Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Banzai69
csendes tag
válasz
Gabernier
üzenetére
Csülök.
Nekem is Silicon Power 16gb (cl6)kártya volt benne ,rengeteg véletlenszerű hibát produkált.
(fagyások,FC-k, lezárt készülék kinyitásánál már csak az alsó gombok világítottak stb...)
Le is cseréltem egy Kingston 16gb (cl10)-re,és megszűntek a hibák.
Igy én ezt javaslom. -
nbukta77
addikt
Felraktam a hivatalos 2.3.4-et,de a kamera nem mukodik. Mit tudok vele kezdeni. Segitsetek. Koszi
-
Sajat
csendes tag
Sziasztok, a másik topicban már feltettem már az alábbi kérdésem, de senki nem reagált rá, ezt megunva, gondoltam úgy, hogy akkor itt is felteszem.
Sziasztok! Ezt szeretném feltelepíteni a Defy-re.
Én úgy képzeltem el, hogy Root Explorer-rel kimásolom a framework-res.apk-t a systeam könyvtárból. Ezután a gépen totalcommanderrel belelépek, és felülírom a linken megadott fájlokkal, majd mountolom újra az SD kártyát, másolom a módosított framework-öt, felülírom a meglévőt (előtte lementem) és újraindítom a telefont.
A kérdésem az lenne, hogy mivel nincs 2ndinitem, illetve customrecoverym sem, így is biztonságosan véghezvihető-e a folyamat?
Az előbb említett 2 programot azért nem telepíteném, mert csak ezt a slidert akarom módosítani, a későbbiekben, hogyha mást is akarok majd akkor felteszem, viszont most még nem tenném fel.
Hogyha véletlenül nem állna fel a rendszer, akkor a gyári recoveryben kiadott FR-el, még vissza lehet hozni a telefont vagy nem? tehát, hogy amikor FR-et nyomok, akkor ő valahonnan előszedné a gyári framework-öt, vagy pedig nem?
A telefonon gyári Froyo van.
Előre is köszönöm. -
Edge
veterán
válasz
Gabernier
üzenetére
Sandisk 32gb-os class4-es lesz.
erpy: vegyél már egy defy-t plz, unalmas hogy itt ácsingózol feszt...
balewi: én is rengeteg dolgot egyedül oldok és oldottam meg, pl ma reggel a seggemet is egyedül töröltem ki, még se méltatlankodok a wc papírgyárnak hogy miért nem automata törli ki a papír a sejhajom...
-
marcitp
őstag
válasz
szabof1
üzenetére
Viszont akkor ez mehetne 1. hsz-be, nem?
Bocs, hogy belevau, legfőképp csak olvasgatok (ne kérdezzek olyat, ami volt már), meg segítek, ha tudok.... ha nem tudok, akkor meg csitu. Sztem rendben a fórum, segítőkész a csapat. Van XDA, nem kell sztem hisztizni, ha rögtön nincs válasz. Régebben más fórumoknál hangsúlyosabb volt az "olvass vissza". -
_seth_
veterán
2.2.2-es rendszeren normális, hogy hiába nyomok rá a hálózatkeresésre nem adja be a listát csak megy körbe-körbe az ikon?
-
szabof1
őstag
A stílusod kicsit túlzó, nem gondolod?
Szegény belefutott egy olyan hibába, amiről szerintem itt még nem sokan tudtak. Tanuljunk belőle (én is tanultam): Defy 2ndInit programot csak Android 2.2-re telepítsünk, de ha már CM7 vagy MIUI van a telefonon, akkor ne, mert azokon már van és csak ilyen kavarodást okoz. Szintén ne telepítsük fel 2.2-re, ha már fent van egy másik verzió, csak ha a régit már uninstalláltuk. És legjobban akkor járunk, ha ebből a programból a régi 1.4.2-es verziót tesszük fel innen.
De ha tévedek, majd kijavítanak az okosabbak.balewi:
Végül is hogyan sikerült feltenni a 2.2-t az RSD Lite-tal? Mi volt a megoldás? Másik SBF-fel vagy másik gépen sikerült? -
akos727
senior tag
Általánosságban mi a vélemény?
Cm7 vagy Wajkiui (miui) a jobb? -
_seth_
veterán
Megvan a defy, megy is fel rá a legújabb gyári rom utána ez a wajk féle ui

-
Slukkica
őstag
Segítségre lenne szükségem, megint....
Defy 2ndinit 1.4-gyel felraktam a Custom recoveryt.
Nem tudja felcsatolni az SD kártyát. Evvel mit lehetne kezdeni?
Próbáltam már két kártyát, ill. a menüből is felcsatolni. De semmi... -
Edge
veterán
válasz
forintuser
üzenetére
kb ennyi idő alatt jöttél rá hogy nem találod a miuis témákat és már mentél is vissza miuira?

gabernier: cserélj sd-t...
-
Gabernier
tag
gyakorlatilag a használhatatlanság határát súrolja az sd probléma miatt
-
furzsi
tag
Hali!
Nekem sajna nem vált be a Miui,de telepités előtt csináltam egy backup-ot ha most restor-ra megyek visszakapom a froyo 2.2.2-met?
-
akos727
senior tag
Nah, running Wajkiui, remélem jó lesz. Első bug amire figyelmes lettem, hogy video felvételen jobb felül be-be csíkozódik a kép.
-
forintuser
őstag
Még nem jöttem rá melyik alkamazás az, amit ha titaniummal törlök, a magyarítás foghíjas lesz.Vagyis Óra helyett ra, feledatkezelö helyett feladatkezel.Stb

-
balewi
aktív tag
Na csak sikerült megváltoztatni az aláírásom

Innen-onnan össze ollózva a tapasztalatokat találtam megoldást. Egyedül.
-
Narxis
nagyúr
Nálam sok app van, amikor először tettem fel CM7-et akkor igyekeztem mindenből a gyárit használni, az is nagy változás volt nekem mert 2.1-ről léptem 2.3.4-re ugye... de aztán már RC0-nál feltettem az összes GO appot, meg csomó játékot. Azóta mondjuk szortíroztam, de még mindig sok van. Arra gondoltam, hogy ez is gond lehet, okozhat fagyásokat... de akkor úgy látszik, hogy nem.
Dolphin HD-t használ valaki CM7-en? Nálatok is irtó lassú az oldalak betöltése? Opera Mobile-al de még a gyári böngészővel is gyorsabb. Néha jól működik de általában a 3. vagy 4. linknél megadja magát és az örökkévalóságig tölti.
-
forintuser
őstag
Nálam kb 5 percig volt fent most a legutolsó nightly.Én MIUI/WIUI-s lettem.
-
tyll30
tag
Én kb 2 hete van fent a CM7 RC1 v2.
Ugyanazok a híbák vannak nálam is !
Nem tudom felvenni bejövő híváskor, újraindul bejővő híváskor.
Sorba irkálja hogy az xyz alkalmazás folyamata leállta !
Nagyon sokszor csak aksi le segít !
Először napi 1 szer, az utóbbi napokban már szinte a használhatatlanság határát súrolja !
(ja és nincs telepakolva progikkal ) -
Narxis
nagyúr
válasz
rum-cajsz
üzenetére
Amióta formáztam telóban, azóta úgy néz ki jó lett(lekopogom..) viszont most néha a go launcher vagy a más app-nál kapok olyan üzenetet, hogy nem válaszol a program: bezárás most, várakozás, jelentés stb.
Beállítások->Alkalmazásoknál csináltam olyat, hogy minden adat törlése ezeknél az appoknál, Go Launcher-nél ez segített...
-
Slukkica
őstag
válasz
forintuser
üzenetére
Huhhh na végre siker!
Aki hasonloan járna annak ajánlom a JRDNEM_U3_3.4.2_117-002_BLUR_SIGN_SIGNED_USAJRDNEMARAB1B8RTGB035.0R_USAJRDNFRYORTGB_P003_A002_HWp3_Service1FF.sbf nevű file-t.
Ez oldotta meg nekem a problémát!!! -
userxy
őstag
válasz
forintuser
üzenetére
1000x kössz megvan müxik na fasza kész a teló
nincs még 1 napos a defy de minden rajta van már.
Első androidos telónak elég használható
ha nem kezd ujra indulgatni megint akkor zsir lesz.
-
userxy
őstag
válasz
forintuser
üzenetére
Az pontosan hol van mert én ilyet nem találok ?
-
Slukkica
őstag
válasz
forintuser
üzenetére
Felment a Nordic de semmilyen gomra nem csinál semmit. Teljesen mindegy milyen sorrendbe vagy milyen sokáig nyomom!
Teljesen fekete a képernyő. Olyan mintha benne sem lenne a telóba az aksi.
Onnan tudom hogy üzemel a telő hogy az RSD Lite felismeri. /5.3.1/ -
userxy
őstag
Mindent reseteltem a recoverybe és helyre tért nem indul ujra mostmár. remélem nem is fog...
Másik bajom van azóta a jól megszokott android csengőhang beállítás ezen a MIUI-n nem megy ? hiába másolom be a adott helyre a mp3at nem látja a teló és nem tom beállitani csengőhangnak.
Ha vki tudja hogy mit kurok el kérem jelezze.
-
forintuser
őstag
-
Slukkica
őstag
Gratulálok a szép munkához

Valaki ha segítene nekem az jó lenne mert már zsong a fejem

Itt van a kezemben egy Defy. Tegnap felküldtem rá egy MIUI-t. Bootlop lett a vége.
Előtte is olvastam, meg azóta is csak olvasok....
Tegnap, eljuttotam oda hogy RSD Lite és akkor fel tudom majd rakni. Feltöltött aksi, akkor mehet. A progi írja hogy a teló újraindul és akkor minden rendben. Gondoltam én!Nem indúl. Fekete képernyő, fehér leddel. Na megint túrom a netet. Következett a következő:

Ez ment egész éjjel. Reggel folytatom.... Addig eljutottam hogy a fehér led már nem világít de a fekete képernyő, na az van!
Az RDS Lite progi látja, hiba nélkül le is fut. Összeségében próbáltam a következő file-okat:
Ezeket tegnap
JRDNEM_U3_2.34.1_DEBLUR_P3_SIGN........sbf
JRDNEM_U3_2.34.1_DEBLUR_P3_SIGN........sbf
Ezt ma
JRDNEM_U3_3.42_177-005_NORDIC_SIGN.......sbf
Az md5 értéke jó volt, minden file-nak.Próbáltam aksi ki, be! Gomvariációk. De semmi.
Valaki tudná, hogy hogyan tudnék életet lehetni bele!Köszi
-
userxy
őstag
üdv tegnap feltettem a legujabb Wajk féle miuit nem si volt vele semmi baj ma regelig.
Vmiért elkezdett ujraindulgatni magátol.
Mit csináljak mi lehet az oka ? -
kano
nagyúr
Nekem az új MIUI maximálisan tetszik!
Nincs FC, nincs újraindulás, lassulás stb. Ha visszaolvasol, akkor nekem a Wajk MIUI release-ével volt problémám, de az kb. 1 percig volt fent. Nem tudom miért de nekem nagyon instabil. 
Szóval az 1.7.8 szerintem tökéletes. Vannak érdekes dolgai (kínai írásjelek néhol), de ez egyáltalán nem befolyásolják a használatot. -
rum-cajsz
őstag
válasz
Gabernier
üzenetére
nem tudják pontosan...
Két tipp van,
- az egyik, hogy a 2.2-es android érzékenyebb a kártyákra, és nem tudsz mit tenni, cserélned kell
- a másik, hogy csak bizonyos fájlok sérültek a kártyán, és elvileg a windows "full format"-ja segít a hibát javítani. persze, ha elkezded visszamásolni a fájlokat, megint előjöhet e hiba.
A hibás fájl megkeresésében segíthet a linux logok túrása, ehhet a marketről is letölthetsz progit, vagy adb-n keresztül is nézheted. kulszavak: logcat, dmesgIleltve ezt írtam még korábban a sima defy fórumban:
Most olvastam egy egyszerübb módszert az sd kártya hiba meghatározásához.
Amikor előfordul ez, hogy fekete a képernyő, és nem tudod a telefont felébreszteni/bekapcsolni, akkor dugd rá a gépre, és parancssorban add ki az "adb shell" parancsot, majd az "ls /sdcard" parancsot. Ha nem listázza ki a kártya tartalmát ilyenkor, akkor az a kártya hibás.
(ehhez szükséges az adb telepítése és beállítása a gépeden előzetesen) -
Edge
veterán
"Milyen a CM7?"
Nos az a helyzet ezzel hogy mégiscsak Neked kellene megnézned milyen is.
Aki kipróbál egy ROM-ot és tetszik neki az 90% hogy azon is marad, legyen az CM7 vagy Miui, csak kevesen váltogatják, megmondom miért. Mert mindegyik van annyira fasza hogy teljesen meglehet velük elégedve aki használja, így minek is váltson róla? (maradék 10% az a vállalkozó kedv
)
Én a helyedben már rég váltottam volna CM7-re mert a Miuis postjaid nagy része nem tükröz nagy megelégedettséget, minek erőltetni ami nem tetszik maximálisan?
Próbáld ki a CM7-et... -
balewi
aktív tag
Jelenleg ott tartok, hogy épp teszem fel RSD-vel a 2.2 cee-t.
Az első hsz-ben ezt olvastam:
"Ha esetleg azt írná ki, hogy manuálisan indítsd újra a telefont, akkor sem kell megijedni, 1-2 perc, és átvált ez az üzenet passed-re (addig ne húzd le a kábelt)."
Nálam most épp 10 perce írja ezt.
Biztos nem lehet lehúzni?
Remélem az nem gond, hogy nincs benne sim... -
furzsi
tag
Wajk: nemtudom jelezték-e már de ha rádugom az usb-t és az értesitőn az usb választásnál angolok maradtak a feliratok.Nem gond csak gondoltam szólok a következő frissitésnél lehetne orvosolni.üdv.

-
userxy
őstag
Üdv felraktam a Wajk féle legujabb miuit és vmiért baszik kapcsolódni wifihez vmi tipp hogy mi lehet az oka ?
-
Gabernier
tag
rumcajsz erről az sd kártya hibáról mit mondanak az okosok az xda-n?
-
furzsi
tag
A következő képpen fognék hozzá a miui 1.7.8.1 telepitéséhez,javitsatok ki ha valamit nem jól csinálnék.köszönöm.
-zip fájlt felteszem az sd kártyára
-2ndinit-ben a stable verziót telepitem és utána ujra inditom a telót és hangerő minuszal belépek a bootmenübe
nekem a verzió szám:0.6.1 ez jó?
-ott recovery-re lépek és azon belül a custom recoveryt választom
-aztán wipe data/factory reset utána wipe cache partition(ide még nem mertem belépni de gondolom itt is reset kell,
majd errősitsetek meg ebben is vagy javitsatok ki)
-utána instal zip from sdcard ha pedig végzet még nem inditom ujra hanem advanced alatt dalvik cache törlése és reboot
-ha betölt a rendszer akkor örülés
szóval megerősitést vagy javitást kérnék a hozzá értőktől.köszönöm.

-
furzsi
tag
Sziasztok!
Friss Defy tulaj vagyok lefrissitettem a telót froyo 2.2.2-re erre feltehetem a Wajk féle Miui-t 1.7.8.1-et vagy más alap kell hozzá? -
Gabernier
tag
most másoltam fel azsd kártyára a régi cuccaimat és elkezdett buggolni
most hogy van rajta 10 gb anyag
eddíg nem volt gond mit lehet tenni? formázzam valahogy a géppeé a memkarit és aztán vissza a telóba?
gyanítom hogy az sd kárty miat nem ment sokáig a cm7 telepítés
amint üresre formáztam renden volt -
kano
nagyúr
Nem értem, hogy nekem miért ennyire bugos. FCk tömkelege és fagyások.
Nekem ami tetszik az a
4 irányú lockscreen és az időjárás widget. Ezeket külön hol találod meg?
Köszönöm -
-
forintuser
őstag
Én is feldobtam az új WIUI-t.És csak azt tudom mondani:SZUPER!!
Nagyobb hiba nincs benne, a magyar nyelvezet tökéletes(vagyis hibával nem találkoztam még).
Köszi mester.

-
Üdv a klubban.
Egyébként, az alap 2.2 Nordiccal is jelentkezett nálam ez a probléma még a CM7 felrakása előtt. Szóval, lehet, hogy mégis fogsz kártyát cserélni... Én azt tettem. Azóta nem volt fagyás egy darab se. Nordic 2.2 + CM7 Beta6.Érdemes lenne talán a CEE Froyoval kipróbálni, hátha a kernelbeli különbség megoldja a memóriakártya hibát. Csak egy tipp. De örülnék, ha működne.
-
Szabolcs_76
csendes tag
Wajk!
Az új verzió szuper! Megtetszett a Launcher Pro is, megvettem a Plus-t, 3 dodót megért. Egyedül az FM rádiót nem próbáltam még, azt majd holnap. Köszi a Rom-ot! -
Gabernier
tag
HÁHÁÁ siker!
Kössz mindent mindenkink meg a türelmet és hogy végig szenedtétek velem.. igaz áttételesen de azért már biztos idegesített(elek) titeket is.. -
Mcomp
tag
Én csak Wajk-nak szeretnék köszönetet mondani ez a miui nekem teljesen bejön tegnap tettem föl azóta nyomkodom de még nagyobb hibával nem találkoztam,nálam úgy tűnik eddig minden működik.Ma még felteszem az 1.7.8.1 remélem nem ront a helyzeten.
-
volvoguy
addikt
üdv! én használom a Defyhez a Sysctl Config és SD Booster appot. Előbbiben 4096-ot, utóbbiban pedig 2048-as értéket állítottam be.
Viszont a SetVsel-ben látok olyan, hogy set vm.min_free_kbytes=4096 valamint Apply SDCard Speedfix....mindegyiknél lehet pipát tenni....
Ezek ugyanazok?
-
Gabernier
tag
okk letöltöttem mégecce
most jó
formáztam az sd-t
felmásolom
töltöm a telefont és később újra próba -
balewi
aktív tag
válasz
szabof1
üzenetére
De van kék led és be is tudok lépni a Custom Recovery-be.
Jó lenne nem nulláról kezdeni.Edge: igen, fent volt. de cm7 telepítés után leszedtem. Amúgy 1.42-őt kraktam fel. Wajk linkelte az xda-n.
Ha sbf kellene, akkor jól jönne egy használható link hozzá. Viszont akkor gondolom a cee is jöhet, bár most a nordic volt a cm7 alatt.Estére megyek melózni, így csak holnap fogok próbálkozni.
Köszi mindenkinek, aki segíteni próbál, próbált. -
Gabernier
tag
rc1 101,1
rc0 0,0 akkor itt megvan a bibi
de a másiknál nemértem
letöltök mindent mégecce
és formázom a memkarit -
rum-cajsz
őstag
formázd le windows-ban, és ne másolj vissza semmit. Ha a hiba nem jelentkezik, akkor megpróbálhatod könyvtáranként visszamásolni. Ha szerencséd van, akkor csak egy fájl sérült meg rajta.
Ha jelentkezik a hiba az üres kártyán is, akkor tedd vissza a gyárit.
Ha így is jelentkezik a hiba, akkor szervíz.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nincs még 1 napos a defy de minden rajta van már.
Nincs FC, nincs újraindulás, lassulás stb. Ha visszaolvasol, akkor nekem a Wajk MIUI release-ével volt problémám, de az kb. 1 percig volt fent. Nem tudom miért de nekem nagyon instabil.