Hell, it's about time!
-
kano
nagyúr
válasz Moleman #34124 üzenetére
Na ugye. Én is jártam így, de én nem tiszta alapra telepítettem (viszont nekem egy újraindítás megoldotta a dolgot).
-
zozyk
addikt
Egy egyszerű igen is elég lett volna...
kár rám pazarolni a betűket -
törölt tag
válasz lsebestyen #34161 üzenetére
És (#34168 ) zozyk: Első hozzászólás elolvasása segít.
[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
Hello
Olyan kérdésem lenne,hogy a Defy+ kijelzőjét milyen üveg védi?
Gorilla Glass van ezeken vagy esetleg valami más karcolhatatlan üveg? (Hamár strapafon)
Megtetszett a defy+ és lehet hogy az SGS-t adnám el,de a fóliáktól a hideg ráz... :-)Üdv:zozyk
-
hYpa
csendes tag
Hahó!
Apám nem igazán ért angolul, és az amcsi T-mobile meg magyarul, és a kettőt össze kéne hozni! A telefon magyarítására gondoltam, mert a nyelvtanfolyam hosszabb időt venne igénybe!Van esetleg valami könnyen felpakolható, akár Marketről leszedhető?
A főzött CM-es romok tudnak magyarul?
Köszi előre is a segítséget! -
wPityuka
tag
válasz baal-amiga #34097 üzenetére
Köszönöm neked is és Sominak is! Simán ráment az 1,3 arra meg az1,4. Csak először beszartam!
Luke, én vagyok az apád! Defy soc> CMX [JB] 12.29 - 2ndboot
-
Narxis
nagyúr
Nem tudom mi lelte a marketet de ma feltettem gyári 2.2-ről kezdve a CM 7.2 RC1-et de semmit se akart marketről telepíteni. Valami ismeretlen hibát írt ki, újra kezdtem de ezúttal a 7.1-et tettem fel, majd gapps, ekkor se telepített marketről, feltettem a 7.2-t, frissített úgy hogy már a Play a neve, ez volt délután, aztán most este meg telepít, pedig még netre se volt kapcsolva. :S Érdekes ez a CM néha. Viszont ha nagyon bugzik a 7.2 akkor már legalább megvan mire térek vissza, GB WIUI. Az nagyon jó volt, csak túl csillogó néha ez a MIUI style, még más témákkal is. Más viszont nem jöhet szóba. A magyar nyelv eleve kell a Google News miatt és magyar hozzászólásokat akarok látni marketen is. :p
Wajk ha olvasod akkor az ICS WIUI-ba bele tehetnéd a CM9-es live wallpapereket.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
lsebestyen
addikt
Üdv! Defy+ rootolva lett, és az lenne a lényeg, h eltűnjön minden nyoma a rootnak! ezt hogy lehetne legegyszerűbben kivitelezni? gyári rom, csak a TB miatt kellett root!
-
nagyúr
válasz viktorider #34154 üzenetére
Gyári rommal is csinálja?
-
viktorider
csendes tag
válasz viktorider #34143 üzenetére
hálózatvesztésre megoldás esetleg?
-
törölt tag
Köszi mindenkinek. Már töltöm is fel, utána osztom a linket
Somimooke: [link]
[ Szerkesztve ]
-
viktorider
csendes tag
sziasztok!
miui romot 2.3.7 es androioddal, 2.6.32.9 es kernel ..
nemtudom más találkozott e már a problémával , mintha valahol olvastam volna, most viszont nem találtam meg rá a megoldást.. a probléma pedig:
telefonálásnál gyakran töténik meg hogy ha épp hivnak , és felvenném, vagy én tárcsázok és épp felvennék , hogy a telefon egyszerűen elveszti a hálózatot .. a hívást kezelő aplikáció lefagy, aztán kiirja hogy no network felül ..
van erre valami megoldás ?
bocs ha már egy megválaszolt kérdés teszek fel ujra -
törölt tag
válasz johnny82 #34138 üzenetére
A somimooke nagyon jó is rom. A kezdetek óta segitek teszteléssel és hát nincs okom panaszra 1 programot leszámítva,ami nem akar települni rá, de már azzal is megbékéltem.
A CM9 fejlesztéssel viszont nagyon leálltak a fiúk. 19.én volt az utolsó kiadott verzió....
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Hali!
White rabbit 1.3-ra próbálom feltenni a White rabbit 1.4-es verziót, de nem akar bebootolni. Wipe-ok megvoltak telepítés előtt és egyszer akksi ki-be után is nyomtam wipe cache/dalvikot. Szerintetek mi lehet?
-
Vukmir
aktív tag
Ha a sima gyári 2.2.2 -s ROMOT akarom újratenni szintén a 2.2.2-re (mert ismerősnek eléggé szaggat a telefonja mert tele pakolta mindennel az elején), azt milyen leírás alapján tegyem?
(Azt mondta neki ez kellene, nem kell MIUI vagy Cm semmi ő ezt szokta meg)"Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak." Robert M. Pirsing
-
VMatteo
őstag
Kipróbálnám ezt a "White rabbit" nevezetű ROMot! Be tudnátok linkelni a legújabbat, vagy azt ami bevált?
Most megyek kereket cserélni, nem tudom megkeresni[ Szerkesztve ]
Tisztelet a Gépésznek!
-
Vukmir
aktív tag
Új WIUI mikor várható? (nem ICS-re gondolok)
Csak mert zavaró hogy néha nem lehet felvenni a hívást
"Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak." Robert M. Pirsing
-
VMatteo
őstag
Most már semmilyen WIFI-re sem kapcsolódik a Döfy. A legújabb WajkIUI ICS már stabil (kamera működik)?Vagy próbáljam a Smokee-t?Mit tanácsoltok?
Tisztelet a Gépésznek!
-
veszet
csendes tag
Lenne egy kérdésem. Feltettem ezt a gyári romot JRDNEM_U3_3.4.2_179-002, aztán most csak visszatérnék a Wiui-ra de nem tudom rootolni a telefonomat a szokásos módszerrel, SuperOneClick-kel az 1.9.5-el, 2.1-el, 2.3.3.-al A rageagainthecages-nél lefagy. Kínomba már próbáltam z4root-tal de azzal se megy. Ilyenkor mi van ?
-
Kroni1
veterán
Rájöttem..
[ Szerkesztve ]
-
baal-amiga
senior tag
Nálam tökéletesen fut a WajkIUI 2.3.16. Először cm7.2 után tettem fel full wipe után, aztán tiszta cee-re tett men működő wr 1.4 -et követően nandroidból ment vissza. Semmi probléma. Máshol lesz a liba.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
tib78
tag
Gondoltam adok egy esélyt az új ics-nek és felraktam ezt: WIUI 2.3.23 v4 (ICS) Stable (GB). Nem néz ki rosszul, és egész logikus a felépítése, de marhára szaggat és a kamera sem megy nálam. Szóval kilőve és új esély a WajkIUI 2.3.16-nak. Ez azért jó, mert ugye vissza tudtam tenni az adatokat az alap rendszeremből. Sajnos a hívásnál nagy sötétség fogadott, és amúgy sem volt semmi extra, szóval még mindig a domiui_dsj_1_11_25_reloaded adja nekem a legtöbbet. Nem tudom vala lecserélem-e...
Mi8, Garmin Instinct, Seiko Sumo, Samurai, Citizen Promaster
-
kano
nagyúr
válasz Kroni1 #34115 üzenetére
Recoveryből, zip installal simán felnyomod (wipe cache, w dc is ajánlott hozzá).
-
Kroni1
veterán
cm7.1 stabilra gondoltam hogy feltenném a white rabbit 1.3at, le is szedtem a linkrol, de nem talalom, hogy kene nekikezdeni az installnak. van errol leiras valahol? tudna valaki linket adni? koszonom!
-
kano
nagyúr
válasz Moleman #34091 üzenetére
Ne terjessz hülyeségeket. Megy a mobilnet, max. neked nem megy.
Az pedig orvosolható.[ Szerkesztve ]
-
-
bruti01
őstag
-
RootRulez
félisten
válasz balinyo #34107 üzenetére
Névjegy szerkesztése és ott menü összevonás. Megjegyezném, hogy nálam az első nevét jegyzi meg, tehát ha összevonnád Kiss Béla (facebook) és Béci (névjegy) ugyanazon személyt takaró adatlapokat, akkor ha a Bécinél kezded és a Kiss Bálát választod, akkor Béci néven marad meg az összevont névjegy.
Nekem is van 700+ névjegyem, a fele nem is kéne a másik felét meg össze kéne vonnom...
Ráadásul minden új ROM után elfelejti és rakhatom őket össze megint...[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
balinyo
tag
Sziasztok!
CM 7.2-nél hogyan lehet megoldani, hogy a különböző accountokból származó kontaktokat, amiket automatikusan nem tudott párosítani, manuálisan összevonjam? Azaz ha a telefonkönyvemben, a facebookomon meg pl a linkedin-en is van ugyanaz az ismerősöm, de nem pont ugyanúgy szerepel a neve, ne három kontaktként jelenjen meg. Az eredeti Motorola ROM-ban a kontaktoknál volt ilyen opció.
-
Lacopapi
addikt
válasz Shyciii #34078 üzenetére
Nem a beállításokat,hanem magát a használatot kérdőjelezem meg (nálam) , 2700 körül volt az antutu ,nélküle 2900 fölött van. De ez csak egy mérési adat,érzésre is rosszabb volt,amíg használtam.Nem tudom miket ír át, de tény ami tény,a SEA lelassult tőle. Tehát a magam részéről nem ajánlom.
-
kanyazsombor
tag
-
Narxis
nagyúr
Új WIUI V4 ICS!
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
fa4hu
őstag
Béláim, a Nyúlban! Hogyan lehet a nyulas fényerősséget 20 alá venni? (Mert sötétben még az is sok, vakít, de ez a minimálisan beállítható érték.)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest