Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
Nem egészen, de szerintem leírtam érthetően.
Mindent át kell mozgatni, az eredeti könyvtár szerkezetet meg kell tartani (fileok átmozgatás után az eredeti meghajtón nem lehetnek), csak a fileokat kell átmozgatni az eredeti könyvtár szerkezet szerint.Van két meghajtóm.
Az egyik, amin vannak adatok.
A másik, amire bizonyos időközönként át kell mozgatni a könyvtárakban található fileokat, (különböző mappákon belül azonos file nevű fileok is találhatóak) és az adatokat le kell törölni. (ezek logok, amiknek meg kellene lennie, és időközönként ürítenem kell, mert nagyon sok, és nagy fileok) -
Imy
veterán
Milyen programmal lehetne megcsinálni...?
Van két meghajtóm.
Az egyik, amin vannak adatok.
A másik, amire bizonyos időközönként át kell mozgatni a könyvtárakban található fileokat, (különböző mappákon belül azonos file nevű fileok is találhatóak) és az adatokat le kell törölni. (ezek logok, amiknek meg kellene lennie, és időközönként ürítenem kell, mert nagyon sok, és nagy fileok) -
-
Imy
veterán
-
Imy
veterán
Kellene olyan program, amivel egy könyvtárszerkezetből a fileokat ki tudnám venni, de az eredeti könyvtár struktúra megmaradna, de a fileokat átmozgatná.
Ez archiváláshoz kellene, ha így érthető, de a régi fileokat nem akarom megtartani, csak elmenteni máshova, ahol be lennének csomagolva. -
Imy
veterán
válasz
zsoltzsolt
üzenetére

-
Imy
veterán
válasz
DrojDtroll
üzenetére

Esetleg valaki használja valamelyiket? Jó lenne, ha megbízható lenne, és lehetne időzíteni.
-
Imy
veterán
Sziasztok!
Free, nem fizetos file szinkronizalot keresek.
Ket gepet szeretnek szinkronizalni (notebook es asztali).
Erre van valami szoftver?
Goodsyncet hasznaltam, de ahhoz kell kulcs egy ido utan. -
Imy
veterán
Nekem szakdolgozathoz kellene olyan program/programok:
Tudok benne méretarányosan rajzolni.
Tudok benne villamos rajzokat csinálni.Ingyenes legyen, mit ajánlatok?
-
-
Imy
veterán
Olyan rogram kellene, ami x mappában nagyon sok fileből leválogatja az y szóösszetételt tartalmazó fileokat, majd törli. Ezt hogyan tudom megcsinálni, milyen progival?
-
Imy
veterán
Sziasztok!
Egy olyan program kellene, amit távolrol tudok futtani, azaz egy exe amit elindítok, és akkor a speakeren egy sípolás hallatszik. Valaki tud ilyet?
-
Imy
veterán
ping www.index.hu -t > d:\log.txt
Na ez pl nem megy.
(win7) -
Imy
veterán
sziasztok!
Olyan programot keresnék, ami számolja az adatforgalmat, és hogy melyik alklmazás bonyolítja a hálózati forgalmat.
Ha lehet adapterekre lebontva (wlan, lan, 3Gmodem).
És ingyenes legyen, win7 kompatibilis.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azaz a fileok folyamatosan jönnek létre, nem lehet megállítani.