- Mobil flották
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Nestor16 #48132 üzenetére
Szia, ingyenes vagy fizetős verzióban gondolkodsz?
Én a Paperless-t használom (Mac OS alatt, de létezik Windows verzió is belőle). Ez fizetős, nekem tökéletesen bevált. Remekül együttműködik a Fujitsu ScanSnap S1100-ammal, sok-sok éve ide archiválom az összes papír alapú dolgomat, a bankkártya slipektől kezdve a névjegykártyákon át a mindenféle hivatalos levelekig, számlákig, képeslapokig, stbstb.
Minden dokumentumot kategorizálhatsz egy csomó szempont szerint (kibocsátó, kategória, számláknál ár, stb.), külön megadhatod a dokumentum dátumát, kulcsszavakat, megjegyzéseket rendelhetsz hozzájuk.
-
PistiSan
addikt
válasz
Nestor16 #45305 üzenetére
Nekem gmail-re van ez beállítva, én úgy csinálnám a helyedben, hogy a drive-ra fel raknám a jelszót, akár az egyik felét, a másik felét meg oda adnám nekik.
Ha meghaltál kapnak teljes hozzáférést a fiókodhoz, és akkor össze rakják a drive jelszót, és a papíron kapottat, így nem kell a mesterjelszót teljes terjedelem a neten tárolnod.
Ezen elgondolkodok, lehet én is bevezetem ezt a dolgot, csak még el kellene magyaráznom hogy a KeePass mesterjelszó mellé a kulcsfájlt is fel kell csatolni. -
pc360
addikt
válasz
Nestor16 #37817 üzenetére
Ez a módszer biztos, hogy rendberakja. Akkor szokott ez történni, ha egy win által nem ismert fájlrendszerű partíció kerül kialakításra rajta. Azt hiszem, nem gond, ha nincs második pendrive-od, erre is rakhatod a Parted Magic-et, úgyis a memóriába tölti boot során a dolgokat (maximum unmountolni kell majd a GParted előtt).
Alternatívája közvetlenül a GParted, csak személy szerint azt így, natúr még nem használtam, ezért nem tudom, hogy viselkedik a boot során.
-
Nestor16
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Mobil flották
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1 humoros
- Vezetékes FEJhallgatók
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Yettel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged