Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
Heimdallr75
őstag
válasz hodostamas #35698 üzenetére
Talán a kézenfekvő, és legegyszerűbb megoldása ennek a problémának a tombstone könyvtárra megvonni az írási jogot mindenkitől.
Aztán app legyen a talpán aki megtölti bármivel is[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
szabof1
őstag
válasz hodostamas #35698 üzenetére
Kizárt, nem CM7.2 specifikus. Nekem csont üres a tombstone könyvtár CM7.2 RC1-nél (na jó van benne 1 db 15 MB-os állomány).
kymco jelezte az elsők között, ő pedig MIUI.[ Szerkesztve ]
-
hodostamas
addikt
3 tombstone, mindegyik cm7.2 rc...
[ Szerkesztve ]
-
more
tag
Sziasztok, két kérdésem lenne:
Cm9-re cm7.2 szeretnék telepíteni. Máshogy kell csinálni valamit, mint egy sima telepítésnél?
Adatkábelen töltöm laptopról a telóm és iszonyat lassan tölti, mi lehet ennek az oka?
Köszi előre is!
-
szabof1
őstag
válasz Moleman #35690 üzenetére
Nekem sokáig volt ilyen akksi töltöttség esésem, amikor gyakran romoltam és az akksi cserék (rotálás) is mindennaposak voltak és a kalibrálással sem foglalkoztam.
Amióta kevesebbet cserélgetem a romokat és stabilan ugyanazt az akksit használom és minden romcsere után rendesen kalibrálok, nos azóta nincs ilyen akkummulátor töltöttség esés. -
-
hodostamas
addikt
Akinek volt tombstone-os baja(betelt a belső tárhely), az legyen szíves vigye fel a defy hibák táblázatába, hogy esetleg tudjunk szűrni valamire.
-
htctopaz
tag
-
polcsa
aktív tag
válasz Thomasz0 #35671 üzenetére
Ha mégis SEA-t raknál, ezt is kipróbálhatod, bár ez 'csak' egy nandroid.
PHMIuser:
Sajna egyre gyakoribb probléma. Nekem főzöttön kezdte és a után a gyárin is megmaradt.
Javaslatom, hogy minél többször teljes töltési ciklust csinálj (100%->0%, 0%->100%), rátöltés nélkül és javulni fog. Én ezen vagyok, javul is, de hogy el fog-e tűnni teljesen az még kérdés.[ Szerkesztve ]
-
PHMIuser
csendes tag
válasz RootRulez #35614 üzenetére
Gyári rendszerrel is csinálta neked ezt az esést, vagy csak főzöttel? Pár napja én is beírtam a tapasztalatomat ezzel kapcsolatban, nálam hol 40%-ról esik le 19-re, hol 30%-ról. Vasárnap próbaképpen egy másik Defy-re is felraktam ugyanazt a CM 7.2 ROM-ot, amit én használok több, mint egy hete. 100%-os töltöttségnél raktam fel. Természetesen már az első lemerülés közben jelentkezett azon is az esés 19%-ra, pedig ugyanúgy, mint az én Defy-mnek, annak sem volt ilyen hirtelen töltöttség zuhanásos gondja eddig sohasem előtte a gyári ROM-al. Ami még érdekes, hogy a BMW logjából kinézve az akku feszültsége nem változik a 30-40%-ról 19%-ra való eséskor.
-
fuze
őstag
Folyton megszakadozik a wifim. A főzött rom miatt? Ja meg hibát dob ki ha le szeretnék tölteni valamit a playről.
adms.hu | UI Designer
-
szabof1
őstag
válasz szabof1 #35599 üzenetére
Nekem ez a Defy+-os CM7.2 BAYER Defyn CM9 (GB) kernellel nem jött be. Kifejezetten lassú volt (a bejövő hívást alig bírtam felvenni) és nem akart rendesen működni mobilnettel sem.
Lehet, hogy csak a kipróbált Quarx 0408-as rom hibája volt, de egy darabig elvette a kedvemet az ilyen irányú kísérletezésektől. -
szabof1
őstag
válasz Lacopapi #35645 üzenetére
Nekem nandroid visszarakás után rendszeres ez a probléma (hogy GMail csak kap levelet, de nem küldi el).
Rájöttem, hogy ha a /data/system könyvtárból törlöm az accounts.db állományt és újraindítom a telefont, akkor utána tökéletesen működik. (Ilyenkor persze újra be kell állítani a fiókot.) -
zsirfecske
addikt
válasz zsirfecske #33488 üzenetére
na közel 3 hét után megint van defy-om. köszi gsmline szerződött szervize. 5000 volt számla nélkül, 1-2 napot ígértek és lett 2 hét. mikor kész lett ellenőriztem, és hangszóró ok is volt de a noti lednél belül kimaradt valami takaróelem, mert átvilágított a szenzor felé! grr, vissza szerviz, még 1 hét, most elvileg ok.
legközelebb csak szolgáltatónál veszek telefont és kész.
-
Lacopapi
addikt
válasz Cogwheel71 #35675 üzenetére
Neutron mellé nem kell beats,nem sok változás van a hangképben,a neutron erőteljes karaktere mindent elnyom. Jól beállítva sokáig hallgatható,de ezt gondolom tudod. Jazzt nem ajánlom hallgatni vele,de a mostani zúzósabb zenékhez kifejezetten jó. Hasonló karakterű,de szelídebb kicsit az n7player,ehhez elfér a beats. Ráadásul ez már inkább mindenevő. Hogy a kékfog mit tesz hozzá ,vagy vesz el,nem tudom ,ki kell tapasztalni .
Egyébként a winamp megérdemel egy próbát és Bruti kolléga összeállítása is eléggé harapós .[ Szerkesztve ]
-
bruti01
őstag
válasz Cogwheel71 #35675 üzenetére
cm7 alatt a player pro beats audio-val nagyon király
(olyan szèp vagyok allig kapok levegőt. ) Galaxy tab s10 ultra 5g
-
Cogwheel71
tag
válasz Lacopapi #35667 üzenetére
Mivel úgy látom, elég sok androidos lejátszót ismersz ill. halgattál, melyikhez passzolna leginkább a beatsaudio plugin? Vagy máshogy fogalmazva: mivel jelenleg a Neutront használom és leginkább bluetooth adapteren keresztül a hifi rendszerre kötve hallgatom, van-e ezt überelő lejátszó akár beats-el, akár nélküle?
-
VMatteo
őstag
Ehhez a MIUI 2.4.6-hoz van olyan patch amivel zenét tudok léptetni a hangerőgombbal?
Tisztelet a Gépésznek!
-
törölt tag
update-cm-7.2.0-RC1-hokins-reloaded
Bootlogo lecserélve googlerol a motologora,bootanimáció is kicserélve(MS2Ginger V3-ból importálva) Beleépítve: gapps(külön nem kell telepíteni),SE Arc launcher, AGV antiviruspro, Moon+ reader.
Aki gondolja probálja ki.
-
Thomasz0
tag
Akkor egy sima sea-t és egy cee-t valaki tudna linkelni megköszönném
-
kat10
tag
válasz baal-amiga #35658 üzenetére
köszi a választ meg is csinálom hétvégén már csak a tesztelés miatt is jobban lesz rá időm full takarítás és egy Sea rom lesz rajta és felrakom rá a dolgokat amit most is használok
Go Pats
-
Lacopapi
addikt
válasz #71562240 #35665 üzenetére
Tagadhatatlanok a winamp erényei,tiszta és részletező az előadásmódja...talán éppen ezért nem nyerő sokak fülében
Nem kapsz gyilkost,mert egyrészt az nem rendelhető,hanem ösztönösen jön,másrészt az okosan használt task killer jó is lehet...bár én konkrétan a task manager híve vagyok,az nagyon jól szolgál nálam is a SEA-ben.VMatteo...EZ igen,a többi nem.
[ Szerkesztve ]
-
VMatteo
őstag
Ez a Beats Audio felmenne az én legújabb MIUI-mra is?
Tisztelet a Gépésznek!
-
törölt tag
válasz Lacopapi #35652 üzenetére
Persze, nem hallgattam még meg, éppen azért, mert ha „utólagos manipuláció”, akkor én elvből se hallgatom meg! Csak az elvről beszéltem, az pedig egy másik ügy, hogy a (fanatikusan képviselt) elvek mikor és hogyan döntik, döntötték romba (nem ROM-ba!) a világot.
És akkor, most, utólag kérek küldeni egy „Gyilkos”-t, mert múltkor, amkor legutóbb a task killerről beszéltem, nemhogy elfelejtettél „legyilkosozni”, hanem hovatovább még helyeseltél is!
De a Winamp-ot azért elég jónak találtad te is, nem? Én Sennheiser HD555-ön hallgatva tettem le mellette a voksomat (persze a Beats nélküli CMP-hez képest). -
Chosen
addikt
Sziasztok!
CM 7.2 RC1-ből ki lehet valahogy szedni a hátteret? Szeretném máshol is használni, de nem találtam meg. (A zöld füves)
-
nagyúr
Nálam ma CM9 alatt eltűnt a kamera... Próbáltam megnyitni és kiírta, hogy nincs csatlakoztatva... elmosolyodtam és nyomtam neki gyorsan egy restartot, attól helyrejött
(#35662) Thomasz0: Pucolt gyári nincs szerintem. Az meg, hogy melyik lencsésre melyik jobb változó.
[ Szerkesztve ]
-
Thomasz0
tag
Sziasztok
Egy gyári sbf-et ami kivan pucolva valaki tudna linkelni ? Nem találtam sehol, Cee-t mert piros lencsésre ez a jobb ahogy olvastam
-
törölt tag
Nah... Főzött romon müködik töltés közben a led. Csak a gyáriakon nemakar.
-
baal-amiga
senior tag
Én -biztonsági mentés után- kipróbálnám gyári rommal, ugyanúgy belakva, mint amit most használsz. Így lehetne igazán összemérni, nem egy alap rommal appok nélkül. (Sok progi használja a telefon különböző szolgáltatásait, ami persze fogyaszthat.)
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
kat10
tag
én is megnéztem a battery widgetet mert érdekelne miért merűl le 1 nap alatt a telefon pedig nem is nyúzom napi max 1 óra telefonálás és két óra wifi kb de csak a mailek miatt böngészés max 10 perc mobilnet letiltva játék nincs
na az értékek -22mA és -50mA közt mozog
hőmérséklet 25-26 fok
3906mV
500mAh
és miuit használok az utolsót 2.4.6
ezelőtt kb 3 héttel felraktam a WR 1.3-at de eltünt róla a wifi csatlakozás így hát újraraktam vissza a miuira ezzel még nem volt gondom soha
csak az fránya aksifogyasztás de ez már az első romtol van jelen
igaz én úgy kaptam kézhez a telót újonnan hogy már a haver rárakta az új romot akkor a wiui lett rajta
kérdés hogy az értékek rosszak vagy nagyon rosszak és inkább menjek vissza a gyárira és nézzem meg úgy az értékeket?
előre is köszi a választ, válaszokatGo Pats
-
Lacopapi
addikt
Marketről letölthető "nLauncher"-t jó szívvel ajánlom a stock romot használóknak,a lehúzható értesítési sávba rakhatóak azok az appok,amelyeket nem akarunk keresgélni...onnan indítható,érdekes elgondolás.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz #71562240 #35651 üzenetére
Mennyiben másak a lejátszók manipuláció tekintetében? Mellesleg a CMP+BA jobb,mint a winamp . Én már csak tudom, mert próbáltam.A neutron durva mélyemelést csinál,a pa kiegyenlítettebb,de szerintem elvesz a hangképből...keresgéltem,hidd el,sokat,mert rengeteget utazom és nincs kedvem egy plusz lejátszót hurcolászni magammal.
De,megbocsáss,ha nem hallottad,akkor hogyan véleményezheted? Ez olyan,mintha azt mondanám,hogy a cm9 egy sz@r rom,holott nem is próbáltam
Amit fentebb írtam,az igaz,nem gagyi fülessel tesztelem,tudom mit beszélek,de Te tudod -
törölt tag
Lacopapi:
A korábbi hozzászólások alapján látom én, hogy ügyes szerkezet ez a Beats Audio, lehet, hogy én is fájó szívvel mondanék le a hangjáról, ha kipróbálnám, de ha valóban úgy működik, hogy utólag manipulálja a már „kész” hangjelet, akkor csakis űgyes manipuláció, szemfényvesztés lehet, ugyanúgy, mint a hangszínszabályzók. A divat szóról pedig mindig a tíz-tizenöt ével ezelőtt„népszerű” holdjáró cipők jutnak eszembe.
Egyébként, ha már a zenelejátszásról van szó, én mostanában átálltam a Winampra a gyári Connected helyett, szerintem a Winampnak jobb a hangja. Ez meglepett, mert a korábbi próbáimban (PowerAmp, PlayerPro, Rocket, Neutron, Mobo, MX) mindig a CMP-t hallottam jobbnak.
[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
w333! A felső panel listàjànak elrendeződèse módosítható MIUI-szerū ràcsos elrendezésűre?
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
Lacopapi
addikt
Egy ideje észrevettem,hogy a telóról nem tudok válaszolni,levelet küldeni a gmail-on keresztül...kissé idegesítő volt. Ma hirtelen felindulásból töröltem az update-ot...éééés lámcsak,újra használható a fiókom...Akinek ilyen gondja van,a marketen keresztül törölje a legutóbbi frissítést. (és soha többet ne frissítsen)
-
Hafy75
aktív tag
Android Open Kang Project
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1585425
Sztem tök jó, nálam legalábbis
Changelog:
http://forum.aokp.co/topic/339-release-build-28/
Na!!!
-
georef
tag
Sajnos el kell adnom a Defymet. Ha vkit érdekelne [link]
-
Lacopapi
addikt
válasz #71562240 #35640 üzenetére
Ebben nem lehet vita,mindenki higgyen a fülének,én is azt teszem. Emiatt tartom marhaságnak a cikket. Ha ugyanazzal a fülessel ugyanazt a zenét ugyanolyan hangerőn hallgatod (kíváncsi voltam,megtettem),akkor rájöhetsz,hogy nem basszustöbbletről,hanem tisztább mély hangokról van szó,ráadásul semmilyen hangerőkülönbség nem észlelhető.
Ezzel szemben részletesebb a hang,szélesebb a sztereo színpad. A részletesség a legfülbetűnőbb,olyan apróságok is hallatszanak,amelyek addig nem. Nem tudom mennyire és hogyan nyúl bele a hangba,de az tény,hogy a beépített hangszínszabályozókkal hallható súgás ennél nem jelentkezik,ami pl. a dsp manager esetében elég durva.Mindent egybevetve mégis azt kell mondanom,hogy csak az használja,aki hallja is a különbséget,aki nem ,annak úgyis mindegy. A visszajelzések alapján egyébként nem egyértelmű,hogy rossz. Nagy kérdés,hogy cikk írója miben van éppen érdekelve
A divat pedig nem mindig rossz - én a romcseréket tartom divatnak -,de attól még lehet,hogy sokaknak nagyonis fontos és jó
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Örülök ennek a hozzászólásnak, a Beats Audio divat kapcsán én is gondolkodtam korábban, hogy elmondom, most akkor tényleg elmondom:
Ha jól értettem, a Beats Audio beépülő szoftver az eredeti lejátszó szoftver kodekjét-algoritmusát nem helyettesíti, hanem „utólag, plusz eszközként”, úgymond a kimeneti fokozat előtt nyúl bele a lejátszó által már egy adott algoritmus szerint „kiolvasott”, a kimenet felé „elküldött” jelbe. Ha ez így van, akkor a Beats Audio természetesen nem tud javítani a hangminőségen, hanem csak rontani tud rajta, ugyanúgy, mint bármely hangszínszabályzó. Ha jól értettem a működését, akkor a Beats Audio hatása lényegében egy szoftveres hangszínszabályzó hatásával megegyező, tehát csak „látványosítani”, bombasztikusabbá tenni tudja a megszólaló zenét, annak hangminőségén azonban legfeljebb rontani tud.
Persze, ha nem jól értettem a működését, és mégiscsak a lejátszó szoftver kodekje helyett működik, akkor a mondandóm sztornó. -
w333
félisten
Most frissült a Play Áruház 3.5.16 verzióra
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Jaffa75
őstag
válasz CoolBoy323 #35624 üzenetére
lehet, hogy a próbálkozás meghozza az áttörést, most 59-en van (eddig ez a szám kimaradt )!
Szólok persze...
-
-
Narxis
nagyúr
válasz baal-amiga #35625 üzenetére
Jah közben rájöttem, hogy itt nem rak ki ikont neki mint CM7-ben hanem le kell állítani a MIUI Launchert és akkor ajánlja fel a választást a 2 launcher között. Nekem se tetszett, nem illik ehhez a rendszerhez.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
natë
nagyúr
Nem Defy téma, de akár ide is vághat :
"A HTC az elmúlt években egyre több külső szolgáltatást integrált a rendszerbe, a felhasználók így gyakran ingyen kaptak olyan szolgáltatásokat, melyekért egyébként fizetni kellene. A tavalyi széria beats audio minősítése idén is jelen van, ám az előző palettához hasonlóan most is inkább a földművesek vakításán van a hangsúly. A beats audio profilt aktiválva ugyanis nem javul a hangminőség, pusztán egy jókora hangerő- és mélyhangtöbbletet lehet érzékelni.
-
nagyúr
Hétvégei ICS-t csak én nem láttam?
-
w333
félisten
válasz polcsa #35623 üzenetére
Hát nem tudom de régebben nálam is volt ilyen akkuesés pontosan 10-15% -os
Aztán feltöltöttem 100% gyári rom vissza és flash WiUi 2.2.3 kb. 2 hónapja használom, mostanában nem vettem észre akkuesést, most is 34 órája vettem le töltőről és 62% -on vagyok úgy hogy ebből 24 óra 3G/H[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
polcsa
aktív tag
Érthetetlen, hogy erre eddig semmilyen megoldás nem született.
Túl sok embernél jelentkezik ahhoz, hogy ne a szoftver problémája legyen.
Szerintem a lehetséges kiváltó okai a
-nem 100%-on való romolás
-össze-vissza akku kalibráció
-rátöltögetés a kalibráció környékén. (Lehet, hogy nem csak az első ciklus fontos.)Ja és 1%-on én 10-15 percet beszélek még (2G-n). Ez is hogy?
[ Szerkesztve ]
-
Jaffa75
őstag
Szia!
Vettem múlt héten egy defyt (az előzőt lenyúlta a lányom), na ezen nekem is van akksiesésem, 64-->51%
Bár most az 1.3 nyuszkó megy, és egy andidás akksi van bent és 61-en áll!!!Gondolom nem romfüggő a nálad tapasztalt dolog... az akksi is cserélve lett Lacopapinak köszönhetően!
remélem most megúszom (bár 15 órája megy már, és még 61%-on van!), és többet nem jön elő! pláne azért, mert már csak 9 nap gari van ezen a telón... -
Matada2.3
veterán
[link] erre ha valaki tud választ engem is érdekelne.
Finn the human
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
Az nem, csak még most se vittem vissza. De ez már nem a szoftver hibája, az tuti...
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
válasz hodostamas #35608 üzenetére
Hááát, nálam ez az RC most tökéletes.
═════════════════════════════════════════
-
Narxis
nagyúr
WajkIUI GB-n ti EZT el tudjátok valahogy indítani? Én nem látok rá semmilyen lehetőséget. :S
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Lacopapi
addikt
Ha már Antutu eredményeket írunk, kéretik mellé biggyeszteni a Mhz értéket is ,mert csak így van viszonyítási lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
A bruti blogjában található Beats Audio-t fel lehet tenni MIUI alá is, ugye? MIUI alatt is működik a videojavító csomag?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel topik
- AuraSync kibeszélő topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Futás, futópályák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest