- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
-
Sony Ericsson telefonokra készült, majd amikor azokból droidos is lett, akkor megcsináltak egy általános droidos változatot is és a telefonokon a fejlesztői lehetőségek vagy debug mód vagy akármi (minden droidnál máshogy hívják) bekapcsolása után általános célra jó.
WP-re nincs ilyen cucc pl.
Én sem tapasztaltam hibát, de én is csak a névjegyek offline és keresztplatformos tárolására illetve rendezgetésére használom. -
Imy
veterán
Nem egészen, de szerintem leírtam érthetően.
Mindent át kell mozgatni, az eredeti könyvtár szerkezetet meg kell tartani (fileok átmozgatás után az eredeti meghajtón nem lehetnek), csak a fileokat kell átmozgatni az eredeti könyvtár szerkezet szerint.Van két meghajtóm.
Az egyik, amin vannak adatok.
A másik, amire bizonyos időközönként át kell mozgatni a könyvtárakban található fileokat, (különböző mappákon belül azonos file nevű fileok is találhatóak) és az adatokat le kell törölni. (ezek logok, amiknek meg kellene lennie, és időközönként ürítenem kell, mert nagyon sok, és nagy fileok) -
pc360
addikt
Közben talán leesett: olyan szinkronizáló program kell, ahol automatikusan ki tudsz hagyatni mappákat, fájltípusokat a másolásból?
A SyncBackPro biztosan tud ilyet, de talán az ingyenes változata is. Illetve van még sok egyéb ingyenes szinkronizáló app, amiben ennek alapnak kell lennie, pl. FreeFileSync (Include and exclude files via filter).
-
C. s.
addikt
Köszönöm, ez már elég jól megközelíti! Használatba veszem, amíg nem lesz meg az igazi. Már ez is sokat segít!
MaciG:
Ashampoo Home Designer (letöltés)
Kulcs kérése a teljes verzióhoz: [link] vagy [link]. Ha nem jelenik meg a kulcs, frissítsd az oldalt!A másik lehetőség, amiről tudok talán furcsának tűnik: sokan használják ilyesmire a Sims játékokat. Már a 2-sel is elég jól meg lehet közelíteni az ábrándokat, az újabbak nyilván többet nyújtanak. Az Ashampoo-val ellentétben ez sajnos fizetős.
-
RudyD
tag
Üdv!
Pedig a driverpacks és a driveroff közösség is próbálkozik a dologgal.
Windowsra össze is gyúrtak egy nyílt forráskódú cuccot amit az sdi-tool.org -ról is be lehet szerezni.
Amúgy a Snappy Driver Installer névre keresztelték elEgy orosz fb gyakornok csinált hasonlót drp.su névvel,csak sokminden mást is csomagolt mellé, ezért már bundleware -nek jelölték. Igaz, az rémes webes technológián alapult. Az SDI viszont ígéretesnek tűnik. Már csak azért is mert találtak egy egész "művészi" módot arra hogy támogatni lehessen őket anyagilag is! B-)
Ha a driver elég, akkor érdemes megpróbálni.
-
C. s.
addikt
"vágásra és/vagy mindenféle formátumok közt átalakításra képes, még nem video-szerkesztő bonyolultságú cuccot tudtok a Freemake Video Converter helyett?"
WonderFox Free HD Video Converter Factory
Letöltés
Bővebb infó angolulKonvertál, letölt és minimális utómunkát is lehet vele csinálni. A hangot (zenét) is kiszedi a videóból, ha csak az kell.
Időnként promózzák a fizetős verziót, nekem az van. Érdemes ide benézni akár naponta is, mert sok jó dolgot megcsíphet az ember.
-
Használok olyan multimédiás programokat amihez évek óta nem nyúltak hozzá. Miért lenne ez baj? Szerintem ezt nem kell androidos szemmel nézni....
Gondolj arra, hogy legalább nem rontanak el rajta semmit, miközben 2 másikat javítanak....
Én ugyan nem ismerem, de miért nem jó az amiket anno korábban másoknak ajánlottál: OpenShot stb...?
Sajnos rendes vágóprogramokat használtam mindig, de volt egy svájci bicska az ilyen spec műtétekhez amit írátl, vagy komplexebb transzikódolásokhoz:
Tmpgenc Video Mastering Works, most már a 6-nál tartanak, de én még az 5-öst használom.
Ez mindent tud és jó minőségben. A spec fülön látható lejjebb, hogy az is amit kérdeztél: "Other Editing and Processing Features: ...."
Ugyanennek használom a DVD Authoring Works-ét, abból a 4-est... ha lemezre kell dolgozni a vágóprogram után. Előtte a DVDFlick-et is használtam, de komplexabb feladatra már nem volt alkalmas.Ahogyan hangvágásra az Audacity vagy a Mp3cut, az alap szerintem másoknak is.
Hang kódolásra stb...: a foobar2000 úgy szintén, persze a megfelelő beépülők telepítése után. -
A Handbrake szinte szabvány, és valóban nagyon jó a videós transzkódolós cuccok között, tovább profi üzemmódban is használható. Sok program másolta aztán a GUI-ját és komoly közösség épült ki mellé. Kódolási profilokat is megosztanak egymás közt stb...
Egyik sikeres koppintás ami a Handbrake nyomaiban halad a Tencoder. Kicsit jobban ki van okosítva, kevésbé fapados... és talán jobban vezeti a kezdő felhasználók kezét. Tegyél vele szerintem egy próbát.
-
rokendrol
senior tag
igen mivel ez az oldal azért van hogy ki tud segít ji nem tud nem..!ingyen" én nem is tudom miért kellene fizetnem ? Amúgy nincsenek gondok,de már megint te jobban tudsz mindet. Veled ember befejeztem és ha kérek valamit ezen az oldalon megkérlek ne segítsél. Mert igen nem szeretném pláne pénzért ,mi a fenét gondolsz te magadról egyáltalán . Segítesz és utána felhánytorgatod .. na csaó öreg!
-
rokendrol
senior tag
valahogy nem értjük egymást en letudom szedni pl Jakstával amit más nem tud letölteni jó minőségben én meg direct linkel elküldöm neki itt a cafféban hogy ő is letudja tölteni..eddig az volt a 4 sharedén egy kattal tudtam neki küldeni linket ő rá kattintott és már is töltötte a gépére a linket
-
Önmagában a Windows természetesen nem tudja, de azért vannak régóta alkalmazások, amik telepítése után igen... Ez biztosan, mert azóta használom, mióta megjelent.
Paragon ExtFS for Windows®
UI: Mondjuk vigyázni a víruskergetőkre, mert azok blokkolják(sajnos számos esetben kérdés nélkül), szóval ismerd a kergetőd...
-
Imy
veterán
-
Köszönöm, kipróbálom
Ezzel az a problémám, hogy minden oldalnál, ahol bejelentkezés szükséges, pl Prohardver is, ott minden egyes alkalommal, amikor elindítom a böngészőt, be kell jelentkeznem. A Firefox-ban van olyan lehetőség, hogy kilépéskor kiválaszthatom, hogy mit ürítsen/töröljön. Én csak a keresési, böngészési, letöltési előzményeket szeretném törölni.
-
brd
nagyúr
Ha minden kötél szakad, elküldheti a CSI csapatának, azok egy ATM kameraképéből is ki tudnak hozni olyat, hogy az ATM előtt álló furgon visszapillantó tükrében visszaverődő képen az ATM előtt álló ember hátán a ruhába varrt márkanév elolvasható legyen és ha még kapnak pár napot, akkor a kínai tartomány nevét is meg tudják mondani, ahol készült a ruha.
-
pc360
addikt
+ A Google alapján az MSI Afterburner-t ajánlják sok helyen az ingame kijelzésre, de az meg CPU-t nem biztos, hogy kiír, de talán beállítható.
-
TheProb
veterán
Ezt tanácsoltam neki én is (mármint, hogy gmail-t használja a retek outlook helyett), de azt mondja az "nem tetszik neki", nem áll neki kézre... Tipikus, épphogy bekapcsolni betudja a gépet, user... Az meg már nagyon túl lenne bonyolítva, hogy gmailbe letöltetem a leveleket a szerverről, onnan meg outlookba... Mert gmail így úgymond szűrőként viselkedne.
Amúgy igen, elég ratyi a tárhely szolgáltatója.
Na mindegy, akkor marad így...
-
Koszi a tippet es a linket, kiprobalom ezt is!
Amugy ha mindketto futna probakeppen az okozhat valami gondot? Csak kivancsisagkeppen, hogy mindketto ugyan azt meri-e? Bar akkor sem tudnam melyik a valos. Ezek amugy hogy mukodnek, mi alapjan meri a forgalmat? A halokartyat figyeli?
Tetszik ez a netmeter is, a log filet atallitottam mashova, igy nem veszik el, ha telepiteskor elfelejtem kimenteni a c-rol.
-
Fejezd be szépen kérlek, vagy hívok neked egy modit, aki elmagyarázza ennek a topiknak a működését, és ha szerencsém van, elküld kicsit pihenni, mert ez kb a segítségkérésem ellehetetlenítése.
Tőlem kértek valamit, szándékozom segíteni (az nem segítség, hogy egy max néhány ezres program helyett egy 15 ezres ssd-t ajánlok az illetőnek, amire sanszosan a cuccai kb negyede férne fel, hiszen hely hiányában a HDD-t kukázhatná a laptopból, vagy lógathatná USB-n), ezért írtam egy olyan topikba, ahol adott feladatra ajánlanak programokat. Neked tényleg nincs jobb dolgod, mint szétoffolni ezzel az egész topikot azzal, hogy szerinted hogy lenne jó?
Nem neked kell jónak lennie, férjen már bele a szemellenzős fejedbe.
Tényleg ezek a jótanácsos, ne azt, ne úgy - típusú fórumozók a legkártékonyabbak az interneten.
Ha nem tudsz az adott helyzetre megoldást javasolni a kérés feltételeinek megfelelően, inkább ne írj semmit. -
-
Szerintem azért nincs rá free program, mert nehezebb lehet leprogramozni egy hatékonyan működő algoritmust rá.
Viszont nem véletlen, hogy a professzionális progik mind tudják.
Amit még szoktak tudni az ingyenesek is, az az, hogy a gyakran használt fájlokat teszik ki lemezszélre töredezettségmentesítés közben. Na, ez az általam keresettnek egy light változata. -
Nem akartam lekezelő lenni, bocs.
Érezhető. Olyan játékról van szó, ami sok apró fájlból tölt be minden mapot, és hatalmas különbség van már csak aközött is, hogy töredezett az adat vagy sem, és aközött is külön, hogy a tengelyhez közel van töredezettség-mentesítve, vagy a tányér széléhez közel.
De oké, akkor megpróbálom kicsit szájbarágósabban: kör alapú lemeztányérról beszélünk. A tengelyhez közel egy körben (track) kevesebb szektor van, és ahogy haladunk a tányér széle felé, úgy fér egyre több szektor egy tracken. Mit eredményez a dolog? Azt, hogy kijjebb a fej több adatot tud kiolvasni a trackről anélkül, hogy ugrania kéne.
Eszméletlenül meglátszik. Már egy GTA IV-nél is meglátszott emlékszem, a textúrabetöltéseken.
Nem véletlen szokás az MFT-t kihelyezni a szélére, illetve a pagefile-nak is jó hely, és az oprendszernek, ha valaki még lemezről futtatja.Szóval a kérdés még áll a topik számára: free, vagy olcsó progi, ami tudja a mappaszintű adatmozgatást a lemez leggyorsabb részére.
-
Ha ismered a merevlemezek működését, már puszta logikával is rájöhetsz, miért nem az, de erre nem én foglak megtanítani, egyszerűen keresek egy programot, ami tudja ezt a nem véletlen kitalált paramétert, ugyanis az a 20-30 mp az adott program betöltése során igencsak fontos lenne.
-
De kell, nem véletlen írom.
A lemezen lévő adatok beolvashatóságának sebessége a tányér szélén a legmagasabb. Kimértem, Ultimate Defraggal.
Ismerős akinek kéne a prog, ugyanazzal a játékkal játszana, mint én, csak neki is lassan tölt be, de nem venné meg azt a progit, mint én. -
-
Kernel
nagyúr
Jogilag az illegális letöltési, feltörési lehetőségek tárgyalása számítanak wareznak például. Pusztán a Windows emlegetése semmi.
Egyszer egy alaplapos topikban segítettem valakinek, hogyan lehet törölni a merevlemezről a Linux loadert, ami korábban valószínűleg egy Windows használatát "könnyítette". Később viszont emiatt nem tudott telepíteni, valamilyen Linux hibaüzenet jött fel, ha jól rémlik.
Tehát gyakorlatilag a standard MBR visszaállításában, a lemez tisztára gyalulásának módjaiban segítettem, ami elvileg a normál, legális használatot célozza.
Hát ne tudd meg azt a sivalkodást... Már a "Linux" és a " bootmanager" szavak említésétől is warezt kiáltott valaki. Csak néztem... elképesztő. Persze, helyretettem a bandát, de akkor is... nevetséges.
-
maestro87
őstag
Nem teljesen kivitelezhetetlen az, mert amit linkelt az is ilyen program. A cikk említi is, hogy egyszerre is lehet irányítani a három gépet. De egy hozzászóló említ egy másik programot is erre a feladatra (synergy).
Az egér relatív pozícióját szerintem ki lehet számolni a főgép kurzor pozíciója és a felbontás ismeretében, illetve egyéb egér beállításokból. Sőt ha megnyitok a host gépen egy parancsikont, akkor a parancsikon elérési útvonalát át lehet küldeni a többi gépre, tehát nem kell, hogy ugyanott legyenek az asztalon a parancsikonok. A programon belül meg gondolom ki lehet választani, hogy melyik legyen a host gép. Legalábbis ha nekem kellene ilyen programot írnom, én így csinálnám.
Az már más kérdés, hogy mire jó ez az egész. Én az egyszerre több gépen való program telepítéseken kívül mást nem nagyon tudok elképzelni, hogy mire lehetne használni.
De tény, hogy ha nem egyforma a gépek mappa struktúrája (pl. hiányzik az egyik gépen a megnyitandó fájl), akkor ott lehet kavarodás. Pl. hibaüzeneteket nem biztos hogy lehet így kezelni, max ha van képernyő tükrözés funkció is... -
animatrix11
őstag
Egyszerre kéne vezérelni különböző gépeket hogy minden ugyanaz menjen, de a saját erőforrását használja, tehát ha elindítok valamit akkor az összesen elindítsa, max felbontással lehet baj, de azt is be tudom állítani, hogy minden ugyanaz menjen és az asztalon is ugyanúgy legyenek a prgoramok
-
w.miki
veterán
hát ebből én nem tudom, mi lassíthatja annyira...
"
Igen HKCU:Run BgMonitor_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA} Nero AG "C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMBgMonitor.exe"
Igen HKCU:Run CCleaner Monitoring Piriform Ltd "C:\Program Files\CCleaner\CCleaner.exe" /MONITOR
Igen HKCU:Run uTorrent BitTorrent Inc. "C:\Users\KATI\AppData\Roaming\uTorrent\uTorrent.exe" /MINIMIZED
Igen HKLM:Run AVG_UI AVG Technologies CZ, s.r.o. "C:\Program Files\AVG\Av\avuirunnerx.exe" C:\Program Files\AVG\Av\avgui.exe
Igen HKLM:Run AvgUi AVG Technologies CZ, s.r.o. "C:\Program Files\AVG\Framework\Common\avguirnx.exe" /lps=fmw
Igen HKLM:Run GrooveMonitor Microsoft Corporation "C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveMonitor.exe"
Igen HKLM:Run NeroFilterCheck Nero AG C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NeroCheck.exe
Igen HKLM:Run NvCplDaemon Microsoft Corporation RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\NvCpl.dll,NvStartup
Igen HKLM:Run NvMediaCenter Microsoft Corporation RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
Igen HKLM:Run NvSvc Microsoft Corporation RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\nvsvc.dll,nvsvcStart
Igen HKLM:Run vProt AVG Technologies CZ, s.r.o. "C:\Program Files\AVG Web TuneUp\vprot.exe"
Igen HKLM:Run WheelMouse C:\ADVANC~1\wh_exec.exe
Igen Startup User OneNote 2007 - Képernyőrész kivágása és gyorsindítás.lnk
Igen Startup User OneNote 2007 – Képernyőrész kivágása és gyorsindítás.lnk Microsoft Corporation C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\ONENOTEM.EXE
" -
Jazz
veterán
Pont azért kell a 4.25, hogy ne kelljen állandóan azzal foglalkozni hogy "ki van e tolva az egér a jobb szélére, és ott is maradjon."
Nem az a baj hogy megmoccan a cursor! Az a zavaró hogy a legapróbb mozdításra is "felébred" a hide funkcióból, és állandóan azzal kell foglalkozni hogy kilegyen dobja jobb szélre hogy eltűnjön. -
Sanki
addikt
Szia.
Felraktam ezt a greenshot progit, addig jól működik, amíg csak sima ablakokat fotózok (pl. itt egy kép), de teljes képernyős módban a star wars battlefrontnál ilyen képet csinál.
Próbáltam más beállítást keresni, de nem jártam sikerrel. Esetleg tudjátok mit kellene állítani? -
cantus
tag
Köszi. Teljesen igazad van, a saját telefonomra oda is figyelek, de a család minden telefonjára már nem győzök. Persze ha gond van engem keresnek meg... Az SD kártyán már túl vagyok, sajnos rengeteg minden magára a telefonba lett mentve. Kijelző postával és szerelési díjjal pont annyiba lenne mint ez a telefon újonnan (35e). Sajnos még úgy sem biztos, hogy megcsinálnák mondván kínai telefont minek javítani. Úgyhogy egyelőre a fiókban őrzöm hátha rájövök mit tudnék vele kezdeni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest