- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesz117
aktív tag
válasz
band1103 #13178 üzenetére
Hi!
Próbáld meg ezt: FormatFactory -
-
válasz
band1103 #13067 üzenetére
Hali!
Ha a sebesség fontos, de az avi minőség illetve a progi körülményesebb kezelése nem zavar annyira, akkor Winavi Video Converter. Ha a minőség is számít(ezzel együtt ugye nő a műveleti idő), akkor meg XiliSoft DVD Ripper.
Sajnos egyik sem ingyenes.
Fire.
-
Krystal_s
addikt
válasz
band1103 #9697 üzenetére
de lehetséges, csak nem sok értelme van...és ezt írtam is, én úgy tudtam,hogy 5.1nek pont a házimozi hangzás a lényege és egy sima zenénél sztem sem lenne értelme ( kivéve pl élő koncert felvétel ) , ennek ellenére van rá igény MP3 5.1-ben
google-ban sok leírás van...én is véletlenül olvastam pár hsz-t ezekről. -
atesz117
aktív tag
-
válasz
band1103 #5549 üzenetére
Hali!
Egy valamiről nem írtál még, 80%-os kihasználtság mellett MENNYI IDEIG TART EGY DVD ÁTHÚZÁSA?(vagy írtál csak a fogammal néztem?
)
A tmpgenc nem a sebességéről volt híres soha, hanem a minőségről. Igaz, még P2-es gépem volt amikor utoljára használtam, de már akkor is a legjobbnak tartották a képminősége miatt.Csak azért kérdem, mert ha nem igazán érdekel a minőség(ezen nem azt értem, hogy kis négyzetemberek rohangálnak a képen
), akkor a leggyorsabb konverter amivel eddig dolgoztam a winavi.(DIE HARD 4 - 2 óra 4 perc, 22 perc alatt húzza át) és nem nagy a konfigom(amd64 x2 4400Mhz)
A CPU kihasználtsága, nem feltétlenül jelenti hogy gyors a videokonvertálás sebessége is!!!
Fire.
-
válasz
band1103 #5539 üzenetére
Milyen procid van? Ha AMD, úgy tudom, hogy kell hozzá valami driver, hogy normálisan kezelje az oprendszer a több magot.
Ja, és az is sokat segít, ha a feladatkezelőben, a konvertáló progi prioritását nem normálon hagyod, hanem magasabbra veszed. Persze ilyenkor nem nagyon fogod tudni használni a géped másra.Amúgy meg olyan sokat konvertálgatsz, hogy azért érdemes új oprendszert venni?
-
törölt tag
válasz
band1103 #5532 üzenetére
Akkor valami nem jó nálad, Vista x64 alatt simán telibevágja a procit. A TMPGEng Plus és a TMPGEnc XPress is.
TMPGEnc Plus:
Multithreading beállítások
Prociterhelés diagram
Task listTMPGEnc XPress:
Multithreading beállítások
Prociterhelés diagram
Task list -
Core2duo6600
veterán
válasz
band1103 #5530 üzenetére
Nagyon magas prioritás visszafelé is elsülhet, nekem a normálon volt eddig minden a leggyorsabb.
Ha nem megy fel full 100 % ra, akkor vagy nem optimalizálták 2 magra, vagy egyéb dolgot csinál a rendszer.
(#5533) Klemens
A pohotshop biztosan tudja, de lehet van egyszerübb megoldás is, lehet, hogy az acd see legokosabb progija is tudja(#5524) band1103
Mért baj ha nem használja ki 100 % osan, a lényeg, hogy megcsinálja és tudja a progi a szükséges szolgáltatásokat.Auto gordian knott pl kihasználja elég rendesen, ill. az amivel kódol, mert ez ugye csak 1 felület.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kedvenc zene a mai napra
- Videószerkesztés
- Macska topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest