Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Gear S3 - második kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Imdre
aktív tag
válasz hodostamas #35698 üzenetére
Oda beírva igen, de itt írták korábban, hogy miui-n is volt ilyen hiba. Illetve még egy másik rendszeren.
-
Imdre
aktív tag
Én is, bár nekem nem volt ennyire egyszerű. Nekem már csak egy nagy nulla volt a szabad tárhely mellett, így a folyamatos fc-k miatt újra kellett rakni az egészet. Természetesen bootloop hegyek, de sikerült visszahozni az élők sorába . Mindenesetre érdekes, mert nálam cm7-en jött elő, de lehet valami app okozta.
-
Imdre
aktív tag
Sziasztok!
Ma olyan dolog történt a telóval, amilyenről még nem is hallottam. A belső memória néhány órával ezelőtt 635MB szabad tárhellyel rendelkezett. Egy órával ezelőtt kiírta, hogy kevés a memória. Hmmm, mondom ez hülye. Kilépve ránézek a sys info widget-re azt irja, hogy internal 5MB/1,2GB (!!!) . És ez csak a kezdet, később lebandukolt nullára . Ok mondom wipe - sz.art sem ért. Akkor TB-al egy gyors mentés, azt még megcsinálta, de folyamatosan jöttek a FC-k. Mindegy, sikerült. Kilépek recovery-be, csináltam egy factory reset-et. Kezdetben boot rendben, azonban egy FC-t követően sötétség. Újraindítás után már a boot sem sikerült neki. Rendben - felkúrt, elkezdtem CEE-ről, de szakadatlan bootlop-ba szaladok - itt megjegyezném, hogy eddig soha nem volt még ilyen, mindig ment elsőre, simán. Na most ott tartok, hogy huhhh bazzeg....
A flash memóriám szállhatott el?Ritkán szoktam ilyet, de HELP PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Imdre
aktív tag
Korábban kérdeztem, de nem érkezett válasz: van lehetőség a hívóképernyő módosítására? Egy MUTE gomb kellene nekem a képernyőre. Ezt hogyan tudnám megoldani?
-
Imdre
aktív tag
válasz szabof1 #32507 üzenetére
Nekem se ment anno a mobilnet mokee alatt. Én rányomtam újra a baseband switcher-t és utána működött (T-Mobile). Valakinek az oldotta meg, hogy törölt szinte minden adatot az apn beállításoknál.
Más:
Megcsináltam az UOT Kitchen segítségével az aksi kijelzést olyanra, amilyenre szerettem volna. Működik, viszont kb. 5 százalékonként visszaáll az alap beállításra, majd az újra. A framework-res.apk-t töltöttem fel, azzal csináltattam meg a zip-et. Mi lehet a gond?
-
Imdre
aktív tag
válasz kanyazsombor #32437 üzenetére
A jobb oldalra kellene nekem. Ez a UOT Kitchen hogy is műxik? Melyik fájlt kell feltölteni?
-
Imdre
aktív tag
válasz kanyazsombor #32363 üzenetére
A videón is látható aksikijelzést hogy csináltad meg? App-al, vagy más buherálással?
-
Imdre
aktív tag
válasz kanyazsombor #32288 üzenetére
Igen, arról.
-
Imdre
aktív tag
válasz szabof1 #32281 üzenetére
Eszemben sincs..
Jó az előbb említett, illetve én a callrecorder-t próbáltam. Mindegyikhez kell egy recovery-ben telepíthető call_rec_libs_CM7.zip nevű kiegészítő. A callrecorder szinte tökéletes felvételt készít (persze megfelelően be kell állítani), de a beépített lejátszója nem az igazi. Én ezt ajánlanám a másikkal szemben. -
Imdre
aktív tag
-
Imdre
aktív tag
Legújabb Maniac, ha érdekel valakit.
-
Imdre
aktív tag
A Reckless Racing2 kinél fut tökéletesen? Nem szoktam játszani, de ezt kitolom. Nálam laggol, így a nyerő rom-ra váltok
-
Imdre
aktív tag
válasz #71562240 #31586 üzenetére
[Most, ezek után már egyáltalán nem értelek.]
De mindegy, a mondandóm nem ennek kivesézésére irányult. -
Imdre
aktív tag
válasz #71562240 #31579 üzenetére
Igen, kicsit elbeszélünk egy ideje egymás mellett, amiből kisebb vita kezd kibontakozni.
Nem vagyok járatos ezekben a dolgokban (nem is érdekel), de én arra helyeztem a hangsúlyt, hogy a memóriába betöltődő és ott futó folyamatokat generáló programok tömege bizony befolyásolhatja a fogyasztást. És mivel kiszámíthatatlan ennek mértéke, így kár vitákba belemenni. Nyilván a csak betöltődött, de nem futó programokkal nincs probléma. -
Imdre
aktív tag
válasz slecht #31567 üzenetére
Elég jókat alszol?
Tegnapi írásodból: Mondhat bárki bármit, azért Motoroláék tudnak ROM-ot írni! (Persze azért próbálkozhatnának frissítésekkel.) Innentől kezdve én nem fogok semmilyen főzött ROM-ot felpakolni. Sokan hülyének fognak tartani, de a SEA az egyetlen ROM amivel nekem úgy fut minden program, ahogy kell.
-
Imdre
aktív tag
válasz Shyciii #31559 üzenetére
Hasonló volt nekem is az eszmefuttatásom. Minél több aktív fogyasztó van, annál többet fogyasztanak...
Az app kérdésre visszatérve. Én csak példának írtam, a használhatóságba ne menjünk bele. A maps nem a csimpánzoktó aktív folyamatosan hanem a Big Brother (alias Google) akar mindent tudni. És régen a Gmail is ilyen volt, azt sem lehetett lelőni. Használok másik office progit is, csak az a baj, hogy mind egy hulladék. Három sem ad ki egy egészet...
slecht
Maradj SEA-n!!! -
Imdre
aktív tag
válasz #71562240 #31548 üzenetére
Így van, ezért is írtam, hogy szerintem a programok is nagymértékben befolyásolhatják egy rom működését.
Csak meg kell nézni, egy alap kis program milyen hozzáféréseket kér hívásokhoz, hálózathoz, stb, amikhez az égvilágon semmi köze. A user meg ugye hogy minél előbb nyomkodja mindent engedélyez is. Na ezek összekócolhatják a rendszert teljesen.
Nekem egy böngésző okozott kellemetlen hónapokat. Néhány ismert kellemetlen tulajdonságán kívül sok (egyébként ezekért nem gyanúsított) hibát generált. -
Imdre
aktív tag
válasz #71562240 #31544 üzenetére
Természetesen az előbb a futó folyamatokat írtam le, melynek van processzor használata is.
De mindegy, nem ezen van a hangsúly, nem akartam ezekbe belemenni. Nálam nem volt hosszútávon kiegyensúlyozott a CEE, emiatt hanyagoltam. Lehet mostani fejjel, kis android tapasztalattal, egy megfontolt gyomlálással ki lehetne hozni belőle valamit, de mint írtam most úgy fest egy főzött rom-ban (gyomlálva, proci belőve) sikerült megtalálnom a hibátlan rendszert - kopp-kopp-kopp. Több hete gyakorlatilag hibátlan. Csak a fogyasztás miatt nem térek vissza Froyo-ra, mert elegem volt, hogy fontos hívások esetén behalt. Nem érdekel, ha 3 másodperc alatt éled fel, de amikor kell működjön, ha telefonálásról van szó - végtére is ez egy telefon - még akkor is ha néha okosabb, mint a gazdája. -
Imdre
aktív tag
válasz slecht #31535 üzenetére
Biztos jobb egy friss telepítés. Az a tuti, ezt elismerem. Azonban nekem így is voltak galibáim, és pusztán lustaságból hanyagolom Viszont nem láttam még kárát.
Tudom hogy használod a progidat, ezt beszéltük már. De még írtad a szerkesztésed, írtam egy hozzászólást, melyben láthatod, hogy hiába lövöm ki manuálisan az app-ot, az mindig újraindul. Mindegy ebbe kár belemenni. Ha ezt automatizálnám, akkor az a rendszernek egy nagy fogyasztójává lépne elő - mert igen, ez energiaigényes (mindig újraindul-memóriába betöltődik-folyamatokat szabályoz-bezáródik --- és ez egy végtelen folyamat. Persze itt sem a kijelző fogyasztásával kell kalkulálni. Ez minden dolognál (sőt természetben) így van.
-
Imdre
aktív tag
válasz #71562240 #31537 üzenetére
Ezt úgy érted, hogy egy rendszernek mindegy mikor, mennyi és milyen erőforrással kell beérnie? Nemá!
Minden futó processz-nek van fogyasztása (ok, a kijelző függvényében elhanyagolható), minél több van a memóriában futtatva annál több az energiaigénye. Nyilván csekély a mértékük, de hogy ne lenne a fogyasztásra hatása azt valahogy nem hinném.
És akkor arról már nem is beszélve, hogy ezek a futó folyamatok mennyire terhelik pl a processzort. -
Imdre
aktív tag
válasz Shyciii #31534 üzenetére
Na most hirtelen csak ennyit tudok írni, ami fut és nem bírom kilőni (illetve újraindul):
- Maps: csinálhatok bármit, fut, csak fut.... Tudom nem létfontosságú, de jól jöhet. Hozzáteszem talán hetek óta nem használtam mégis folyamatosan fut.
- Officesuit: néhány napja használtam. Kill után mindig újraindul.
Most ennyi, de hozzátartozik, hogy reggel kapcsoltam be töltés után és egyik progit sem futtattam, ill. gyakorlatilag csak a böngésző és néhány telefon volt. CEE-nél sokkal több ilyen app volt. Ez egy kipucolt CM7. -
Imdre
aktív tag
válasz #71562240 #31532 üzenetére
Egy gond van: nem azt magyarázod meg, amire írtam . Én a fogyasztásra írtam, nem a gyorsaságra. Tisztában vagyok az android működésével, nem ez a gond. Erre írtam, hogy ettől függetlenül jó a fogyasztás.
De! A tasker progiknak sem látom értelmét, hiszen amit kilövök, gyakorlatilag azonnal újraindul. Újraindítani a telefont állandóan? Talán a gyomlálásnak láttam volna még értelmét.
Talán félreértés is adódott az írásomból. Mint írtam alapvetően jó volt a CEE, volt hogy hetekig jól működött, de a bosszantó, hogy amikor kellene gyakorlatilag néhány percre teljesen szétesik (nálam a mokee is ezért repült - bár ott elég volt egy híváskor teljes fagyás). És ezt rendszertelen időközönként csinálta (volt, hogy hetekig semmi, aztán naponta többször (és itt esik ki a Cache-elés kérdése).
De mint írtam rengeteg dolog befolyásolja a rom helyes működését.
Nálam nem ment jó hosszútávon a CEE (de sok főzött rom sem), ezért váltottam. Örülök, hogy nektek jól megy, valószínűleg én sem váltottam volna, ha elégedett lettem volna vele. Egyébként a Defy+ topikban is egyre gyakoribb ez a belassulás jelenség. -
Imdre
aktív tag
válasz #35202114 #31529 üzenetére
Örülj neki, szerencsés kivétel vagy. Egyébként ez nem egyedi eset, ha megnézed nagyon sokan panaszkodnak erre (gyakorlatilag másra nem lehet). Ezért is írtam, hogy mindenki használja a számára megfelelőt.
Én csak egy megerősítést írtam arra, hogy bruti azt írta, hogy nem igaz a belassulás. DE, sajnos igaz, az hogy nektek nem okozott gondot egy pozitív dolog.
Nekem megváltás volt anno CM7-re váltani. Hiába volt emelt órajelen járatva. A fogyasztás viszont tényleg mintaszerű volt. -
Imdre
aktív tag
válasz bruti01 #31518 üzenetére
Én is meg tudom erősíteni, hogy a CEE egy idő után gyakorlatilag úgy belassul, hogy a falhoz tudtam volna vágni. Egyetlen jó tulajdonsága, hogy keveset fogyaszt. Az okát nem értem, hiszen 50-60MB a szabad Ram. Gyakorlatilag ezért sem térek vissza froyo-ra! Talán a SEA más, talán megerősíti egy olyan valaki, aki folyamatosan használja hetek/hónapok óta. Néhány napból nem lehet messzemenő következtetéseket levonni szerintem. Úgy néhány kivételtől eltekintve mind szuper volt, de az idő mindig kíszűrte a hibás rom-ok nagy részét - NÁLAM.
Ezért is tekintek kételkedő szemekkel azokra, akik fél(!!!) órai használat után hibátlannak minősítenek rom-okat. CEE-t két hónapig használta, alapvetően jó volt, de a lassulásaival az agyamra ment, és biztos hogy nem térek vissza rá. Az is igaz, hogy a főzött rom használatával is sokáig szívtam, de most úgy látszik beáll a dolog. Nem kell (a CEE-vel ellentétbe) naponta újraindítani és eddig pár apró hibától eltekintve kiválóan működik harmadik hete!
Lacopapi szavaival élve (remélem nem haragszik meg érte) nekem ez a biztos pont, amihez visszatérhetek.
Nade hosszú kísérletezgetések és tapasztalat után egyértelművé vált számomra hogy bizony az app-ok is döntően befolyásolják a rom-ok működését. Véleményem szerint legalább annyira, mint a telefonok hardverének "különbözősége". És hogy ezt mire alapozom? Én nemrég szűrtem ki egy olyan app-ot, ami egyértelműen felelős számos hibáért (különböző rom-ok esetében is). Gondoljatok bele: hány programnak van rendszergazdai hozzáférése, teljesen egyszerű program kér mindenféle engedélyt olyan dolgokm használatához, amihez gyakorlatilag semmi köze! Valamint hozzátartozik a "teszteimhez", hogy 20-30 telepítésen vagyok túl "tiszta" alap nélkül, és a rendszerem egyre stabilabb. Ha nem volt jó a rom, akkor teljesen mindegy, hogy hogyan telepítek.Természetesen nem akarom senki kedvét elvenni egyetlen rom-tól sem. Használja a számára megfelelőt, de tudomásul kell venni, hogy tökéletes rom nincs, és NEM is lesz! űennek rengeteg oka van. És egyetértek egy előttem szólóval: nehéz úgy építkezni a főzött rom-ok területén, hogy egy korábbi rom alapjaira kell építkezni. Kíváncsi volnék milyen lenne pl., egy WIN8, ha egy WIN97 alapjaira épülne és kulcs dolgokat nem lehetne változtatni.
Bocsi a hosszú.... -
Imdre
aktív tag
Sziasztok!
Mivel régen használtam, ezért csak most tűnt fel, hogy a hívásképernyőn nincs némító (mute) gomb. Néha hasznos tudna lenni. Van rá valami okosság? Most cm7 van, de nem emlékszem melyik rom esetén volt ilyen lehetőség. -
Imdre
aktív tag
válasz wPityuka #30600 üzenetére
Én nemrég kipróbáltam. Egy kang nightly volt fenn. Wipe-ok után ment fel a cm9 nightly a hozzávaló gapps-al. A kernelt én nem raktam fel (igaz nem olvastam utána, így azt sem tudtam hogy van). Boot után használtam egy darabig, de nekem még laggolt egy kicsit, így ment vissza a backup. Semmi gigszer nem volt telepítés közben.
[ Szerkesztve ]
-
Imdre
aktív tag
Na tegnap a nagy buherálások közepette felraktam Mokee után a CM9-et is. Meg kell vallanom, hogy nagyon tetszett, sőt eddig a legjobban. Azonban szerintem még nagyon kezdeti stádiumban van. Laggol picit, és nem minden működik benne (power widget-nél is van inaktív funkció). A gyorsaságával sem vett le a lábamról, de néhány hét/hónap és ez lesz fenn. A cM7-nek is kellett közel fél év, hogy aránylag egy jól működő, megbízható rom legyen.
Most Mokee-ra tértem vissza, de ha marad ennek a fejlesztése, akkor hosszabb távon is marad. -
Imdre
aktív tag
válasz slecht #30074 üzenetére
Így van, fenn a mokee! Hát a Miui vonalra kapásból rávágtam, hogy nem jön be. Ez viszont tetszik! Kicsit hiányosan vannak adaptálva a dolgok (mindkét rom-ot figyelembevéve), denagyon bíztató. Ha bővítik a lehetőségeket, akkor ennél a rom-nál parkolok le.
Még ismerkedek vele, de tényleg bejövős! És ami fontosabb: meglepően gyors, és egyenlőre stabil!domerator: közben megnéztem a magyarosításod hogyan sikerült. Szerintem elég jó lett, akinek gond van a nyelvvel, annak nagy segítség. Egyre jobb (számomra is) dolgokat főzöl ki a boszorkánykonyhádban!
még egy gyors kérdés: a mobile data info-ban hogyan lehet átírni az értékeket? Sajna kínaiul még nem gagyogok (csak kellő pálinka után)
-
Imdre
aktív tag
válasz tarnagy #30053 üzenetére
Kétnaponta jönni szokott nagy átlagban. Nagy különbségek nem vehetők észre, inkább az optimalizálásban van előrelépés. Én kéthetente szokta cserélni, mostanában már csak unalomból, mert annyira jó. Fogyasztásra sem panaszkodhatok.
Most viszont startolok a mokee vonalra, mert nem bírom nézni a dícsérő mondatokat
domerator: lesz mégegy (kritikus) tesztere a művednek!
Remélem nem gond. Több ujj, többet mozgat.... -
Imdre
aktív tag
Az ondemand-nak melyik scaling érték felel meg?
-
Imdre
aktív tag
válasz RootRulez #28881 üzenetére
Lan, ftp - midegy. A lényeg: médialejátszóra van kötve egy pendrive és egy merevlemez. Egymásra akarnék másolni a telefon (es) segítségével. Így nem kellene tv-t, pc-t bekapcsolni. De sajna mindig azt írja ki, hogy másolás sikertelen. Pc-vel megy, de telónál nem jöttem rá a nyűgjére. Ha telóra másolok onnan, akkor semmi gond.
-
Imdre
aktív tag
válasz RootRulez #28852 üzenetére
Kicsit off
RootRulez, vagy bárki!
Én is ES-t használok, de az ftp részével van egy kis gondom. Egy külső hálózati eszközre vannak kötve különböző háttértáraim. Na most, mikor másolni akarok a két háttértáron egymás között, akkor ezt nem hajtja végre. Viszont telefonra simán másol.
Mi lehet a gond? Jogosultság, és ha igen hogyan oldható meg? -
Imdre
aktív tag
válasz rum-cajsz #28822 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor szabof1 is így vágta haza az egyik akkumulátorát. Nem biztos, majd jön és megmondja. Erre írtam, hogy szerintem a védőelektronika kijátszása rövidíti az élettartamot. Szerintem nem véletlenül szabályozzák az értéket elektronikusan. Nem biztos, hogy igazam van...
-
Imdre
aktív tag
válasz kanyazsombor #28793 üzenetére
Jó a meglátásod, ezért írtam én is amit...
A fesz értékek magában az "akkumulátorban" vannak eltárolva, ezért sem lehet a telefonvásárlásnál helytelenül közölt "formázni" kell technikát bevetni. A stasztikai fájl törlése Slecht barátom egyetértésével is csak a kijelzés pontosítására való. Minden egyéb más módszer, ami befolyásolná az akku védőelektronikájának működését (mert lehet) csak arra jó, hogy hazavágjuk az aksit - többen próbálták ezt a módszert "sikeresen" tönkretéve a akkumulátorukat. -
Imdre
aktív tag
válasz Davebowman #28776 üzenetére
Te is, mert az írásom végén van egy ilyen:
-
Imdre
aktív tag
válasz slecht #28771 üzenetére
Észre
Viszont kövezzetek meg nyugodtan , de szerintem egy statisztikai fájl törlése (legyen az app-al, vagy recovery-ben) nem fog fél napot növelni az üzemidőn. Az ember felrakja a rom-ot jé egy napig megy,... majd kalibrálja..., majd megy másfél napig. Igen ám, de közben "lankad" az érdeklődése is (beállított mindent, eltűnt az újdonság varázsa is).
Én legalábbis nem tudtam ugyanolyan felhasználói szokások mellett semmilyen módszerrel sem növelni az üzemidőmet fél nappal...
Ettől függetlenül megcsinálom a kalibrációt, mert a kijelzés hatékonyságán sokat javít.
Leginkább az számít, hogy mit, hogyan, mennyi ideig, milyen körülmények között használ az ember.
Ez az én szubjektív véleményem.[ Szerkesztve ]
-
Imdre
aktív tag
válasz kanyazsombor #28767 üzenetére
Két hetet?
Mi a titok, azonnal csinálomкрокодил: nem írtad, hogy milyen romot használsz. És mióta használod?
[ Szerkesztve ]
-
Imdre
aktív tag
Slecht!
Nem sikerült csak részben a teszt, mert csak eddig bírtam ki teló nélkül
Tehát: 1%/3h a teljesítmény csak 2G szinkronizációval . Ez semmivel nem rosszabb, mint amit beszéltünk
Jó ez a rom na.... -
Imdre
aktív tag
válasz Lacopapi #27472 üzenetére
Nekem MIUI-n is gondolkozik. Én nem várok vele, hanem amint bejön egyből elkezdem nyomkodni. Így rákérdez a bezárásra és én eleget is teszek neki.
Nekem így áll fel leggyorsabban a rendszer. Szerintem ez bug, de nem igazán fejlesztik, úgyhogy ez ilyen marad.
Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy elég sok dolgot pakolok ki neki (ikonok, widget-ek, 7 lap). A zeam-et emiatt sem tudom használni, az halál ahogy be tud lassulni.[ Szerkesztve ]
-
Imdre
aktív tag
válasz slecht #25793 üzenetére
Elnézést, ha kötekedésnek vetted az írásom, nem annak szántam.
Egyébként egyetértek, mindenkinek azt kell megtalálnia, használnia ami a legjobb. Sajnos hatalmas különbségek vannak defy és defy között. Vajon más gyártónál is ilyen hatalmas különbségek vannak az azonos típusok között?
És nem is az a legrosszabb, hogy nem ad ki frissítést, hanem a zárt bootloader. Legalább ennyit tehetne a rengeteg felhasználóért - de szerintem nem fog. -
Imdre
aktív tag
válasz slecht #25792 üzenetére
Bár nem sokáig használtam a kezdetek kezdetén a froyo is stabil volt, aztán összeomlott az is. Nem mondom lehet jó lesz, de mi volt a leghosszabb idő, amíg használtad? Nálam az rc1.5 több mint egy hónapig ment gond nélkül (addig az akksit se láttam, fc - azmiaz, stb), csak a már korábban emlegetett két hiba volt. A gondok a stable felrakásával kezdődtek, azóta folyamatos hajtépkedés megy - pedig kopasz vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Imdre
aktív tag
válasz slecht #25788 üzenetére
Nem rántok....
Én pont ezért kerültem a nightly-kat, mert zsákbacipő. Most viszonylag szerencsésen visszatértem a kang-hoz. Ha jó lett volna, akkor marad a stable, de...
Froyo-ra már nem térnék vissza (bár kernel szinten most is ott vagyok), de ez se kizárt.
EGYÉBKÉNT: SEA THE BEST STOCK, így írja lacopapi -
Imdre
aktív tag
válasz RootRulez #25780 üzenetére
Amit az előbb írtam
"Viszont a régi (froyo óta) problémám még mindig megvan: böngészőbe akadás - az időtartama romfüggő (1-3 másodperc) - valamint az alvóból felébresztés utáni kijelző érzéketlenség (a gyakorisága szintén romfüggő). Na ezeket még egy rom sem tudta megszűntetni"
Illetve a Kang is akkor lesz megaszuper, ha két hét múlva is jól ketyeg (addig nem is rakok új nightly-t). Mindenesetre már most jobban bírja, mint a Quarx és társai.
-
Imdre
aktív tag
válasz RootRulez #25763 üzenetére
Lehet, sőt biztos.... De valamit akkor is "árt" neki, mert egyre jobban fekszik a telónak.
Egyszer ugrottam át miui-ra, de az is összeomlott és mivel nem is jött be annyira, ezért felejtős is lett.Viszont a régi (froyo óta) problémám még mindig megvan: böngészőbe akadás - az időtartama romfüggő (1-3 másodperc) - valamint az alvóból felébresztés utáni kijelző érzéketlenség (a gyakorisága szintén romfüggő). Na ezeket még egy rom sem tudta megszűntetni
-
Imdre
aktív tag
Ha tudnak, ha nem valamiért nálam sokkal stabilabb a Kang. Nem tudom miért van, de a Quarx és társai teljesen összeomlanak nálam néhány nap után. Kang-al kezdtem az újévet, de a sok dícséret miatt feldobtam a többi verziókból is néhányat. Már ódákat akartam róluk zengeni, de 2-3 nap után kivétel nélkül összeomlott a rendszer (fagyás, újraindulás, belassulás, fc hegyek, stb.). A Kang-al is voltak apróbb anomáliák, de nem vészes. Most visszatettem és 4. napja szinte hibátlan (talán két fc volt, de akkor igencsak terheltem a rendszert). Bízok benne, hogy marad így.
Valamit csak "árt" neki ez a Kang team, neeem?Ja és a proci beállításokat a hitelesség kedvéért mindig alapbeállításon hagytam.
-
Imdre
aktív tag
válasz zsolt19900 #25261 üzenetére
Nincs.... Csak nightly-k jönnek néha.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest