Hirdetés
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Android szakmai topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
cantus
üzenetére
Ha az OTG-t nem támogatja a telefon, azaz nem tudsz rá USB-s egeret csatlakoztatni, akkor megpróbálhatod ezzel szinkronizálni az adatokat: recovery alkalmazás a törött telefonra (böngészőből fel tudod telepíteni) kliens egy másik telefonra
A lényeg, hogy egy wifi hálózaton legyen mindkét eszköz.
Az értékelések ellenére talán működik. Ha mégsem, akkor az androidos topic-ban talán tudnak jobb módszert, alkalmazást ajánlani. -
pc360
addikt
válasz
cantus
üzenetére
PC-n? Semmilyen. Ha SD kártyára mentődtek a dolgok, akkor azt be tudod dugni USB-be egy adapterrel, és tudsz róla menteni. Ha nem használtál felhő- vagy egyéb szolgáltatást arra, hogy lementsd a dolgaid rendszeresen, akkor ez az ígyjárás tipikusan felelőtlen és várható esete... Még tudsz benne kijelzőt cseréltetni. Ha szerencséd van, ebayről rendelgetsz hozzá olcsón displayt, és online leírások alapján magad is ki tudod cserélni.
-
cigam
titán
válasz
cantus
üzenetére
Én úgy szoktam csinálni, hogy szűz telepítés után aktiválom. Megvárom míg felteszi az összes elérhető frissítést, aztán a CloneZilla-val lementem 1 image fájlba. Ezután telepítem a kedvenc programjaimat. Az adatokról pedig heti rendszerességgel mentést csinálok egy külső lemezre.
Az is járható út, hogy a beépített mentést használod, és azzal létrehozol egy recovery lemezt, és rendszeresen használod a mentést (pl. időzítve hetente 1x). Erről indítva a gépet visszatölti az utolsó szögig az éppen aktuális állapotról készült mentést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő