- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Szemtelen áron futott be a minden földi jóval felvértezett Redmi K80 Pro
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
Köszi mindenkinek. Gimpet nem szeretem, a másikra rá nézek, kis szín korrekció, ha nagyon kell valami arraott a lghtroom.
Azt a picasat sajnáltam nagyon hogy vége lett. Ráadásul automatán töltötte is a felhőbe.
-
mokus1
addikt
Létezik valami olyan program ami hasonló mint a picasa volt anno? Tehát fényképnézegető, alapszerkesztéseket meglehessen vele csinálni és legyen gyors.
A Lightroom tudom hogy ilyen de lassú.
-
mokus1
addikt
Milyen olyan ingyenes program van, amivel rögzíteni tudom a képernyőt és olyan amivel a mentést utána akár még felvétel közben nézni lehessen?
-
mokus1
addikt
Tudtok online vagy letölthető progit amivel animált utazós snittet tudok készíteni?
[link]
Olyasmi mint ez csak, ahol látszanak utak esetleg. Windowsra szeretném. -
mokus1
addikt
Egyébként RTL mostról van szó, lehet ezért szenvedek vele
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Tudtok mondani valami free képernyőfelvevőalkalmazást? Amit eddig letöltöttem az nem volt jó mert a neten megnyitott videót nem vette fel. -
mokus1
addikt
Sziasztok!
Van olyan képernyőfelvevő program aminek betudom állítani mikor induljon el és álljon le? Pl 16:30-19:00?
Köszi
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Youtube-dlg-t használom youtube letöltésekre, de van amit nem tudok letölteni. Sehogysem, sem programmal, sem weboldalon keresztül. Létezik, hogy levan védve valahogy? Vagy nálam van a hiba?
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Olyan programot keresek ami hasonló a Raidhoz, vagy a RAID-ba vezérlésébe tud kicsit belenyúlni.
Adott 2 HDD. Az egyik kicsit hangosabb mint a másik illetve kímélném is.
Azt szeretném, hogy ne realtime másolja az egyik HDD-ról a másikra az elemeket hanem a nap végén egy adott időpontban. Ez mivel kivitelezhető? Létezik ilyen?
-
mokus1
addikt
Köszönöm mind a kettőtöknek.
Ezek automatikusak, tehát ha frissítem a listát akkor automatikus tölti le vagy manuálisan kell?
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Egy programot keresnék leginkább androidra, de ha csak PC-s változat van az is érdekelne.
Amit szeretnék, hogy tudjon:
- youtube lejátszási listáimat töltse le, a legjobb lenne ha MP3 formátumban.Gyakorlatilag csak az adatforgalom felhasználás miatt. Létezik ilyen?
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Olyan programot keresek mint az mp3gain csak ami Flaccel ia megcsinalja. Letezik ilyen? -
mokus1
addikt
válasz bluemirage #36121 üzenetére
Köszönöm nektek!
Én itt elsősorban nem szerkesztésre használom hanem mentésre, Érdekes mert minden be van kapcsolva az mp4-et mégsem ismeri fel, sőt az mkv-t sem.
Cigam: Megprobállom azzal is hátha sikerül
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Egy olyan programot keresnék ami különféle formátumokból (pl.: mkv, mp4) avit, vagy valami olyan formátumot csinál amit kezel a Picasa. Ott tárolóm az összes fotóm így célszerű lenne.Eddig az AVCWare használtam de azt vettem észre hogy elég nagy minőség romlás következik be, akkor is ha a legjobb minőségre állítom. ( Ez az egyik legfontosabb szempont hogy a minőség ne romoljon, tárhely van bőven) -
mokus1
addikt
válasz bluemirage #34032 üzenetére
Nem rémiszt meg.
Igazából otthon vagyok a témában, egyedül az autóban lévő CD-tár miatt volt lényeges a TAO-DAO mód. Végül kiderült hogy a Sony lemezeket nem eszi csak a Maxelleket valamiért. -
mokus1
addikt
Köszönöm mindenkinek a választ!
Igazából CD-tárba írogat CD-t. De úgy néz ki a márkával volt a gond. Sonyt nem szerette, a Maxellt megeszi
Bár a Maxellt régebben írtam és ha jól emlékszem windows media playerrel írtam vagy simán ráhúztam és a beépített windows programmal. Még ki kell kisérleteznem -
mokus1
addikt
Olyan CD írót keresek amivel tudom szabályozni az író sebességét, és a TAO DAO módot is. Köszi
-
mokus1
addikt
Nem tudom jó helyen járok-e de felhőt keresek. A drive kicsi de hasonlót keresek. A hive-t találtam de azzal meg az a probléma hogy 30 fájlnál többet egyszerre nem enged feltölteni így meg elég macerás vele az élet.
Amit keresek:
- Lehetőleg olyat aminek van PC-s appja /ez nem feltétel egy jól működő webes felület esetében/
- 100GB+ tárterület
- 2-3 gigánál ne legyen kisebb a feltölthető fájlméret.
- az se baj ha nem fizetős.
- egyszerű a használata, ezalatt értem behúzom a kijelölt mappát és csinálja, vagy hasonló nem nekem kell kisebb csoportonként feltölteni.
Van ilyen? -
mokus1
addikt
windows phone 8.1re szeretnék olyan programot amivel egy tárgyat körbetudok fotózni és igény szerint 3d-be rakja. Létezik ilyen?
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy van pár x360 játékom amiről fogalmam sincs hogy micsodák van valami program hogyha beteszem az x360as korongot a pc-be megmondja milyen játék lehet? -
mokus1
addikt
Sziasztok!
Olyan program létezik ami BT vagy wifin képes a hang megosztására?
Pl: Laptop az ágyban és ennek a hangját megosztani egy másik eszközre!
Létezik ilyen? -
mokus1
addikt
Melyik a legjobb merevlemez optimizáló töredezettségmentesítő program?
Én eddig a mydefragot használtam de szívesen kiprobálnék valami újat. -
mokus1
addikt
Most találtam egy jó kis programot. GPU md5
Neki állok vele délután aztán meglátjuk.9800Gx2 dolgozik majd alatta.
Elvileg egy Tesla c1060al egy 8 karakteres kódot 5 óra alatt feltörtek. -
mokus1
addikt
Sziasztok!
Winrarban létrehoztam egy állományt amit levédtem jelszóval és most akartam használni de gözöm sincs mi lehet az.
Tudtok valami programot ami kifejti nekem ezt és GPU erőt használ?Nvidia van a gépemben.
köszi -
mokus1
addikt
Egy olyan programot keresek ami sziv alaku képet csinál.Azaz kivág a képből egy szív alakot és úgy mentem el hogy körülötte nincsen semmi, se fehér se semmi.Köszi
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Olyan programot keresek ami a nagyfelbontású képekből csinál számomra kiválasztott felbontást.(HD ready)
De több 100képen egyesével sok idő.Van olyan program amibe beleteszem és átalakítja szépen sorba? -
mokus1
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #11678 üzenetére
Köszi remélem benézel oda
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Régebben olvastam valahol hogy megoldható hogy az oprendszerem átmásolom egy merevlemezről a másikra.Mi ennek a programnak a neve?ATA-sról kéne Satasra. -
mokus1
addikt
Sziasztok valami olyan programra lenne szükségem amivel Egy dvd-t tudok Divx xvid vagy avira rippelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest