-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
David89
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #15594 üzenetére
köszi szépen, de mit jelentenek a menetek száma? a 3 menetes már elég "jó" törlés?
-
Visormail
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #15587 üzenetére
Kösz a válaszokat is, ez a promóciós dolog új volt nekem. Nagyon tetszik ez a jetdrive
-
Visormail
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #15572 üzenetére
Nem unjuk, kösz szépen nektek a gyűjtőmunkát
folytassátok a jövőben is.
Egyébként ha valaminek a Professional verziójához jut így az ember akkor nem csak otthoni gépre hanem céges gépre is felteheti (persze egyszerre 1re)? Ha igen (vagy ha nem akkor otthoni gépen használva is kérdezem elméleti kiváncsiságból) akkor hogyan igazolhatja az eredetiségét? Ha megőrzi az emailt akkor az elegendő bizonyíték?
-
w.miki
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #15577 üzenetére
w7 (és XP is), de csak egyesíteni szeretném, amit a gyári laptopon ketté szedtek
OS alól
így marad az utóbbi
köszi -
F34R
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #15574 üzenetére
oh oké köszönöm megnézem őket
-
hopimix
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #15557 üzenetére
A másik gépen megnyitotta valami, amikor rákattoltam. Azt hiszem a Google Chrome. Ezen nem nyitja.
-
hopimix
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #15554 üzenetére
Nem voltam pontos. Naplózott beszélgetéseket szeretnék megnyitni, de nem ezen a gépen lett naplózva, ide csak átmásoltam. XML a formátuma, ez a gép meg HTML-ben naplóz. Se messengerrel, sem böngészővel nem tudom megnyitni. Mivel próbálkozzak?
Thx
-
Psychonaut
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #15378 üzenetére
-
h.adam.92
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #15323 üzenetére
váó, elvileg 414W a fogyasztás 90%os használat mellett, bár ezt el is tudom képzelni.
-
sbazsi
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #15288 üzenetére
képekből lesz válogatás, és 1-1 képhez van 1-1 szám, illetve annak a jellemző szövege/ritmusa, és azt akarom alátenni. közben megtaláltam egy másik programot, és rá is jöttem a használatára.
mindenesetre köszönöm a segítséged. -
válasz
Fire/SOUL/CD #15229 üzenetére
XP-nél 100%
-
daninet
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #15229 üzenetére
Én is vistára emlékeztem, ott ki lehetett pipálni első lépésnél... de valóban úgy van ahogy írod
-
MomoSinX
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #15187 üzenetére
Köszi, erre gondoltam.
-
Laczik
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #15150 üzenetére
Kipróbáltam, egyelőre jónak tűnik, köszi!
kraftxld: "az kivan zárva, mert nem tudom"
-
attiati
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #15145 üzenetére
azta! köszi
-
válasz
Fire/SOUL/CD #15138 üzenetére
Észre sem vettem, csak már az furcsa volt, hogy a felhasználói fiókok beállításoknál csak pár dolog érhető el. De ezt mindig megcsináltam gpedit.msc-vel, csak véletlenül sohasem Home verziónál. Pedig a cégnél van egy-két XP Home.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #15136 üzenetére
De jó ez a WIN7
-
sagvary
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #15109 üzenetére
Oké, és most kell installálni is, nem tehető el máskorra.
-
sagvary
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #15106 üzenetére
A free lehet az ingyenes, de hol szerepel a lapon az, hogy csak ma ingyenes?
-
brd
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #15036 üzenetére
Lehetőség szerint olyat használok, de nem minden programban van lehetőség ilyesmire. Egy laptopról van szó egyébként, amelyben a hang szokás szerint alapból olyan, mintha dobozból szólna, és ezen jelentősen javít az equalizeres beállítás. Igen, globálisra gondolok, köszönöm a linket, megnézem őket.
-
Visormail
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #14950 üzenetére
IE-ben: Eszközök/bővítmények kezelése, minden bővítmény, kikeresni a windows media player-t és tiltás. Ja látom ez se segít most hogy kipróbáltam.
-
ro_bert17
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #14948 üzenetére
Ezt most így nem egészen értem. Bocsi...
Szóval a weblapra feltöltött videó adatai tartalmazzák a fájl elérési helyét. Ez tiszta sor. Így a böngészőbe másolva megnyitja a média lejátszót. (mintha a média playerben url.-t nyitsz)
De ettől még nem vagyok beljebb. A temporary-ban megjelent az állomány, dat formájában.Probáltam magán gépen, magán internettel, letöltés vezérlővel, anélkül.
Ezek szerint ezt nem lehet saját használatban venni?
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #14941 üzenetére
Ez jó, köszi!
Régebben is voltak akciós programok, és lesznek is. Nem lehetne egy topic az akciós programoknak, és aki találkozik vmi promócióval az beírja oda az elérhetőségét.
Merthogy így néha-néha elveszik a sok hozzászólás/téma között.
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #14885 üzenetére
Most lebuktam
Soha nem írtam ki CD-re.
Ugyanis egy programot próbálgattam (MultiBootISO, ami hasonló mint az unetbootin, csak jobb.
Indítása után kiválasztjuk miket akarunk a pendrive-ra, (oprendszer/segédprogram), és letölti a hozzá tartozó image fájlt, felmásolja a pendrive-ra, és amikor a pendrive-ról indul a gép egy menüből indíthatjuk az adott rendszert. Ennek a proginak a lehetőségei között volt a redo backup is. Így "találkoztunk", és azóta is pendrive-ról indítom. Most kipróbáltam qemu-val, ott rendben bootolt.
Majd kipróbálom CD-ől is mert kíváncsi lettem... -
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #14882 üzenetére
Mármint a Redo-ról, vagy úgy általában?
-
qwefgh
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #14878 üzenetére
Úgy értettem, hogy először a VirtualBoxban próbálom ki (egyesével), majd ha ott sikerül, akkor jön majd az éles rendszer.
Közben találtam még a CloneZilla és a Partimage nevű programokat, azokról van tapasztalat?
-
qwefgh
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #14876 üzenetére
Köszönöm, máris kipróbálom őket.
-
sbazsi
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #14854 üzenetére
sajna ez az, hogy nem publikus progi, netről még demo sem szedhető le belőle.
ment pü.F1-et is próbáltam, arra sem reagál
-
sbazsi
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #14852 üzenetére
így ablaknévre már annyi történik, hogy aktív lesz az adott program. de az f12-t nem érzékeli
-
válasz
Fire/SOUL/CD #14842 üzenetére
Köszi, de most már a codecek 15 napos triálok.
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #14827 üzenetére
-
simii16
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #14755 üzenetére
Szia!
Épp ezt akartam elkerülni, hogy újra kelljen konfigolni az egészet. Gondoltam bepróbálkozok, hátha van valami megoldás.
Mindegy, azért köszönöm szépen a segítséget mindkettőtöknek! -
simii16
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #14753 üzenetére
Szia!
Igen, ezzel tisztában is vagyok. Át lett a állítva az alapértelmezettről a f.név és a jelszó is - wifis routerről van szó, valószínűleg biztonsági okokból-. Később ez természetesen sikeresen el is lett felejtve...
-
válasz
Fire/SOUL/CD #14711 üzenetére
Az igen. Úgy működik, mint egy virtuális gép. Nem rossz ötlet, és máshogy nem is lehetne megcsinálni. Persze kérdés, hogy mekkorák lesznek az ezzel generált fájlok, ill mennyivel nagyobbak, mint ha csak simán portable lenne az adott szoftver.
-
jagada
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #14711 üzenetére
nekem nem műxik
-
oregcsóka
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #14669 üzenetére
Küldtem mailt ezzel kapcsolatban.
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #14673 üzenetére
Az ISOMaster linux alatt ingyenes.
Bátrabbak megpróbálhaják Windows alatt futtatni a pendrivelinux-al. Elképzelhető, hogy elfut így is.
-
ZCoyote
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #14669 üzenetére
Innen lehet, hogy megfelel az egyik. Konkrét tapasztalatom nincs egyikkel sem, én a Power-t szoktam használni.
-
Polllen
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #14540 üzenetére
Köszi!
Megnézem, gondolom csak kicsomagolja
Update:
Elsőre megfelel, de azt hiszem keresgélek még!
Ha valaki használ külön ilyen progit, ne tartsa magában! -
scope2007
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #14534 üzenetére
köszönöm szépen... Kipróbálom mind a kettőt.
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #14519 üzenetére
Igen, nekem is ez ugrott, be hogy elötte vmi defragment ami átpakolja a partíció elejére az adatokat. Olvastam is ilyen defrag program leírásában, de akkor nem értettem miért jó ha egyhelyre ömleszti. Most már egy példát tudok, hogy miért jó
Viszont ez annyira "macera", hogy inkább rábízom egy lemezkezelőre...
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #14516 üzenetére
köszi! Ez hasznos kiigazítás volt. Ma is tanultam valamit.
-
Wyll
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #14497 üzenetére
Most nem is annyira az alaposságon van a hangsúly (egyszer felülírom, aztán szevasz), hanem hogy ne terheljem ezzel a forrásvinyót. Megnézem ezt a Wipe-ot, köszi!
Már fut is - nagyon király kis progi ez, még installálni sem kellett
Tökéletes!
-
Nova96
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #14483 üzenetére
Üdv akkor mit csináljak?[2hónapja még egy régibei verzió ment de most a régi sem akkor mit csináljak?
-
Nova96
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #14481 üzenetére
Szia azt irja SP1-em van igy már nem telepithetem
-
Nova96
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #14479 üzenetére
Figy azt telepitetem (netet nem engedi tőrőlni) vista sp 1 tuc linket küldeni?
-
Nova96
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #14477 üzenetére
Akkor mit csináljak?
Ja ha folytatásra megyek akkor megint rákérdezd és megint és megint stb. -
válasz
Fire/SOUL/CD #14430 üzenetére
-
S-Attila
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #14404 üzenetére
Nem.
Olyanra, ami nagyszámú (értsd több ezer) képből képes animációt vagy videót készíteni, nem slideshow-t. -
Ramius
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #14334 üzenetére
Google SketchUp esetleg?
-
x123456
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #14334 üzenetére
Note: This version requires Visual C++ 2008 SP1 Redistribution Package (x64). (about 5MB)
The 64bit release of Blender for Windows is still in a development stage: it doesn't support all possible features yet, like FFMPEG, OpenAL and Quicktime.
Ez a Visual C++ csomag is fenn van?
(B verzió: virtuális gép - mondjuk VirtualBox v. Vmware player - 3D támogatással, bele linux és arra a Blender?) -
pitman
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #14095 üzenetére
Köszi, sajnos úgy tűnik, hogy ezek analóg tunerrel nem fognak menni.
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #14095 üzenetére
Utóbbi három kezel egyáltalán analog tunereket?
pitman: Ha egy BT8x8-as kártyát akarsz beüzemelni x64 alatt, akkor azt felejtsd el. Ugyanis lehetetlen. Semmilyen driver nem létezik hozzájuk, ami működne is.
Driver nélküli tuneres program olyan, mint a codec nélküli médialejátszó: nem létezik. KEll hozzá a driver, de azt az adott program beépítve tartalmazza.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #14088 üzenetére
Elég sokat használgatom a Pinnacle Studiot, de nem sikerült ráakadnom :-s
Wines dolgot is köszi.
-
pethYeti
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #14064 üzenetére
Végül (Thunderbird+)Lighting lett belőle
-
pethYeti
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #14061 üzenetére
Fel is raktam, de ez nem tetszik, mert nekem valami olyasmi kéne ami a tálcán is megjelenik és jelzi a következő eseményt ha mondjuk rákattintok.
Tényleg Outlook 2007 tud ilyet? Vagy sunbird?
-
pethYeti
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #14061 üzenetére
Köszi kipróbálom.
-
scream
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #14058 üzenetére
nem szándékos ... privátnak akartam ...
-
ro_bert17
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #14035 üzenetére
Segédprogram: két ujj (shit+del
)
Törlés után egyből keresés. Ezek a kütyük pedig még azokat is kilistázták, amik azóta akár 100%-ban felül lettek írva. (azt hiszem a recuva még azt is kiírja, hogy mit helyezett rá azóta a windóz) -
scream
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #14029 üzenetére
köszönöm a linkeket, maradok egyelőre az ingyenesnél
-
kukulec
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #14026 üzenetére
köszi nektek, mindjárt nézem mit sikerül alkotni
-
Psychonaut
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #14017 üzenetére
(recuva, pandora eddig kettőből semmi
)
-
válasz
Fire/SOUL/CD #13916 üzenetére
Szerintem használja csak a W7 falát, otthonra tökéletes védelmet nyújt.
Egy napon nem lehet említeni az XP tűzfalával. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #13916 üzenetére
Eddig volt Comodo tűzfal meg AVG, de valahogy idegelt,hogy annyi szar megy...bezzeg a melós notin a linux alatt nincs szívás ilyennel. Marad ez a windowsos nyavaja, mellé meg a windowsos tűzfal.
MOst abban kérnék segítséget,hogy hogy a viharban kell használni a dvd shrinket? betöltöm a dvd-t és az extrákat letörölném, de nincs törlés meg ilyenek, akkor hogy? vagy valami más progi amivel az extrákat el lehet távolítani?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #13913 üzenetére
Oké, köszi. Már értem. A hülye biztos fogja tudni kezelni.
Na, fel is tettem.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #13863 üzenetére
Értem, kösz.
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #13858 üzenetére
Nem is estem pánikba ,csak érdekes volt , főleg hogy amikor szólt hogy analízálva volt hash alapján akkor még 4 találta annak, utóbb meg 3 csak
A Symantec volt aki már nem találta annak
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #13853 üzenetére
Hát felmenni felment gond nélkül
Csak utána nem müködött
-
Atapi
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #13846 üzenetére
köszi, ez se rossz dolog, de ha jol nézem, akkor ez mindig az aktuálisan kiadott frissítések gyűjteménye (de mordulj rám ha tévednék). ezzel meg egy kicsit macerás lenne az őskövület gyári telepítőkészleteket naprakésszé tenni, mert jópár hónapnyi kiadást össze kéne belőle gyűjteni visszamenőleg, kiválogatni belőle ami kell, aztán integrálni... szoval eddig ro_bert17 ajánlata a nyerő arra a célra, amire nekem kell.
-
Fagyi
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #13807 üzenetére
Védelem most nem szempont a géphasználat korlátozása és az ezalatti nethazsnálat korlátozása a lényeg a szülői felügyelet nem szempont nem a netet akarom szűrni.
Hanem a gépek hazsnálatát akarom korlátozni és eközbeni nethasználatot is nem teljes idő intervallumban. Lehetőleg Több ilyen rendelkezésre álló időpontot megadni. Pl éjszakai gép és nethazsnálat megakadályozása, a net tartalom korlátosáa nem szempont. -
Fagyi
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #13805 üzenetére
Kösz. Megnézem őket, remélem lesz amelyik kitudja kapcsolni és nem engedi belapcsolni a gépet.
-
ArchElf
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #13802 üzenetére
Szerintem tegyél fel egy lokál webproxy-t (pl PAROS) és nézd meg, hogy mi a link, amin keresztül az online letöltő lerángatja a full installert...
AE
-
ArchElf
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #13799 üzenetére
Őőő, google + "Live Essential 2010 offline"? Az első oldalon csak olyen találatok voltak, amiket kerestél ... MS direct link meg (még?) nincs. Amúgy multilanguage (magyar) sincs még, csak angol, spanyol, francia, holland, portugál, japán és kínai.
AE
-
Vanir
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #13516 üzenetére
Köszi! Bár, nekem nem feltétlenül ilyen kéne, hanem amivel manuálisan tudom beállítani, hogy mikor mit csináljon, hogy mozgassa a száját.
Szerk: megtaláltam. Crazy Talk -
WonderCSabo
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #13469 üzenetére
LOL.
littleNorbi Ha megvan jegyeztetve, miért nem nézed meg a jelszókezelpben?
-
ViZion
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #13464 üzenetére
A gpartednél grafikusan is látod, illetve számokkal is, hogy mi történik.
tehát kijelölöd az extended partíción belül a logikait, beállítod, h mi legyen a mérete. Lehet byte-ban is megadni:
üres hely a partíció előtt, partíció mérete, üres hely a partíció után.
Ezt látod is, színes "dobozokat" lehet tologatni -amennyire az üres hely engedi.
Ha össze van húzva a logikai, akkor lehet az extendedet is kissebbre venni. Természetesen nincs cut&paste, tehát az extended csak akkor kerülhetne az őt megelőző extended vagy primary partíció elé, ha azt törölnénk.
Videó
Ezen látszik a felület. komplexebb átszabást is megold, csak sok idő, ha sok az adat.
A legbiztosabb és leggyorsabb ha lementi a hátsó partíciókat, törli őket, és az elsőt növeli, majd a maradékon új partíciót hoz létre. Ez kb. fél óra, a mentést nem számítva. -
SipiBcs
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #13464 üzenetére
-
SipiBcs
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #13450 üzenetére
Tökéletes volt az instrukció!
Mégsem megy!
Talán azért, mert ha megnézed a képen a C, mint basic szerepel, a G, a D és az E meg extended. Sehogy nem tudom rámozgatni az ablakban a C-t a zöld színű G-re.
-
ThaBoss
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #13460 üzenetére
Köszi, megteszi!
-
sbazsi
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #13457 üzenetére
így már világos.
mégegyszer köszönöm! -
sbazsi
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #13455 üzenetére
Nagy vagy!!!
ez egyébként pontosan mit is csinál, mert úgy tűnik, hogy jó, de nem teljesen értem a működését. -
sbazsi
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #13453 üzenetére
nem két azonos nevűt szeretnék egy könyvtárban, hanem azt, hogy bele tudjak nyúlni a végeredménybe. tehát kijelölöm, hogy date-time, majd megjelenik az eredmény, és ahol látom, hogy dupla lenne, ott fogom, és manuálisan átírom a 17:32:46 mp-et 47-re. és ahol több van, ott 48, 49, stb...
-
SipiBcs
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #13446 üzenetére
Köszönöm a tippet.
Kaptam serialt, települt is a program, de megakadtam. Nem találok olyan opciót, ahol hozzá tudom adni a C-hez az 5 GB-os friss G partíciót.
-
SipiBcs
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #13444 üzenetére
Köszönöm Urak!
Fire: Csak a 32 bites verzió free ahogy elnézem. A 64 biteshez nincs suppor ill. letöltési lehetőség.
Vizion: Valamiért nagyon tartok a linuxtól. Marhára nem értek hozzá.
-
daveredline
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #13393 üzenetére
és esetleg ingyeneset tud valaki?
-
tothbe
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #13361 üzenetére
sztm az meg már eléggé adja magát. És egyébként is azt irta kraft, hogy magyar programot nem talál, nem azt, hogy magyar leírást.
cellpeti: mit találtál?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #13361 üzenetére
Na találtam progit rá. Remélem jó lesz!
-
looser
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #13307 üzenetére
Szuper! Nagyon köszönöm! 'Használom' a tcmd-t egy ideje, de ez eszembe sem jutott. Sorbaállítás... Köszi
-
looser
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #13304 üzenetére
Tehát sorba rakja és én indítom el a másolást, nem kiválasztom, elindítom, majd a következőt kiválasztom és azt is elindítom. Az a szimultán, tehát egyszerre, párhuzamosan több másolást indítani. Köszi a választ!
-
MPowerPH
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #13301 üzenetére
A Gimp-es problémát megoldottam, így már tudom szerkeszteni.
De a másik dolog idegesít. Igen, próbáltam a kompatibilitási üzemmódokat is, és a rendszergazdai módot is, de akkor csak simán kilép.
-
leyo76
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #13272 üzenetére
Drivereket találtam hozzá, készítettem egy nlite-os verziót amivel végül sikerült feltuszkolni az xp-t, minden tökéletesen működik. Csupán az illető aki használja nem túl gyakorlott a témában, neki akartam egy amolyan one-click megoldást találni. (a fenti képhez hasonlóan).
Köszönöm a válaszokat!
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #13230 üzenetére
"Win7 32bit HP edition"
Lehet csak én értelmeztem rosszul és ez Home Premium lenne... Csak azt nem tudom miért nem lehet rendesen leírni?
Amikor már mindenféle edition-ökről írnak az emberek, akkor egyből nem a normálisra gondolok.
-
Robb202
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #13168 üzenetére
Hi!
A camtasia studio-ból van olyan verzió ami elfut mondjuk régebbi gépeken is? Pl egy P4-esen ami sima 2.66Ghzes és egy gb ramja van?
Azért kérdezem, mert a rendes gépen amit használok, nem szeretném hogyha csak felvenni tudnék és emiatt máshoz nem is nyúlhatnék.
Most a Camstasia 7 van fent de ez gondolom p4-esen már megerőltetné a rendszert és rögzíteni sem biztos hogy tudna jól, vagy igen?
-
FullGas
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #13170 üzenetére
Hát örök hálám a 7zip egyből felismerte....
mégegyszer köszönöm -
FullGas
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #13168 üzenetére
az nfo-ba annyit írnak hogy:
1. Unpack
2. Burn or Mount
.....Megpróbálom hogy csinálok belőle egy rar. fájlt hátha azzal tudok valamit kezdeni
-
Robb202
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #13158 üzenetére
Hali Fire/SOUL/CD és atesss!
Az oldal amin ezek a védett flash videók vannak a Digital-tutors.com
Az oldal regisztrációhoz kötött, de ingyenesen lehet regisztrálni kb. fél perc alatt így nincs akadálya annak hogy meg tudd nézni a videókat.Miután beléptél lesz majd egy flash alapú videó browser és ott lesz egy free kategória. Ott teszteltem a flash lopókat, de sajnos sikertelenül. Ezek a videók nagyon hasznosak számomra, hogy tanuljak de csak neten lehet megnézni őket, és sokszor nagyon hasznos lenne ha a gépemen lennének lent, akkor még elő is fizetnék rá egy hónapra.
Sajnos nekem nem sikerült a flasheket kiszedni, csak a bannereket amik nem védettek. ( belépés nélkül megnézhető videókat is le lehet menteni aszt hiszem, tehát mindenképp be kell lépni a teszteléshez).
A "belső" videókon megfigyeltem hogy valami ici-pici számok ugrálnak össze-vissza. Lehet az a védelem egy része.Egyedül csak képernyőfelvevővel sikerült rögzítenem az adást, de az nem az igazi, mert közben semmit sem lehet a gépen csinálni, ezért lenne jó, hogyha megoldható lenne a flash fileok lementése. Óriási segítség lenne ez nekem.
Atesssnek válaszolva: A hangkártyás ügyeskedésre nem lenne szükség ha a fent leírtak megvalósíthatóak lennének, hiszen az lenne az igazi.
Aki szeretne 3D-t tanulni illetve annak aki nemfogjunk össze, hogy sikerüljön
Tényleg hatalmas hála lenne érte. -
band1103
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #13068 üzenetére
Szia!
Látom te is kerestél nemrég ilyet, és örülök hogy megosztod az eredményt
.
Akkor megvesszük
. Ilyenkor a pénz nem számít
Köszi a segítséget.Kell ezekhez külön codec-eket vagy encoder-eket telepíteni vagy mindent tartalmaznak ezek a progik beépítve? Xvid kellene vagy h264, de avi konténerbe.
-
Gabás
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #13050 üzenetére
meg vannak professzionális fordítószoftverek, amelyek egy halom formátumot támogatnak, de ugye az áruk... Meg aztán van egy tanulóidejük is
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #12985 üzenetére
Hát nemtudom Ez nagyon nem csinál semmit.
Pontosabban beállítható, hogy alapból milyen prioritással, hány cpu-val kezdjen bele a progi futásába. Ez jó, mert ugye nem kell kézzel mindég belőni, de egyébként semmit nem csinál. A CPU throttle-nek szinte semmit hatása nem volt. néha nem 100%-on futott a proci, de általában inkább pörgött.Olyan progi sincs amivel be lehet állítani, hogy pl. 1mp-ig fut, 9mp-ig nem fut az adott processz
-
ro_bert17
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #12977 üzenetére
Gondoltam belefér, hogy milyen program az, ami biztos megoldja a problémám
, mire aktuálissá válik, hiszen feleslegesen nem kezdenék bele.
De persze! Bocsi! Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest