- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Nem teljesen kivitelezhetetlen az, mert amit linkelt az is ilyen program. A cikk említi is, hogy egyszerre is lehet irányítani a három gépet. De egy hozzászóló említ egy másik programot is erre a feladatra (synergy).
Az egér relatív pozícióját szerintem ki lehet számolni a főgép kurzor pozíciója és a felbontás ismeretében, illetve egyéb egér beállításokból. Sőt ha megnyitok a host gépen egy parancsikont, akkor a parancsikon elérési útvonalát át lehet küldeni a többi gépre, tehát nem kell, hogy ugyanott legyenek az asztalon a parancsikonok. A programon belül meg gondolom ki lehet választani, hogy melyik legyen a host gép. Legalábbis ha nekem kellene ilyen programot írnom, én így csinálnám.
Az már más kérdés, hogy mire jó ez az egész. Én az egyszerre több gépen való program telepítéseken kívül mást nem nagyon tudok elképzelni, hogy mire lehetne használni.
De tény, hogy ha nem egyforma a gépek mappa struktúrája (pl. hiányzik az egyik gépen a megnyitandó fájl), akkor ott lehet kavarodás. Pl. hibaüzeneteket nem biztos hogy lehet így kezelni, max ha van képernyő tükrözés funkció is...
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
- Parkside szerszám kibeszélő
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Asus BTF White Gaming PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Számítógép javítás Budapest Laptop szerviz WiFi és router beállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest