- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Macrodroid
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Jogilag az illegális letöltési, feltörési lehetőségek tárgyalása számítanak wareznak például. Pusztán a Windows emlegetése semmi.
Egyszer egy alaplapos topikban segítettem valakinek, hogyan lehet törölni a merevlemezről a Linux loadert, ami korábban valószínűleg egy Windows használatát "könnyítette". Később viszont emiatt nem tudott telepíteni, valamilyen Linux hibaüzenet jött fel, ha jól rémlik.
Tehát gyakorlatilag a standard MBR visszaállításában, a lemez tisztára gyalulásának módjaiban segítettem, ami elvileg a normál, legális használatot célozza.
Hát ne tudd meg azt a sivalkodást... Már a "Linux" és a " bootmanager" szavak említésétől is warezt kiáltott valaki. Csak néztem... elképesztő. Persze, helyretettem a bandát, de akkor is... nevetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Metal topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- Mondd, hogy csíííz: Fatal Frame II: Crimson Butterfly Remake teszt
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eredeti játékok OFF topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Beszámítás! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest