Hirdetés
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
Danex: Nagyon jó ötlet,ilyesmire gondoltam én is csak 1db ventivel.(alsóval) Egyetértek Wind-Storm véleményével is hogy elég lenne egy venti a kisebb zaj miatt.Szerintem annyival nem áramlana be több levegő két ventis megoldással hogy megérje a nagyobb zajt.

Egyébként azért gondoltam a fekvő (alsó) ventis megoldásra mert akkor közvetlen az aljáról szívná a friss levegőt és "tolná" rá a passzív kártya bordáira.Az álló venti meg közvetve szívna és így szerintem kevesebb levegőt fújna a bordára bár azt nagyobb nyomással tenné mint a fekvő ventis elképzelés. Tehát az elképzelés már megvan,de a kérdés még ugyanaz.Létezik ilyen terelő vagy "házi feladat" lesz?

hypno skate: VGA alatt?
Ezt kifejthetnéd bővebben.
Kívülre nem akarok ventit,alul is csak azért végnám ki mert ott nem látszana.HTPC ház nem lenne szép külső ventivel. 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ezt kifejthetnéd bővebben.
Kívülre nem akarok ventit,alul is csak azért végnám ki mert ott nem látszana.HTPC ház nem lenne szép külső ventivel.