- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
bluemirage #42308 üzenetére
Igen, ez felreertheto volt. Inkabb ugy fogalmaznek, hogy rendesen konfiguralva en nem latom igy a 4K monitoron, hogy romlott volna a minosege. Persze ezek mind szuper vilagos felvetelek, igy nem tudok hozzaszolni, mi van akkor, ha sotetebb anyagokkal dolgozol.
Nalam ki van love a HD Graphics, szoval a QuickSync decoding sem mukodik. Egyebkent koszonom, hogy felhivtad ra a figyelmemet, el is felejtettem csekkolni.
Igen, azt is eszrevettem, hogy eleg hatekonyan hasznalja a szalakat.
Mediacoder -t ismerem egyebkent, altalaban azt hasznalom az altalad is emlitett celokra, ellenben ott en lattam minosegromlast, bar meg mindig sokkal jobb volt, mint ha VLC -ben forgattam volna meg.
-
MPowerPH
félisten
Ismer valaki olyan rendes video szerkesztot, amivel a 4K videokat rotalni tudom 90 fokkal, nem lesz jelentos minoseg romlas sem, es a file merete sem triplazodik meg? VLC -t tudom, de az a 712Mb -s file -bol krealt egy 2Gb-st.
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy bonyolult matekos képleteket miképpen tudok Word doksiba bevinni?(kép nem jó...) ABBYY FineReader 9.0 -t használok az írott anyagra, de a bonyolult képletekkel már nem bír el. Egysoros függvény, integrálás és deriválási műveletek mennek, de az emeletest nem tudja értelmezni, így azt kézzel kellene beírogatnom. Mi ennek a megfelelő módja? Fontos lenne a Word, mert utána egy látássérülteknek készült software -el lenne az egész importálva, és az csak a Word doksit tudja lekezelni.
mod: Feltettem a kérdést máshol is, de szerintem itt inkább tudtok megoldást a problémára. Úgy is jó, ha egy másik programmal eltudom készíteni, és utána azt doc -ba 'varázsolni'.
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok!
XMF filet milyen lejátszóval tudom életre kelteni Windows alatt?
-
MPowerPH
félisten
válasz
BigBadPlaYeR #13309 üzenetére
Köszönöm szépen, mindegyik variánst kifogok próbálni.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #13301 üzenetére
A Gimp-es problémát megoldottam, így már tudom szerkeszteni.
De a másik dolog idegesít. Igen, próbáltam a kompatibilitási üzemmódokat is, és a rendszergazdai módot is, de akkor csak simán kilép.
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok!
DDS file-okat kellene megnyitnom/konvertálnom szerkesztés céljából. Van egy DDS Converter 2.1 -es progi, XP alatt használtam még, akkor szépen működött. Most feltoltam Win7-re, és nem akar smakkolni. Elindulni, de nem konvertál, vagy csak simán kilép, vagy hibát ír, és úgy áll le. Esetleg valaki tud erre megoldást?
Próbáltam Gimp-el megoldani, oda viszont nem találtam működő DDS plugin-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ford topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Renault, Dacia topik
- Nintendo Wii U
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest