Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
killertibi
tag
Sziasztok!
Problémám laptop tápegységgel kapcsolatos. Egy compaq presario laptopom van, melynek a tápegysége ha bedugom a konnektorba, pittyegő hangot ad, és nem tölti a gépet sem. Az utánaolvasásból annyit tudtam meg, hogy valszeg zárlatos.
Első kérdésem ez lenne, hogy ennyi infoból meg tudja valaki mondani, hogy mi lehet a pontos baj? És lehet-e javítani valahogyan?
Másik kérdésem. Ez a táp max 90W-ot tud leadni, 19V és 4,75A a többi jellemzője. Van egy másik laptop tápom, egy hp 620-as gépé. Ez 65W, 3.5A, és 18,5V-ot tud. Természetesen a gépbe menő csatlakozójuk különböző. Ha megpróbálnám a csatlakozót kicserélni, működőképes lenne a régi táp a gépemmel? A mostani táp gondolom akkor ad le 90W-ot ha tölt+a gép is megy. Nekem az akksim már rossz, szóval elég lenne, ha csak hálózatról menne a gép mindig. Feszültségben ugye 0,5V különbség van, az még nem vészes, viszont nem tudom, mit befolyásol az, hogy a régebbi táp kisebb áramot ad le? Csak a teljesítményt, vagy más szerepe is van?
Összefoglalva tehát, javítható-e a tápom, vagy ha nem, megoldás lenne-e a csatlakozót áttenni a régebbi tápra? Elnézést, ha nagy marhaságokat kérdeztem, a segítséget pedig előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Félmoduláris minőségi Corsair TX750M tápegység olcsón!
- Cooler Master Silencio 650 számítógépház
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- Chieftec GPS 600A8 600W 80 + minősítésű ATX tápegység
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest