-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Üdv !
A közeljövőben össze dobok egy gépetItthon van jó pár alkatrész
Egy HTPC-ből akarok ilyen emulátor gépet összehozni
Az a fajta rendszer akarom rá rakni amit a Rasperry gépekre szoktam rárakni. Az a Retro Pie asszem a neve
Ez megoldható volna? És ennek mekkora a gépigény kb ? Egy Pentium G640 kiszolgálná ezt a feladatot? -
carl18
addikt
Üdv!
volna egy sürgős kérdésem!
Lett vásárolva egy notebook, és alapból linux lenne rajta, na ma windows 7 telepítővel leformáztam, aztán próbáltam telepíteni de azt írta nem támogatott fájlrendszer és valami gts, vagy mit tudom én mit írt ki!
Na most mivel új gép, ma lett ki bontba megbontani nem szeretném, szűkségem volna egy olyan programra ami pendrivra rakható és oprendszer nélkül képes particionálni és lehet változtatni vele a fájlrendszert ntfs-re!
Olyan kéne ami tuti működik!Sajnos így nem lehet használni a gépet :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest