Hirdetés
Aktív témák
-
balewi
aktív tag
válasz CoolBoy323 #33575 üzenetére
Egy bizonyos számra nem tudsz küldeni?
Próbáltál már másik számra is?
Egyszer én is jártam így de csak egyetlen telefonszámnál.X13 << Mate20Pro << Honor8 << MI2S << MotoDefy
-
-
Jaffa75
őstag
válasz CoolBoy323 #33587 üzenetére
Szolgáltatótól egy beállítás kérés?
nekem az alapértelmezett gmail fiók döglődik, nem küldi el a maileket! jönni jön, csak a válasz nem megy! Mindjárt cm9 teszt lesz a vége... de előtte 0-ra gyalulom
-
mumtaz
senior tag
360 Launcher V2.1 új verzió 95%-os magyarítással: Ez egy herélt változat. Pár, csak kínában hasznos dolog ki van szedve belőle:
[ Szerkesztve ]
-
vic70
tag
Wajkuiban van egy jó hívásszűrő apk,meg tudnátok mondani a nevét?A marketen nem találom
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
még mindig nem tudok smst küldeni :S
mi a baj?sms kp száma elállítódhatott?? hol kell azt beállítani? XD
már másik romot is raktam fel, ergó cache wipe volt, de semmi...
megírom az smst, küldés, és pár mp múlva beszól ez a ....
-
tekoteko
tag
[ Szerkesztve ]
ETC.... i6plus 128Gb, galaxy tab S 10.5 .
-
Kroni1
veterán
Értem, köszi!
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! A CM7 felrakása után a baseband switchert melyikre célszerű állítani? Próbáltam itt rákeresni, de van aki a CE-HongKong-Nordic-stb.3.4.x-ot, van aki pedig a UK 3.4.3.11-et ajánlja..
-
CoolBoy323
nagyúr
Sms kp szamhoz nem nyultam, restart termeszetesen volt...
Falhozcsapjam?! :@
-
poller
tag
válasz CoolBoy323 #33571 üzenetére
Esetleg újraindítás? Nyuszinál velem is előfordult egyszer.
byebye droid! Hello winphone! (Nokia Lumia 625)
-
Z0C!
őstag
válasz CoolBoy323 #33571 üzenetére
1. SMS központszámot ellenőrizd.
2. ki-be kapcs.
3 Handcent SMSha nem, időpontokkal hívd a 1430-at. Tech panaszért
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
CoolBoy323
nagyúr
Help!""
Nem tudok SMSt kuldeni!!! KANGom van, es mikor ranyomok a kuldesre, akkor piros felkialltojel meg ertesites, h nem sikerult elkuldeni. Akarhanyszor probalom ujra, nem megy el
A telom xar, v a T??? -
szabof1
őstag
válasz defffy #33561 üzenetére
Akkor én már csak két lehetőséget látok:
1. Szerviz (De előtte még egyszer rá kell nyomni a 2.2 CEE romot RSD Lite-tal)
2. 5-ös bootloaderes Defy+ rom telepítése. A múlt héten TheSaurus62 kollégának csak így tudtam visszahozni a telefonját. (Azóta nagy megelégedéssel használja a CM7.2 Defy változatát.)
Az ok, amiért javaslom: Defy+ készüléken vettem észre, hogy (ott eltérő bootloader verziók vannak) egy téglásodott telefont már csak egy magasabb bootloaderes SBF telepítésével lehetett életre kelteni. Gyakorlatilag Defy esetében egy Defy+-szá változtatást jelentene.
A kamera színét is ezért kérdeztem, hogy biztosan ne legyen gond, ha ez lenne a megoldás. -
szabof1
őstag
válasz defffy #33551 üzenetére
Gyári recovery van? (Hangerő le nyomása közben bekapcsolni a telefont. Ha szerencséd van, még működik. Ha látod a felkiáltójeles Android figurát, akkor jó.)- már látom az új hsz-ben, hogy nincsEllenkező esetben a bootlooppal foglalkozó leírásom 2. részében a 2-4. pontokat (különösen a 4.-et) ajánlom a figyelmedbe.
Egyébként milyen kamerás a Defyd (SOC-zöld vagy BAYER-piros)?
[ Szerkesztve ]
-
defffy
csendes tag
Sziasztok, van egy gondom. cserelgettem a romokat amikor valamit nagyon elbaszaritnottam
cm7 volt rajta, felraktam a 720p zipet amit flasheltem is(bayer a kicsike). aztan nem lepett tul a boot kepen..... be se tudtam lepni a recoverybe, igaz rootolt a telo. felvillant a kek+zold feny, de nem lepett be, csak allt lefagyva.
gondoltam RDS lite segit majd visszarakok egy gyari romot, kezdem elolrol. feltettem 2.2.2-t, de most mar kep se jon be, igaz az rds meg felismeri, de a telon se kep, se hang! mit tehetek?
Koszi elore is -
-
kymco
veterán
Jól gondolom, hogy a telepített V6 Supercharger-t egy ROM frissítés (MIUI) után újra telepíteni kell, ha használni akarom?
www.refujvaros.hu
-
mtade
aktív tag
Elnézést előre is a hülye kérdésért.
Isnerkedek a white rabbittal.
Telepítésnél (aroma installer) a gyári moto clock-ot akartam használni, de valahogy sikerült óra nélkül maradjak. Létezik valami megoldás arra, hogy felrakjam újratelepítés nélkül?
Válaszokat előre is köszönöm.Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
Moleman
addikt
válasz kanyazsombor #33535 üzenetére
Azért rom kérdése is, a Galaxy W is bezárja a launchert, ha flasht nézel a böngészőben, aztán fél percig meg van illetődve, mikor kilépsz. Igaz, a Samsungok romjai páratlanul szarok.
-
kanyazsombor
tag
válasz Lacopapi #33534 üzenetére
Azt olvastam róla, hogy inkább a kevesebb RAM-mal bíró (128-256) telókon (ahol pl. ha elindítasz egy progit, bezáródhat a launcher, és utána jópár másodperc mire újra betölti azt szükség esetén) hoz igazi eredményt. A miénkben van memó rendesen, itt nem akkora durranás.
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy :)
-
Lacopapi
addikt
No...némi kínlódás után tengerre szállt a V6 Supercharger...mit is mondhatnék ? Nem vagyok meggyőzve. Talán kicsit gördülékenyebb,esetleg gyorsabb,lehet,hogy hamarabb nyitja meg az appokat.....de nem egyértelmű. Benchmark eredmények semmivel sem jobbak (sőt). Szóval nem tudom. Lehet,hogy másik beállítást kellene kipróbálnom,de az is lehet,hogy nincs rá szükségem. Előfordulhat,hogy nálam a SEA már kifutotta magát-ennyit tud. ....ami persze nem kevés.
[ Szerkesztve ]
-
hodostamas
addikt
Hoppá, csak most veszem észre, a miui 2.3.16-ban már a power gombbal is le lehet rakni a hívást.
-
kanyazsombor
tag
Minden romcsere függőnek, de főleg Brutinak
A blogomban megtaláljátok a WR1.4 TEST2 verziót. TESZTVERZIÓ!!!! Még kell neki pár finomítás, de nálam eddig hibátlan. Kérem az írást elolvasni! Hibák jelentését főleg. Semmi szükség, hogy itt a Mélyvizet szennyezzük egy teszt rom hibáivalMotorola Defy :)
-
JeffDebr
tag
válasz domerator #33407 üzenetére
köszi szépen EZ KELLETT nekem ez az app volt az!
már csak az a bajom,h nem enged be Wifi-n a market, sem a mail.
arra hivatkoznak, h nem biztonságos a kapcsolat. de a böngésző megy,
tehát van net. ez vmi ROM hiba???Motorola V2288, Nokia3310, Ericsson T20i, SonyEricsson F500i, Motorola V3i, E8, Defy, Nexus4, Jiayu G3T, LG G2mini, Lenovo P70A, Samsung J5 '16, Honor 6X, Nokia8, Samsung Note9, S23 Ultra
-
Lacopapi
addikt
...csak ne offolnátok ennyit....
-
-
-
gkrisz78
tag
válasz somi52 #33512 üzenetére
A magyarosított mookidnál azt vettem észre, hogy az ékezetes karakterek néhány helyen nagyobb méretben jelennek meg, mint a mellette lévő nem ékezetes karakterek (pl a bekapcs. gomb hosszú nyomására előjövő menüben "Repülőgép üzemmód" szövegnél figyelhető ez meg). Ez egyedi lehet nálam, vagy nálad is így néz ki?
Xiaomi Mi A1 + Xiaomi Huami Amazfit Bip
-
polcsa
aktív tag
Akkor most biztos, hogy nem számít a BusyBox verziója, csak fusson le?
Én is a rajta lévővel tettem fel, lefutott; a 'list'-ben látom, hogy run, de nem érzek gyorsulást.
A quadrant továbbra is 2000 körül dobál, az appok továbbra is 4 fps-sel csúszkálnak.
CM7/Maniac(03.19)/Zeam -
kanyazsombor
tag
válasz johnny82 #33501 üzenetére
Valszeg igen. A helyedben smartass-al próbálnám. Az részletesebben testreszabható. Illetve az említett progikban nincs témába vágó beállítás? (cpu, wifi sleep, screen off...)
WR1.3 ban az alap cpu beáll:
ondemand
300 - 30
600 - 40
1000 - 54
treshold 86
sampling rate 50000Motorola Defy :)
-
крокодил
tag
válasz domerator #33507 üzenetére
Igen. Miután azzal nem volt jó, telepítettem a 1.18.1-et és azzal se futtatja le.
Visszatettem a 1.18.2.-t, a BusyBox Installer látja is, hogy most ez a verzió van fennt, viszont root exp.-el nem találom a system/app-ok között és Titanium-ban sem látok telepítve BusyBox-ot.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Hali!
Szerintetek az miért lehet, hogy torrent használatakor, ha kikapcsol a kijelző utána nem tudom visszakapcsolni? Ugyanez van ttorrent és adownloader használatakor is. Lehet, hogy túl kevés az alap proc sebesség kikapcsolt képernyőnél? White Rabbit romot használok.
Üdv!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest