- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
cantus #37449 üzenetére
Ha az OTG-t nem támogatja a telefon, azaz nem tudsz rá USB-s egeret csatlakoztatni, akkor megpróbálhatod ezzel szinkronizálni az adatokat: recovery alkalmazás a törött telefonra (böngészőből fel tudod telepíteni) kliens egy másik telefonra
A lényeg, hogy egy wifi hálózaton legyen mindkét eszköz.
Az értékelések ellenére talán működik. Ha mégsem, akkor az androidos topic-ban talán tudnak jobb módszert, alkalmazást ajánlani. -
pc360
addikt
válasz
cantus #37447 üzenetére
PC-n? Semmilyen. Ha SD kártyára mentődtek a dolgok, akkor azt be tudod dugni USB-be egy adapterrel, és tudsz róla menteni. Ha nem használtál felhő- vagy egyéb szolgáltatást arra, hogy lementsd a dolgaid rendszeresen, akkor ez az ígyjárás tipikusan felelőtlen és várható esete... Még tudsz benne kijelzőt cseréltetni. Ha szerencséd van, ebayről rendelgetsz hozzá olcsón displayt, és online leírások alapján magad is ki tudod cserélni.
-
cigam
titán
válasz
cantus #16235 üzenetére
Én úgy szoktam csinálni, hogy szűz telepítés után aktiválom. Megvárom míg felteszi az összes elérhető frissítést, aztán a CloneZilla-val lementem 1 image fájlba. Ezután telepítem a kedvenc programjaimat. Az adatokról pedig heti rendszerességgel mentést csinálok egy külső lemezre.
Az is járható út, hogy a beépített mentést használod, és azzal létrehozol egy recovery lemezt, és rendszeresen használod a mentést (pl. időzítve hetente 1x). Erről indítva a gépet visszatölti az utolsó szögig az éppen aktuális állapotról készült mentést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged