- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #48133 üzenetére
Köszi.
Hát első körben ingyenes jöhet szóba. Meg ha már komolyan gondolnám akkor a Synology szerverrel egybekötve csinálnám, úgy lenne igazán hatásos.
Abban reménykedtem, hogy van valami használható open source projekt ebben is, mint a Keepass, libre office esetén.
Én a paperwork-t találtam ami ilyen, de az inkább csak jegyzetelni jó, kategóriákba rendezve, meg mellékletként fájlt lehet csatolni. A többi meg fizetős. Max még a Tial verziót fogom kipróbálni a feladat erejéig, ha nincs más alternatíva.
DEVONthink is jó, de MAC-es és fizetős.
Még a The Paperless Project tűnik ígéretesnek. Holnap megnézem. -
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Dokumentum menedzsment programot keresek, amivel szkennelt dokumentumokat is tudnék tárolni (számla, blokk, hivatalos levelek stb.).
Egyetemi projekt feladathoz kell, de kíváncsi vagyok van-e személyes/családi felhasználásra ilyen program és az mennyire használható.Köszi.
-
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Eddig a Linux Mint alap pdf appját használtam (Document Viewer), de új gép, win 10.
Eddig ki tudtam másolni a pdf doksiból a szöveget, SumatraPDF és Chrome alatt nem, csak képként másolja ki. Ötlet? -
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Merre induljak el szerintetek, ha azt szeretném, amit a Facebook csinál hogy halálom esetén hozzáférést kapna pár közeli ismerősöm csak én a jelszókezelőm (Keepass) jelszavát akarnám elküldeni nekik emailben. Úgy akarom beállítani, hogy 6 havonta automatikusan küldje el, avagy egy visszaszámlálás történjen és ha nem avatkozok közbe 6 hónapon belül akkor elküldi az emailt, tehát mindig meg kell erősítenem, hogy még élek, hahó.
-
Nestor16
senior tag
-
Nestor16
senior tag
Köszi, de ez is megakadt. Azon gondolkoztam, hogy feltűnt-e még valahol erre utaló jelenség és az jutott eszembe, hogy játék alatt volt, hogy úgy igazán beszaggatott, 1 FPS és a hang recsegett majd kellett egy perc is neki hogy helyreálljon. Gondolom akkor tényleg gond lehet...
-
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Alternatív programokat kerestem a fizetősök helyett Windows 7-re. Legtöbbje könnyen ki is váltja elődjeit sokkal kevesebb erőforrással, a 7-zip nevű programmal van bajom.
Nem tudok vele kitömöríteni, mert CRC hibát ír a végén. Nem találom hogy hol lehet ezt kikapcsolni,mert még az is lehet, hogy nem is így tömörítették és nincs benne CRC-kód.Leírás információ szerint van, csak nem ugyanazok. De az meg nem lehet, hogy mind hibás, Winrar-ral mind szépen ment. Ötlet?
Vagy van jobb alternatíva? Még a PeaZip kapott jó értékelést.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest