- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
Nem beállítás kérdése. A legtöbb screenshot alkalmazás nincs játékok alatti shotok lövésére felkészítve. Arra speciálisabb program kell, mint pl. a Bandicam vagy ilyesmi. Általában ezek nem is ingyenesek; a Bandicam ingyenesen watermarkot ad a képhez, videóban pedig 10 percben maximalizálja a felvétel hosszát. Vízjel-mentes megoldást hirtelen nem tudok.
Egyébként ha ablakokat fényképezel, érdemes PNG-t használni, mert kisebb lesz a fájl és sokkal olvashatóbbak maradnak a szövegek (pontosabban az eredetivel megegyező). Ha marad JPG, akkor legalább azon érdemes egy kicsit minőségben tuningolni (ha a prohardver kódolja újra a képet, akkor nem szóltam).
-
pc360
addikt
A Greenshot pl.
maestro87: De ezek ablakátméretezők, nem szabják át a programok felületét... jó eséllyel csak kicsippentik széltében a keretet, de a tartalom nem fog felnagyítódni. Ezért írtam a VirtualBox-ot, te meg tévesen a Hyper-V-t.
Odin89: Igazából közben rájöttem, hogy integrációs szolgáltatással úgyis az aktuális ablakmérethez igazítaná a felbontást, úgyhogy én passzolnám a kérdést.
-
maestro87
őstag
Vegyél ki egy ram modult a gépből és zárd el.
De ha fejlesztve lett a gép, akkor tegyétek fel rá a win10-et, annak lehet jobb szülői felügyelete van már. [link] Ezzel lehet már online a telefonodról is ki tudnád jelentkeztetni őket, de ez csak egy tipp, sose csináltam még ilyet és annyira nem olvastam utána.
Ráadásul sokkal élvezetesebb lehet a játék is win10 alatt ha néha bónuszként bedob egy kék halált (win10 topic).Egy idő után kedvük sem lesz elindítani a játékot.
A szülői felügyeletet szerintem kérdezd meg a win7 topicban.
-
maestro87
őstag
Ezzel nem zárnád ki saját magadat is? Én mindenképpen létrehoznék egy másik fiókot erre ha csak nem a saját függőségedet akarod kordában tartani.
Aztán mehet a szülői felügyelet.
Vagy mi az akadálya egy másik felhasználói fióknak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Revolut
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest