- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Öt Redmi Note 14 érkezett a nemzetközi piacra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
-
szabof1
őstag
válasz Lacopapi #35645 üzenetére
Nekem nandroid visszarakás után rendszeres ez a probléma (hogy GMail csak kap levelet, de nem küldi el).
Rájöttem, hogy ha a /data/system könyvtárból törlöm az accounts.db állományt és újraindítom a telefont, akkor utána tökéletesen működik. (Ilyenkor persze újra be kell állítani a fiókot.) -
Cogwheel71
tag
válasz Lacopapi #35667 üzenetére
Mivel úgy látom, elég sok androidos lejátszót ismersz ill. halgattál, melyikhez passzolna leginkább a beatsaudio plugin? Vagy máshogy fogalmazva: mivel jelenleg a Neutront használom és leginkább bluetooth adapteren keresztül a hifi rendszerre kötve hallgatom, van-e ezt überelő lejátszó akár beats-el, akár nélküle?
-
törölt tag
válasz Lacopapi #35652 üzenetére
Persze, nem hallgattam még meg, éppen azért, mert ha „utólagos manipuláció”, akkor én elvből se hallgatom meg! Csak az elvről beszéltem, az pedig egy másik ügy, hogy a (fanatikusan képviselt) elvek mikor és hogyan döntik, döntötték romba (nem ROM-ba!) a világot.
És akkor, most, utólag kérek küldeni egy „Gyilkos”-t, mert múltkor, amkor legutóbb a task killerről beszéltem, nemhogy elfelejtettél „legyilkosozni”, hanem hovatovább még helyeseltél is!
De a Winamp-ot azért elég jónak találtad te is, nem? Én Sennheiser HD555-ön hallgatva tettem le mellette a voksomat (persze a Beats nélküli CMP-hez képest). -
chesterboy
aktív tag
-
ottobacsi
tag
válasz Lacopapi #35406 üzenetére
Bocsi, csak bénáztam, telefonnal írtam-töröltem, na mindegy...
Tudom hogy nem kőbevésett a dolog mert ugye minden döfi egy egyéniség, ahogy olvastam itt már nagyon sokszor.
És a tengeren túlra sem igazán akarok menni, mert nem szeretnék bajlódni az "ez se megy meg az se megy" dolgokkal.
1-2 rom volt eddig ami tetszett az írások alapján, dominak az egyik csupaszított romja, és kano által favorizált +-os romok.
Ami hirtelen eszembe jut a nem működők közül, az az spb tv, elindul de semelyik csatornát nem nyitja meg, csak a nagy feketeség van, a bsplayert is ki akartam próbálni nemrég, de kilép amikor indítanák egy filmet. A szokásos reinstall, cleardata stb.. körök megvoltak.
Ja és azért is a sea, mert hátha a fogyasztás is javulna egy picit, nem mintha nem bírná így is reggeltől estig, pedig szoktam tapizni elég sűrűn. Lerakva kb. 1,5% / óra, repcsiben 1% / 4 óra. Mondjuk repcsit nem használok, csak 1x kipróbáltam. -
törölt tag
-
ottobacsi
tag
-
ottobacsi
tag
válasz Lacopapi #35255 üzenetére
Az is érdekes hogy az én maxell cl6-os kártyám dupla sebességgel dolgozik ha a döfiben van és kábellal másolok rá, ahoz képest ha a saját vagy akár másik sd adapterrel dugom be a notebookom kártyaolvasójába.
Juteszembe, neked hogy van leformázva a kártyád?
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz Lacopapi #35083 üzenetére
Nekem is 2G re van állítva és voltaképpen jól megy a teló... néhol van egy kicsi akadás, de nem gáz...
Most lefuttatom repülőn is... hátha.na le is futott... még kevesebb is lett egy 10 essel :S 2321... nem értem :S
Nálad 1200mhz-en mennyi vsel van megadva?[ Szerkesztve ]
-
-
polcsa
aktív tag
válasz Lacopapi #34753 üzenetére
CM7 előtt SEA volt. Szerette.
A tiédnél azért többet evett, de a két napot (1+repülő+1) normál használat mellett úgy fejezte be, hogy még maradt benne.
Most meg vagy töltöm 60%-ról vagy spórolok két napra.
Azért bosszantó, mert pl. 60%-kal repülőbe teszem, lemegy mondjuk 45%-ra (miért?) és ehhez jön még hozzá, hogy 28%-ról 19%-ra esik. Igaz 1%-on hosszan időzik, de MIÉRT?
Amúgy a kompromisszumok embere vagyok, de valamelyik problémát jó lenne megszüntetni. Az akku esést eddig nem tudtam. -
RootRulez
félisten
válasz Lacopapi #33702 üzenetére
Egyénként az, hogy Bayeren a CEE, a SOC-on pedig a SEA teljesít jobban tény és általános vagy csak te érzed így, netán mások is osztották az észrevételed?
Nekem Bayeres van, de emiatt a merülgetés miatt lehet kipróbálnám a SEA-t is.
═════════════════════════════════════════
-
Ricardo
titán
válasz Lacopapi #33671 üzenetére
Az itteni szabályokat az oldal tulajdonosai határozzák meg. Az alapelvekben le van írva minden. Illik figyelmesen elolvasni
Idézet az alapelvekből:Amit tiltunk:
"minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
használatát elősegíti (információ megadásával, linkelésével, bárhogyan);
használatára buzdít;
illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában."Azon lehet vitatkozni hogy a szabályok mennyire vaskalaposak, de a betartásuk nem kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
De elismered, hogy használod az adott jogvédett akármit úgy, hogy nem is lehetne hivatalosan, vagyis jogsértést követsz el.
Ezt pedig bárki olvashatja, olyanok is akik nem jó szándékúak akár és csak kellemetlenséged származhat belőle.
Ezért vannak a szabályok, amiket betartatnak mindenkivel.
Ha nem tartod be, az már a te egyéni felelősséged. Mindenki döntse el saját maga, hogy mit ír le egy publikus oldalra. Másért nem tartozol felelősséggel ebben a helyzetben.
Én jó szándékkal írom mindezt.[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
domerator
veterán
Ezzel minden normális emberke egyetért, de rendszeresen rápillantok a modker topicra és olyanokért lihegnek ott egyes botcsinálta csendőrök, hogy el se hinnéd... (ide még hiányzik most nagyon egy bézbólütővelfejbekúrósszmájli)
----------------------------------
(#33672) Joke21
Az 1000/58 még tán sok is... nekem 1000/50 van most, de ez lehet, hogy kevés lesz navihoz... estefelé kiderül.
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
-
miyu
tag
válasz Lacopapi #33642 üzenetére
hát én a te smartass beállításaidat hasznalom
2g - szinkronok nélkül, általában pucolom a memóriát stb
éjszaka is 1 óra alatt 1,7 - 2% os akksi esés tapasztalhatótelenoros vagyok, max a térerő (új simkártya)
viszont néha észreveszem, ha monitor mellé rakom a telót, akkor kb óránként egy "bezavarást" betol a hálózat a monitornak ami fura..(rom miui ger, de ezt tudta a cm7 is meg emlékeim szerint 2.2 is)
-
-
kanyazsombor
tag
válasz Lacopapi #33534 üzenetére
Azt olvastam róla, hogy inkább a kevesebb RAM-mal bíró (128-256) telókon (ahol pl. ha elindítasz egy progit, bezáródhat a launcher, és utána jópár másodperc mire újra betölti azt szükség esetén) hoz igazi eredményt. A miénkben van memó rendesen, itt nem akkora durranás.
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy :)
-
bruti01
őstag
válasz Lacopapi #33399 üzenetére
szerintem a cee-vel kapcsolatosan irt. mert sajna azt kell mondjam azzal tényleg nem lehet mit csinálni. eleinte jó (kb 1 hét vagy annyi se) de utána jönnek a bajok ( fc vagy el se indulás lagghegyek és hasonló okosságok képében) és akkor van a kapkodás meg na ez mi a tosz kérdések meg egyébb nyalánkságok. bár meglepödtem hogy a sea mennyire jó hosszutávon. bár nincs az az isten hogy mégegyszer visszatérjek rá és hosszitávon használjam
(olyan szèp vagyok allig kapok levegőt. ) Galaxy tab s10 ultra 5g
-
domerator
veterán
válasz Lacopapi #33297 üzenetére
Csúfosan lemaradtam 1GHz-en...
(különben nem is... ha a frekik közötti 10%-ot rádobom a végeredményre, akkor ugyanott van...)
csak hát nálam a kártya dobta meg, nálad pedig a 2D és 3D grafika keményen ráver a domiuira...
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
JeffDebr
tag
válasz Lacopapi #33293 üzenetére
install zip ??? akkor menni fog, ha nem fagy le
na majd holnap délután ...
[ Szerkesztve ]
Motorola V2288, Nokia3310, Ericsson T20i, SonyEricsson F500i, Motorola V3i, E8, Defy, Nexus4, Jiayu G3T, LG G2mini, Lenovo P70A, Samsung J5 '16, Honor 6X, Nokia8, Samsung Note9, S23 Ultra
-
Shyciii
veterán
válasz Lacopapi #33250 üzenetére
Ugyan. Nem kell Beats a felső kategóriához. Maradhatsz AKG-nél felső szinten is. AKG K701, vagy ebay-en még időnként látni AKG K1000-est is
Matada2.3
Először is nagyon sajnálom a történteket
Másodszor az RSD Lite-al való friss Froyo telepítéséhez nem kell az USB Debuggingot babrálni. Ezt a leírást kövesd. Számodra érdekes az 1.7-es ponttól kezdődik (bár előtte nem ártana egy wipe data, de ahhoz kellene látni a kijelzőt).[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
válasz Lacopapi #33204 üzenetére
Ha épp működik, akkor jó is.
De ez igaz az androidra, és a wp7-re is (főleg miután kicsit jobban testre lehetne szabni).Amúgy a Very Light SEA kész, hibamentesen fut, nandroid backup kész, bármikor visszatérhetek hozzá, ha a főzött romokkal tele lesz a hócipőm
Egyenlőre várok az új nyusszancsra, vagy pikachura, mert hiányzik pár kényelmi funkció a Froyo-ból. -
Shyciii
veterán
válasz Lacopapi #33175 üzenetére
Kár, hogy ez nem teljesen igaz...Van ismerősöm, aki szídja, mint a lovat
Jut eszembe, tiszta telepítés vs szemét.
Most hogy bazi soxor raktam fel sbf-et, kimondhatom, hogy az sbf sem tiszta telepítés. Pl felraktam a SEA-t. Beállítgattam ezt-azt, majd újra rsd lite-al felraktam a SEA-t, és megmaradtak a cumókok amit beállítottam, szal nekem nagyon úgy néz ki, hogy az sbf-es telepítés sem teljesen tiszta[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
őstag
válasz Lacopapi #33175 üzenetére
azt azért nem mondom, hogy megöl majd az unalom.
Csak azért lesz most pár napig/hétig nálam iPhone, hogy lássam a működését, menütérképet, Appstore működést, aktiválást. azon tábor közé tartozom akik nem szeretik az iPhonet, viszont a munkámhoz kell némi tudás. Megtanulom az iOS-t és visszatérek Androidra. Továbbiakban is maradok Android vonalon. A Defy 2013.januárig tuti enyém, utána vagy RAZR Droid vagy valami hasonló kaliberü gép lesz, amit a cég majd adElőre félek a szinkronizációtól, itunes meg mittudomén
Az Android jóval egyszerűbb és testreszabbhatóbb. Ez tényVárom a MIUI V4 "stable" verziót
----- www.zoci.gumroad.com -----
Aktív témák
- Androidos fejegységek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Ukrajnai háború
- Ford topik
- További aktív témák...