- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Nem teljesen kivitelezhetetlen az, mert amit linkelt az is ilyen program. A cikk említi is, hogy egyszerre is lehet irányítani a három gépet. De egy hozzászóló említ egy másik programot is erre a feladatra (synergy).
Az egér relatív pozícióját szerintem ki lehet számolni a főgép kurzor pozíciója és a felbontás ismeretében, illetve egyéb egér beállításokból. Sőt ha megnyitok a host gépen egy parancsikont, akkor a parancsikon elérési útvonalát át lehet küldeni a többi gépre, tehát nem kell, hogy ugyanott legyenek az asztalon a parancsikonok. A programon belül meg gondolom ki lehet választani, hogy melyik legyen a host gép. Legalábbis ha nekem kellene ilyen programot írnom, én így csinálnám.
Az már más kérdés, hogy mire jó ez az egész. Én az egyszerre több gépen való program telepítéseken kívül mást nem nagyon tudok elképzelni, hogy mire lehetne használni.
De tény, hogy ha nem egyforma a gépek mappa struktúrája (pl. hiányzik az egyik gépen a megnyitandó fájl), akkor ott lehet kavarodás. Pl. hibaüzeneteket nem biztos hogy lehet így kezelni, max ha van képernyő tükrözés funkció is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Assetto Corsa Rally
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Használt Bentech Smart bébigőr / 12 hó jótállás
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.27
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest