Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
nagyúr
válasz georef #34434 üzenetére
Összemérhetnéd táblázatba, hogy melyik bírja tovább. Bár olvastam volt itt fórumba valaki aki 2400-ast használt és fél év alatt kanyec volt, a gyári jobban is bírta.
Ahogy látom ehhez másik hátlapot is adnak, amit meg merek kockáztatni, hogy nem vízálló.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz georef #33756 üzenetére
Sziasztok!
Valakinek megvan már a WR 1.4 Test3?„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
domerator
veterán
válasz georef #32818 üzenetére
A beats audio benne van, nem kell utólag telepíteni!!!
Hol volt FC és hogyan telepítetted? (nálam egyetlen FC sem volt)
Ha az FC a launcher beállításoknál volt, akkor az természetes, mert az a miui launchert keresné...----------------------------------------
Köszi!
Miven ebben a dialernek nincs olyan problémája, mint a mokeeban hogy lassan töltődne be, így azt mondom, hogy aki másik dialert akar használni, az tegye fel külön a notigo-t is... nem akarnám, hogy véletlenül a notigo ne szeresse valamelyik másik alkalmazást... nem véletlenül light ez a rom is...
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
bruti01
őstag
válasz georef #32091 üzenetére
dehogyis! ez a kinába szánt döfy! az ottani picit eltér a miénktöl. de alapjábavéve ugyanaz!
apropó volt nálam egy defy+ a legujjabb gb-vel amit a szerviz kéretlenül felfrissitett sajnos igy nem tudtam rá magyarnyelvet varázsolni. viszont azt kell mondjam hogy oltári. de komolyan tök jó. viszont olyan miui-san fehér a háttere! hogy ez miért lett ekkora divat? viszont gyári állapotban nagyon szépen futkorászik!
[ Szerkesztve ]
(olyan szèp vagyok allig kapok levegőt. ) Galaxy tab s10 ultra 5g
-
domerator
veterán
válasz georef #32091 üzenetére
Szívesen...
Ez az "új" Defy meg mi a lótusz?... ugyanolyan, mint az eddigiek, kívül-belül... max. a cpu lehet más, azt nem említik, de az meg minek, mikor ez is elég mindenre... a Motorola se normális...
-
Shyciii
veterán
válasz georef #31976 üzenetére
Elvben erre van az első oldal, plusz szabof1 szokott ajánlani egy igazán remek blogot
A kettő együtt már igen sok infót tartalmaz. Tovább domeratornak is van saját blogja, ott is vannak érdekességek.A rom pucolásáról szívesen írnék én komplett leírást, de megfogalmazásban nem vagyok túl jó. Ha domeratort rá tudod beszélni, akkor nagyon szívesen besegítek neki ebben. Úgyis a kiszedett cuccokban vannak különbözőségek részünkről.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz georef #31972 üzenetére
Jézusom...
Meglesz... már nézegetem... az overclock szerintem nem változott (vagyis nem hiszem, hogy lesz smartass, de majd kiderül), csak mintha benne lenne egy túlhúzás elleni védelem 2 reboot után visszaáll a gyári értékekre.
Én is kíváncsi vagyok erre az új romra, csak még nandroidot akarok csinálni a mostaniról, azt most nem tudom megtenni, hogy felteszem a fullost és utána a pucoltat... legfeljebb ha valami gubanc van, akkor holnap kénytelen leszek.
Leírást hadd ne csináljak, mert sokszor mondtam, hogy nem vagyok szakember és nem akarok butaságot írni...
-
domerator
veterán
válasz georef #31055 üzenetére
Nem mernék abba olyan bátran belevérengzeni, mert előbb fel kellene telepíteni fullosan és közben megnézni az aroma installert, hogy miket ajánl fel, nehogy bekavarjon neki ha nem talál valamit... bár nem tudom hogyan működik, logikus az lenne, hogy a rendelkezésre álló lehetőségekből ajánljon fel választást és ne egy előre definiált listából.
A mukinak egyébként még egy pirospont (jó... a cm7-nek), mert benne van a statusbar brightness szabályozás!
Még jobban kivakartam, most is jól fut (témamenedzsert is kivettem), beleraktam a beats audiot és nézegetem a pikachu build propját, mert van benne pár bejegyzés, amit lehet, hogy kipróbálok a mukiban is.
-
Jaffa75
őstag
válasz georef #28744 üzenetére
Tegnap reggel pattintottam fel egy szűz CEE-re - remekül megy vele.
Kb 24 óra után:
- 1 óra telefonálás, 2 óra netezés, apptelepítés, bőséges nyomkodás, 1 óra bluetooth, 10 óra wifi, 6 óra röpcsi után még 41%-on van...
Lagg, fc, hotboot még mindig nem volt... . Eddig zsír...[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz georef #28744 üzenetére
Szerintem mindegy, én most nordicot tettem utoljára, de amit akarsz... ha valami nem jól megy, akkor lehet esetleg gondolkodni a váltáson.
--------------------------------------------
Fent van a rom a blogomban.
[ Szerkesztve ]
-
dvogabi
tag
válasz georef #28555 üzenetére
Üdv!
Lehet kipróbálom, mert izgat a 720-as rögzítés, amit a kritika miatt nem próbáltam ki ginger3-al.Bár épp most rakom Domerator romját, ezért nem most lesz a próba.Eddig Cm nighty-t legutóbb Kang-ot használtam nekem az a vonal jobban bejött.Akku a Kangnál 2 és fél nap volt az átlag.Remélem a mokee féle is hozza ezt.Mondjuk 79%-on kezdtem el a rom telepítést, és mire végzett 84% lett.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz georef #28555 üzenetére
Nálam meg több óra kihangosított rádió, 1-2 hívás, állandó wifin lógás és jópár netezés után 61%-on
(és most vettel lejjebb a frekiket meg a vseleket, mert ez bírja)
(megnéztem a linket, de nekem nem jön be, mert fekete... [hányósszmájli] )
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz georef #28151 üzenetére
Hát hogy használható lesz-e, azt nem tudom, de nem hagyom így, mert már a mostani is igen jól viselkedik nálam... ma nem bírtam megölni az akksit.. egész nap wifin lógott, reggel 8 óta másfél óra kihangosított rádió, egész nap sok operamini, most már vagy 3 órája zene a neutronnal (ami köztudottan zabál) és most vagyok 39%-on.
-
Davebowman
senior tag
válasz georef #27729 üzenetére
Ja, a billentyűzet nekem sem jelent meg elsőre. Viszont a magyar nyelv hiánya fáj a svox csaj miatt magyar fonetikával olvassa az angol szöveget foguasztása remek! 1%/óra télleg. Én is SEA alappal toltam fel, wipe-ok paranoid módon. De ha más nincs, akkor én magyarositom magamnak, legalább amit felolvas a Mariskám
Apropo, az also ledsprt nem lehet halványítani v.hogy?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Csere: Wifis E27 izzó 1 tábla csokiért
-
Tex
senior tag
Tegnap én is feltettem - Köszi Domerátor - eddig nekem is bejön gyors, mixelt Miui+CM.
Érdekes hogy nálam Miui boot animációval indul, én WIUI 2.2.3-ra toltam fel wipe data/cache/dalvikkal eddig a leggyorsabb a wifije speedtest szerint és stabil. Mobil hotspot is működik.
Először nálam sem volt billentyűzet, de az app beállítása után nem volt gond. FC -t eddig a shakes app dobott mikor a céhbe be akartam lépni, de némi mókolás után az is megszünt.
BMWP szerint repcsiben 1%/3óra ez eddig így megfelel nekem. Meglepődtem hogy a clk2 550 Mhz, de még nem állítottam át. Jelenleg magyar/angol/kínai kooprodukcióban fut, de nem zavar.
Néha felugrik valami kínai időjárás widget, de még nem tudtam rájönni hol lehet kilőni.
Egyelőre minden gyári rajta, némi jegeléssel."Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
domerator
veterán
georef:
(#27730) slecht
Azt elfelejtettem írni, hogy tegyétek fel az ExDialert és azt használjátok, mert a romban levő dialer és contacts tetűlassú. Az exdialer hibátlan.
Plusz a hívóképernyő grafikahibás, válasszátok a rotary stílust, az hibátlan.
-
domerator
veterán
válasz georef #26580 üzenetére
Szokás szerint alig van benne valami...
CPU 400/26, 800/38, 1200/60 smartass... akinek rebot, hotboot, stb. lenne, tolja feljebb a vseleket.
[ Módosította: philoxenia ]
-
domerator
veterán
Bocsi, ideiglenesen át kellett költöznöm egy másik gépre az internet bekötés miatt (nincs még wifi routerem és most a netbook osztja az észt...) ... de szerintem fél óra és meglesz... szólok.
------------------------------------
(#26590) mumtaz:Nem kell kicsomagolni... a TC-ben tömörítés 0-.ra legyen és csak megnyitni kell az egyik ablakban, utána törölheted, ami nem kell... de ahogy joke írta... óvatosan.
[ Szerkesztve ]
-
mumtaz
senior tag
Erre én is kíváncsi vagyok.
Érdekes, hogy nekem valahogy nem akarta rendesen megcsinálni a TC a zip-elést. Csak akkor ment a gyomlálás, ha eleve a ZIP-be pakolásztam bele, nem pedig kicsomagoltam teljesen, majd vissza. Ha az utóbbit csináltam, akkor a ROM felment a telón, de első indulásnál mindig beragadt a Motorola logónál.
-
domerator
veterán
válasz georef #24516 üzenetére
Hali.
Igen, én is úgy gondolom, hogy most nincs miből csinálni (csontozni, nem csinálni) újabbat.
Wajk 20-as romját letöltöttem, de egyesek szerint nem megy benne a videofelvétel, pedig sokan írják, hogy nagyon jó (lehet megnézem azért)Szerintem is érdemes most megvárni Wajk 4.0.3 romját, talán az hoz valami teljesen újat.
Egyébként davidsonsjesus is az ics frameworkre vár.Most a meggondolatlanul flashelt gingerbread romokról való visszatérés leírásával kínlódok, szeretném, ha az első postban, vagy a prisonblockon lenne összeszedve minden, ami kell hozzá, hogy ha valaki segítséget kér, akkor ne rögtön hurrogás és hülyének titulálás legyen belőle (még ha az is volt az illető), hanem csak egy link és meg van oldva a dolog.
Jelenleg a domiui 1.11.25-öt, vagy a wajklight-ot ajánlom (majdnem ugyanazt hozzák)
-
domerator
veterán
-
domerator
veterán
válasz georef #23122 üzenetére
Az esz megall... annyira szeretnek segiteni, de igy tavolrol nehez...
Van mas romod letoltve? Mondjuk valami weekly miui? Ki kellene probalni, hogy egyaltalan felmegy-e valamilyen rom most a telodra.
En mar biztosan feladtam volna es az alapoktol (CEE, vagy SEA) ujraraktam volna az egeszet.---------------------
Thief
Minden wipe megvolt?
(az en telom a dsjlight miuithemes verzioval repulomodban most ejjel kb. 1-2%-ot evett 8 ora alatt es alszik mint a tej, hasznalatban pedig gyonyoruen oszlik a terheles a 3 freki kozott, ahogy kell)
Nem valami progi cseszteti?[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz georef #23099 üzenetére
Melyik romot próbálod? A miui témásat, vagy az ics témásat?
Ja... hogy már végigpróbáltad mindkét dsj-t meg a wajkot is?
Akkor valami nálad nem gömbölyű... esetleg sd kártya hiba? (nem feltétlenül a rátett rom lesz rossz, hanem esetleg más zavarja meg a telepítést)
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz georef #23095 üzenetére
Akkor csak arra tudok gondolni, hogy rossz lett a letöltés... szedd le még egyszer.
domiuidsj218lightmiuitheme:
MD5: 5B66FE230F694F3446DCE78711CE675A
domiuidsj218lighticstheme:
MD5: 6F9492FF57732A341CEC769D3D963CBF
(abban biztos vagyok, hogy a feltöltött rom rendben van, mert utána rögtön le is töltöttem és megnéztem az MD5-öt mindhárom romnál)
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz georef #20037 üzenetére
georef:
Tudakoltam volna, de még nem érkezett rá válasz... egyébként a mostani stabilból nem csinálok semmit, mert kb. ugyanaz jönne ki belőle, mint a dsj-ből... tényleg a következő lesz érdekes a mindenféle extra ics dolgokkal.
(#20038) w333:
Ez igen korrekt riport...
Örülök, hogy jól működik!!!
(#20039) kymco:
Domerator jelenleg az autobrightnesst bütyköli, de ott aztán végképp elveszett, mert annyi változó van, hogy eltart majd egy darabig, ha egyáltalán sikerül valami kézzelfogható beállítási javaslatot összehozni..
Dsj romot nem bütykölök, mert ami most van, az nekem 100% (délután wifi és usb tether kipróbálás, gps holdfogás volt... kb. 10 mp-alatt fogott fixet és utána 5-6 holddal dolgozott a 7-8-ból, amit látott... mindez panelház ablakból!!!) szóval nincs miért csinálni.
(#20034) tvamos:
Ugye még 1x ilyet nem a mélyvízbe írsz?
-
domerator
veterán
válasz georef #19139 üzenetére
Köszönöm!
(nem az én romom, csak én takarítottam)
Viszont tapasztaltam olyat,hogy néha az akksi hirtelen 10-15% töltöttségi szintet is leesik.
Ötlet rá?Ez nálam mindig olyankor jön elő, ha új romot teszek fel és annak még ismeretlen az akku, csak találgat, hogy mennyi is lehet benne. Eddig mindig megszűnt másnapra ha estétől reggelig töltöttem (nem csak úgy hébehóba)
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz georef #19117 üzenetére
Ha nem működik a power gomb, akkor még esélyes, hogy feldugod usb-re és akkor bekapcsol. Beállítod, hogy a hangerőgombra éledjen. Utána be tudod léptetni recoverybe, vagy bootloaderbe, vagy ahova akarod és tudod flashelni.
Recoveryben a power gombot tudod helyettesíteni a bal szélső szoftgombbal (menü?... az a négy kockás)Sok sikert
(#19129) Csibe78:
Ugye nem azt a 3 részes maszek videót találtad meg? Ha az alapján mész neki, akkor tuti terminálod a telefont... van fenn gyári 2 részes defy szétszedős videó!!!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest