- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanki
addikt
Szia.
Felraktam ezt a greenshot progit, addig jól működik, amíg csak sima ablakokat fotózok (pl. itt egy kép), de teljes képernyős módban a star wars battlefrontnál ilyen képet csinál.
Próbáltam más beállítást keresni, de nem jártam sikerrel. Esetleg tudjátok mit kellene állítani? -
Sanki
addikt
Sziasztok.
Olyan programot keresek, ami automatikusan elmenti a képernyőképet a print screen lenyomására.
Akár egyszerű program futtatása közben, vagy akár játék közben is.Tehát ne keljen eljátszani mindig ezt: paint - beilleszt - ment...
-
Sanki
addikt
válasz
maestro87 #37062 üzenetére
Két öcsém gépére kellene ez (más nem is használja), sajnos mióta fejlesztve lett a gépük többet ülnek előtte a tanulás rovására.
Próbáltam a szülői felügyeletet, de úgy meg egy csomó program, játék nem indult el és hiába állítottam be őket. (lehet én csináltam valamit rosszul, nem tudom). -
Sanki
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan program, amivel azt tudom szabályozni, hogy egy napon hánytól hány óráig lehessen bejelentkezni a windowsba és használni a gépet? Win 7-hez kellene, tudom van egy hasonló bele építve, de az rendszergazda fiókhoz nem jó.
Esetleg egy másik variáns is jó lenne, hogy pl. naponta csak x órát lehessen bejelentkezve, aztán automatikusan leáll és aznap már nem lehet bejelentkezni.
Extraként az jó lenne, hogy a leállás előtt mondjuk 5 perccel egy értesítő üzenetet küldene a felhasználónak, hogy x perc múlva leáll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED TV topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Milyen TV-t vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- VMware
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged