Hirdetés
Aktív témák
-
FearTomi
őstag
Azt hiszem egy kis segítség kéne...semmit sem csináltam, csak újraindítottam a telefont és azóta bootloop...nem megy tovább a CM7 logónál, ilyenkor mi van?
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
kakukkmarci
senior tag
válasz kakukkmarci #34887 üzenetére
A lényeget nem írtam: A Custom Recovery-t nem érem el, bár gondolom, ezt kiderült az írásomból.
Eddig volt, a frissen telepített "gyanús" appokat is eltávolítottam, többi trükköt is próbáltam, de nincs custom rec.
Van Nandroid mentésem, Sajnos elég régi, esetleg oda vissza tudok térni egy FR után. Ugye ?[ Szerkesztve ]
noob... rooter... geek
-
somi52
őstag
somi52 edition
aroma installer
v6 szuper
miui alap
mokeeos lancher
magyar nyelv[link]Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
kanyazsombor
tag
válasz Tézé81 #34885 üzenetére
1 van
2 Bruti blogjából, vagy az aláírásomban az xda link.Amit te írtál linket, azt nem néztem, nem ismerem.
Ja. Ha az 1.41 nem menne, próbáld az 1.3at Brutitól. Az igen stabil.
Ha custom installt választasz, válassz launchert, (go v adw) különben nem fog menni.[ Szerkesztve ]
Motorola Defy :)
-
Zolás
addikt
Hát elsőre nem sikerült, megállt az egész a piros M betűnél. Elkezdem egy alap deblur rommal, és arra teszem rá a miuit.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
kakukkmarci
senior tag
Segítség kellene:
Legújabb MIUI-Hu rom van fenn, kék LED felvillanásakor hiába nyomom a gombot, semmi, jön a zöld és betölt.
Több app vacakol, pl a Google Play is FC-zik (tegnap még jó volt).
A Stock Recoveryben nyomtam cache törlést, de ez nem elég.
Mit tudnék tenni? Lehetőleg FR-t nem szeretnék.
Köszinoob... rooter... geek
-
CoolBoy323
nagyúr
mai CM9 quadrant 1700-1800 körül 1GHz-en, 2050 1250Hz-en... nem vmi fényes...
a böngészés sokkal rosszab, mint az előzőben...
ha rám hallgattok, ezt nem rakjátok fel!
-
Tézé81
tag
válasz bruti01 #34884 üzenetére
Köszi!! Két kérdés, ahelyett, hogy használnám a keresőt
- van-e benne magyar nyelv?
- Innen kell letölteni az első variációt?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Bocs de az előzőbe nem fért bele:
SOC-os kolegák: Írtam joe30nak a SEA magyaritásával kapcsolatban.
Íme a válasz: Szia!
Sajnos nem igazán van időm belekezdeni újabb ROM-ba....így inkább nem ígérek semmit, de azért majd lehet hogy ránézek, egyáltalán mekkora munka lenne.(Azért bízok benne hogy lesz belőle valami)
-
Tézé81
tag
Halihó!
A szokásos, mondhatni hagyományos kérdésem:
CM 7.1 stable-ről White Rabbit-re váltáskor (és esetleg visszafelé) kell-e wipe data? Vagy elég a cashe / dalvik? Ha nem, akkor linkeljetek pls. egy stabil nyulat... Köszi!!
-
törölt tag
válasz hodostamas #34879 üzenetére
Nekem is ez van fent most: Motorola Defy 2.3.30 (Gingerbread)
De én a launchert kapásból kicseréltem erre: SE_Arc_Launcher
Valahogy nemjönbe az a launcher ami a miuiba van.
Viszont nagy szívfájdalmam hogy a tvgo live tv ezense müködik. Nem engedi letőlteni márketről.
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
válasz hodostamas #34879 üzenetére
Épp a telefont töltöm felfelé, aztán nekilátok. Találtam egy leírást, elvileg simán ráhúzhatom a jelenlegi romra, nem kell gyári romot telepítenem előtte.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz hodostamas #34876 üzenetére
A miui.hu oldalról szedem, gondolom az a legfrissebb.
-
lordyka
aktív tag
régebben mintha láttam volna valakinél azt a panaszt h az akkuszint 56ról hirtelen 50re zuhant. tudja esetleg valaki h ez mért van? kalibrálás után tegnap fullra le lett merítve és egész éjjel kikapcsolva töltőn volt és mégis fennáll a probléma? ötlet?
-
Zolás
addikt
válasz hodostamas #34873 üzenetére
Ez biztos jó zöldlencsés defyhez? Töltöm lefelé, remélem jó lesz
-
nagyúr
Húú gyerekek ez a 3.23-as CM7 nagyon nagyon kevés pontot kap AnTuTu és quadrantba is. Eddig quadrantba a bolygós teszt alatt 40fps volt most 30... Vagy beleszámít mennyire van feltöltve a teló?
-
georef
tag
válasz Davebowman #34870 üzenetére
WR1.4 alatt én is tapasztaltam.
-
Davebowman
senior tag
http://androidwebkey.com/ na ezt most kipróbáltam, szépen megy 2g-vel is. PC böngészőből lehet irányítani a Defy-t tényleg egyszerű és a futó folyamatok sokkal több a cucc, mint amit a telón látni. Érdekes.
Ja itt lehet előteni, de sajna csak rootolt telón megy
[ Szerkesztve ]
Eladó/Csere: Wifis E27 izzó 1 tábla csokiért
-
somi52
őstag
válasz Davebowman #34865 üzenetére
somi hu edition miui rom nekem ilyen
ro.ril.hsxpa=2
ro.ril.gprsclass=12
ro.ril.hep=1
ro.ril.hsupa.category=5
ro.ril.enable.a53=1
ro.ril.enable.3g.prefix=1
ro.ril.htcmaskw1.bitmask=4294967295
ro.ril.htcmaskw1=14449Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
RootRulez
félisten
válasz CoolBoy323 #34866 üzenetére
Konkrétan milyen mai ROM?
Bíztam benne, hogy a honosítás topikjában kiértetlenkedted magad, de úgy fest nem.
═════════════════════════════════════════
-
CoolBoy323
nagyúr
nah hazaértem... ez a g.ci mai rom kib.szott velem kegyetlenül...
felraktam wipe cache után, de olyan lagg-party lett, h az csak na...
kénytelen voltam wipe data-t is nyomni
DE lassabb, mint az előző, így arra mentem vissza...
RR: a DocToGo jobb bibibíí
[ Szerkesztve ]
-
Davebowman
senior tag
Build.prop ban a nyúlnál van mobilnet tweak? Domerator emlegetett nemrég ilyet és most nálam is vacakol a mobilnet mióta kipróbáltam a tetheringet. Mindig újra kell indítani ha valamelyiket akarom használni.
ro.ril.hsxpa=3
ro.ril.hsdpa.category=8
ro.ril hsupa.category=5
ro.ril.hep=1
ro.ril.enable.dtm=1
ro.ril.enable.a53=1
ro.ril.enable.3g.prefix=1
ro.ril.gprsclass=32
ro.ril.htcmaskw1.bitmask=4294967295
ro.ril.htcmaskw1=14449Ezt találtam, de a nyúlban a hsxpa=2, hsdpa.category=8 nincs benne, a .dtm=1 sincs, a gprsclass=32 helyett 12 van.
Mik az értékek azoknál akiknél hibátlanul megy a mobilnet/tethering/wifi ?
Előre is kösz
[ Szerkesztve ]
Eladó/Csere: Wifis E27 izzó 1 tábla csokiért
-
georef
tag
Hali!
Van vkinek cm 7.1-stable pucolt rom? -
baal-amiga
senior tag
válasz RootRulez #34862 üzenetére
Még nem próbáltam talán ránézek majd, ty. A 3 "nagy" hivatalosan van meg amazonról, azokat próbálgattam; sebességben D2G, excel funkcionalitásban QO a nyerő.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
RootRulez
félisten
válasz baal-amiga #34861 üzenetére
Kingsoft Office-t próbáld ki. Ez se rossz és tud magyarul.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Zolás
addikt
Üdv urak, gyors kérdésem lenne.
Elsőszériás, zöldlencsés Defyre melyik a legújabb stabil rom? Most a CM7.1.0-jordan-quarx van fent. Eddig nem volt vele bajom, de mostanába egyre több hülyeséget csinál, gondoltam frissítenék rajta.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
bruti01
őstag
ezt próbálta már valaki?
(olyan szèp vagyok allig kapok levegőt. ) Galaxy tab s10 ultra 5g
-
Vicqdazyr
csendes tag
válasz #35202114 #34854 üzenetére
Ezért szerettem a Nokiát. Ott mindig azt kaptam, amit kifizettem. Se többet, se kevesebbet. És kevés korrektebb szervizzel volt dolgom eddig /nekik is volt kevéssé jó szériájuk - pl: 6120/
Mai CM9 nightly: APN-ek tényleg szerkeszthetők, nincs FC és reboot!
[ Szerkesztve ]
-
Vicqdazyr
csendes tag
Ez igaz. Se egy rendes szerviz, se support... Ahogy mondják, olcsó húsnak híg a leve
Az viszont igen sajnálatos, hogy Epsylon szerint az omap3-at hanyagolja a CM... Felteszem ezt a 04.02-est, bár fura, hogy a hivatalos oldalon semmi infó sincs róla. Még a létezéséről sem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Megnéztem énis ezt a Motorola Motoluxet. De marad a Fefy 2.3at erre is fel lehet varázolni
Viszont ez nem is olyan rossz:[link] Jót tett a felvásárlás
[ Szerkesztve ]
-
Nyiaz
aktív tag
Új problémám hogy a quickoffice nem jeleníti meg a cm 7,2 vonalon a wordot teljesen, csak a lap felső két sora látszik. Wiui v4 alatt jó volt. Találkoztatok már ilyennel?
-
kano
nagyúr
válasz Vicqdazyr #34823 üzenetére
Ez igaz, de a Moto supportja az egy nagy 0.
Nem arról volt szó, hogy ár/érték aránya milyen, hanem hogy milyen a telefon.
Ha ez most megváltozna a Google-al akkor egy Razr engem is érdekelne.
De gyanítom, hogy csak az első Moto által gyártott Google telefontól fog ez változni.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
P3TR!CK
senior tag
válasz CoolBoy323 #34844 üzenetére
Innen Lehet letölteni. Mobilnetet és Wifi sleep problémákat javított benne Epsy.
-
FearTomi
őstag
válasz CoolBoy323 #34838 üzenetére
Jaj, 2 éve a Samsung S5230-am is ment mindenhol, szóval szerintem az az idő lejárt, hogy itt-ott nem működik
-
Narxis
nagyúr
válasz CoolBoy323 #34844 üzenetére
Nagyon nyögvenyelős lesz ez a CM9/ICS Defy-re.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
CoolBoy323
nagyúr
van mai CM9!!!
de nem találok még linket se, nemhogy changelogot hozzá, csak dumálnak róla a topikjában
aki keres... [link]
Epsylon csinálta... froyo kerneleschangelog: thanks for the reports, i fixed the apn window (merge problem, aosp 4.0.4 merge was not fast-forward) and the wifi off from notification bar by a temporary hack...
for the video, its still very sensible code, and our device familly (omap3) is almost fully ignored by cyanogenmod team ....
bootmenu and Usb apps have now the official ICS branch, but wifi camera and codecs will be a hell again to be merged...
[ Szerkesztve ]
-
Vicqdazyr
csendes tag
-
bruti01
őstag
megbizható garis telót tudok! de egy razr lenne a legjobb ha nem lenne aranyárban
-
Kbali
nagyúr
válasz CoolBoy323 #34838 üzenetére
Ha 4 sávos, akkor esélyes, hogy működnie kell, amúgy meg tényleg: kiviszi az itthoni SIM-et, ha műxik vele, akkor OK.
-
FearTomi
őstag
válasz CoolBoy323 #34834 üzenetére
vagy egyszerűen kipróbálom mielőtt megveszem nem?
-
FearTomi
őstag
válasz CoolBoy323 #34830 üzenetére
Jól utána néztem a dolgoknak és megoldható
R19: folyamatosan használod azt a task managert? Mert nekem anno az produkálta ezeket a tüneteket!
-
kymco
veterán
Én meg már azt hittem, ez defy "mélyvízes" fórum....
[ Szerkesztve ]
www.refujvaros.hu
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz bruti01 #34827 üzenetére
haverom is vett 80k-ért egy sgs2-t, rá is bacott szépen... angliai, gari nélküli, és egy ideig ment szépen, vitte a pannonos kártyáját, aztán gondolt egyet, és betojt, nem megy :S
lehet, h lopott, és letiltották... de ki tudja... ugrott a zséje szépen XD
én személy szerint sose vennék ekkora telefont, annyira kényelmetlen, h az csak na :S
az anyaghasználatról ne is beszéljek...ha az usában veszel telót, az nagyon jó eséllyel nem lesz használható M.o.-on FearTomi...
[ Szerkesztve ]
-
R19
senior tag
Néhány napon belül kétszer is előfordult, hogy valami app beragadhatott, folyamatosan pörgette a procit. Gyakorlatilag nem engedte a Defy-t deep sleep-be.
Task Manager szerint semmi különös nem történt.
A Watchdog Task Manager Lite megoldja ezt a rejtélyt?
Mennyit "fogyaszt" háttérben futtatva? -
bruti01
őstag
most a mobilárakban nagy esés lessz meg már van is! eddig az sgs2 100.000 alatt nem nagyon volt most tudok 80.000 ért is. ebben a hónapban megjelenik a sgs3 és még lejjebb megy az ára akkor veszek egyet a defy melett szépen fog mutatni
-
FearTomi
őstag
válasz CoolBoy323 #34825 üzenetére
Szerintem a motoluxért egy forintot sem érdemes kiadni Pont annyival jobb amennyivel drágább
-
FearTomi
őstag
válasz Nataniel #34812 üzenetére
Szerintem ez a Deluxe vagy mi nagyon gyenge próbálkozás, akkor már inkább -> http://mobilarena.hu/teszt/motorola_atrix_2_ujrakodolva/bevezeto_tartozekok.html
[ Szerkesztve ]
-
Matada2.3
veterán
válasz hodostamas #34818 üzenetére
Lehet, hogy picit süsü vagyok de a processzoron és a belső memórián kívül semmi visszalépést nem találok + a kamera 8mpx-es
Egyet értek RootRulez kollégával.
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
kano
nagyúr
válasz Nataniel #34812 üzenetére
Soha többet Moto-t. Ráadásul egy újabb bőrt sikerül lehúzni a Defy-ről.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
törölt tag
Valaki help. Adott 2.2 cee hu. 512 rambol csak 477 amit làt a rendszer. Hogy is van ez? Én ugy tudom hogy annak annyinak kellene lennie amennyit írtak hogy van benne,hisz nem rom hogy lecsípjen a rendszer belôle.
Mert ugye szgépnél is a ram ténylegesen annyi amenyit belevan rakva. Ha 512 akkor 512-t làt a gép.[ Szerkesztve ]
-
Nataniel
senior tag
Nézzenek oda,mit találtam a Tré weboldalán....
Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
Nataniel
senior tag
válasz Davebowman #34808 üzenetére
Ha úgy tetszik,ez Rajongói oldal...
-
Nataniel
senior tag
Viszont ami ON téma, azt nem tudjátok véletlenül,hogy mikor hajlandó végre a cukorseggüek társasága Defy-re portolni a 4.0-ás miu-t?
-
Nataniel
senior tag
válasz hodostamas #34805 üzenetére
De ez "csak" Defy de az meg "A" Moto Defy MélyVíz
-
szabof1
őstag
válasz somi52 #34687 üzenetére
Nataniel kolléga tegnap éjjel készített egy FB oldalt Motorola Defy Mélyvíz névvel.
Szerk:
Lemaradtam[ Szerkesztve ]
-
Nataniel
senior tag
NA, akkor topic off mód: [Frászbúk]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest