Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
wPityuka
tag
-
wPityuka
tag
válasz skidrowkill #49959 üzenetére
Nálam a mozaik kép sajnos nem megy, de a többi jó! Hogyan lehetne rávenni a soc-os defyt rávenni a 720p-re?
Luke, én vagyok az apád! Defy soc> CMX [JB] 12.29 - 2ndboot
-
wPityuka
tag
válasz skidrowkill #49954 üzenetére
Mi változott?
-
-
wPityuka
tag
válasz Black Phone #49742 üzenetére
A reboot menü már jól működik, de a kamera még nem megy 720p ben, és a panoráma is csak csak korlátozottan működik. Legalábbis soc-os defyn.
[ Szerkesztve ]
-
wPityuka
tag
válasz Black Phone #49751 üzenetére
Köszönöm, sikerült!
-
wPityuka
tag
válasz Black Phone #49742 üzenetére
Légyszíves tedd fel máshova is mert innen nem tudom letölteni! Köszi!
-
wPityuka
tag
válasz Davebowman #49300 üzenetére
Sziasztok! Ma reggel fel raktam a qcmx-et Minden teljesen ok vele, kb. 3 perc alatt bebútolt! A sebessége és a memória használat is rendben van. Sajnos az LG camera nem csinál videót, de a sajátja igen, csak azon nem tudom állítani a felbontást, azt sem írja, hogy alapból mekkorán van. De szép videót csinál!
-
wPityuka
tag
Srácok jb alatt jó már a hotspott?
-
wPityuka
tag
Én még soha nem tettem fel egyetlen romot sem tiszta talapítésre, pedig már legalább ötven rom volt fenn! Eddig minden alkalommal tökéletesen működött a cucc, és csak az aktuális rom ismert bugjait tartalmazta ha volt olyan! Nem hiszem, hogy normál esetben van értelme az sbf től újra telepítésnek, kivétel akkor ha be üt a krakk!
[ Szerkesztve ]
-
wPityuka
tag
válasz hodostamas #43647 üzenetére
Nekem megy rendesen! Sőt gyors, gyorsan talál műholdat, szuper az akku használata, eddig magasan a legjobb,sőt a böngésző is villám gyors. Csak a hotspot nem működik még mindig!
[ Szerkesztve ]
-
wPityuka
tag
Nekem inkább az a bajom, hogy a wifi hotspot nem megy, sőt utána még a wifit sem lehet bekapcsolni, csak újra indítás után! A magyar fordítás meg újra felületes, pedig már a cm7nél és a cm9 nél is tökéletes volt! Hiányzik a rom updater is!
[ Szerkesztve ]
-
wPityuka
tag
Mi újság a cm10-el használja valaki? Bugok?
-
wPityuka
tag
válasz ccs2929 #41873 üzenetére
Nem tudom, hogyan lehet ennyire más egy rom ugyan olyan Defyken! Nekem a legújabb CM9 van fenn, a saját updaterével tettem fel, és tökéletes! Minden része gyors, a böngésző is szuper, aránylag jó a fogyasztása is,megy a hot spot is. Mondjuk az enyém soc-os. Érdekes dolgok ezek!
[ Szerkesztve ]
-
wPityuka
tag
válasz poller #41222 üzenetére
Nekem is fent van az új ics, be is van kapcsolva a hardwer gyorsítás, 1100 on megy a proci. De nem lett gyorsabb a qvadrant szerint, mint alapon. Viszont elég simán fut, minden hiba nélkül, de az akksival nem túl takarékos, azért várok még hátha beáll.
-
wPityuka
tag
Köszönöm mindenkinek, sikerült! Ez a build.prop editor nagyon jó!
-
wPityuka
tag
Tényleg jobb mint az előző nightly, de azért még nem tökéletes! a qvadrant 1100 on csak 2100-at mér harmadikra! a kamerában a panoráma megy, de fura kis képen, de arcocskákat nem lehet választani. Így elsőre ennyi. Valaki meg tudná mondani, hogyan lehet a vissza nyíllal való progi bezárás idejét le csökkenteni, úgy ahogyan a régebbi nightlykban volt, mert most nagyon sokáig kell nyomni?
[ Szerkesztve ]
-
wPityuka
tag
Szóval ez a CM9 Fast Edition Blavk 1.2 tuti, hogy nem jó soc-ra, semmilyen úton módon?
-
wPityuka
tag
Sziasztok! Régen a CM7-nél zárt képernyőnél a home gombra betudtam állítani a vakut, De már az új nyuszinál nem találom a beállítást. Nem tudja valaki, hogy kell?
[ Szerkesztve ]
-
wPityuka
tag
válasz baal-amiga #34097 üzenetére
Köszönöm neked is és Sominak is! Simán ráment az 1,3 arra meg az1,4. Csak először beszartam!
-
wPityuka
tag
válasz kanyazsombor #33708 üzenetére
Elolvastam!
-
wPityuka
tag
A v1.4 es fehér nyuszihoz dobna valaki egy linket? Előre is köszönöm.
-
wPityuka
tag
Nekem ez a fehér nyúl a legjobb idáig! Mikor lesz új nyúl?
[ Szerkesztve ]
-
wPityuka
tag
Sziasztok! Fel tettem a fehér nyulat jónak tűnik! De lenne egy pár kérdésem ezzel kapcsolatban. Amit az aroma installerel nem tettem fel, arra utólag van lehetőség? A bravia engint, honnan tudom elő csalogatni! Vajon kangos beckup mehet rá?
-
wPityuka
tag
Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy ugyanúgy megy fel a fehér nyúl mint a nightlyk? Ez az aroma instaler megzavart. Mi az?
-
wPityuka
tag
Na kipróbáltam a nyolcadikai CM9-et, még mindig egy fos! Szerintem még rosszabb mint volt!
-
-
wPityuka
tag
Valaki próbálta már az ötödikei cm 9 et ami cm 90 nek van írva?
-
wPityuka
tag
válasz galbi1972 #30801 üzenetére
Én is ezért álltam vissza ics ről, egy- két óránként elkezd laggolni ami egyre súlyosabb lesz. Wipék után újra megjavul, de megint egy-két óra múlva kezdődik elölről! Ja az enyém soc-os, És sajnos még egy rakat progi nem megy rajta!
-
wPityuka
tag
válasz bruti01 #30628 üzenetére
Az azért van mert rossz felbontásban tetted fel! Nekem teljesen kitölti a képernyőt. Vannak sokkal jobb skinek mint a motonav. Pl. valaki belinkelte nem régen a sony fórumról az igót motogis skinnel, az szuper!
-
wPityuka
tag
Még mindig nem értem tökéletesen a cm 9 felrakását! Most 7.2 nightly van fenn, akkor is kell új kernel meg data wipe biztos? Tudok vhogy olyan bekapot csinálni amit az ics-n vissza tudok állítani? Bocs ha sokat értetlenkedem, de nem akarom elcseszni és kínlódni vele!
[ Szerkesztve ]
-
wPityuka
tag
válasz Jaffa75 #27311 üzenetére
Hidd el, hogy nem a telódal van baj, csak a navi mappád hiányos vagy hibás. Tölts le egy jót, és a contentet töltsd fel a hozzávaló fájlokkal, biztosan menni fog! Arra ügyelj ha először teszed fel a save mappa legyen üres, ne tárolja más telók beállításait, az tuti hibát szül!
-
wPityuka
tag
válasz Jaffa75 #27279 üzenetére
Saját tapasztalat, hogy szép nagy kerek marhaság amit le írsz! Csak nem jól van összerakva a hárombetűsöd, ha jó a progi, teljesen tökéletesen, gyorsan, hiba mentesen megy a Defyn! Persze, hogy nem segít a wiui sem ha nem jól van össze rakva a cucc! Ne hasonlítgasd ilyen hülyeségekkel össze, mint a sygik, óriási a két progi közti különbség!
[ Szerkesztve ]
-
wPityuka
tag
A február harmadikai kang rom szuper gyors és minden megy benne szépen! Nyugodtan fel lehet rakni, soc kameráson tesztelve!
-
wPityuka
tag
válasz baal-amiga #25465 üzenetére
Ki próbáltam az új 27. i Kangal is azon is ki javították, már látszik a töltés kikapcsolva is úgy mint régen!
-
wPityuka
tag
válasz CoolBoy323 #25012 üzenetére
Hát pedig pláne a kangos nightlyk a legjobbak sokunk szerint! Neked valami telepítési gondjaid lehettek. Én még nem találtam egy bugotsem bennük!
-
wPityuka
tag
válasz CoolBoy323 #24938 üzenetére
Hát nem mondom, hogy igazad van, mert hazudnék!
Kendek: De valahogy mégis sikerül neki, és nagyon szépen működik az egész!
[ Szerkesztve ]
-
wPityuka
tag
Hát fel raktam az új 24.-i nightlyt El kell, hogy mondjam Kang romja tudásban is és magyarításban is köröket ver rá. Ráadásul darabos az asztalok váltása is!
[ Szerkesztve ]
-
wPityuka
tag
válasz somi52 #24488 üzenetére
Szerintem nagyon jó a 22. i kang! Minden simán és gyorsan megy rajta hiba nélkül! Wifi, gps, hotspot, market is hibátlan, és az új asztal forgatások is jók! Ezt most mindenféle wipe nélkül tettem fel, és jó. Úgy látszik az sem kell!
-
wPityuka
tag
-
Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest