-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
Most meg olyan progit keresek ami mkv-ból tudok aviba konvertálni 720p-ből kisebb felbontásba.
Eddig próbálkoztam a MediaCoder-el de nem csinálta meg.
Tudna valaki segíteni? -
band1103
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #13068 üzenetére
Szia!
Látom te is kerestél nemrég ilyet, és örülök hogy megosztod az eredményt
.
Akkor megvesszük
. Ilyenkor a pénz nem számít
Köszi a segítséget.Kell ezekhez külön codec-eket vagy encoder-eket telepíteni vagy mindent tartalmaznak ezek a progik beépítve? Xvid kellene vagy h264, de avi konténerbe.
-
band1103
őstag
Hi!
W7 32 alá kellene a legjobb olyan program amivel DVD-t tudok rip-elni aviba. Ki mit ajánl? -
band1103
őstag
Milyen programot ajánlotok Blu-ray filmek (BD50 formátum) átkonvertálására mkv fájlba?
-
band1103
őstag
válasz
#65675776 #10072 üzenetére
Mert nem w7 alatt akarom használni csak olyan HDD-n amin van w7 partíció. Ez a helyzet az ahol a PM8.0 beadta a kulcsot mert nem szereti a w7-et. Továbbá a w7 beépítettje tud áthelyezést, átméretezést, összefűzést, adatvesztés nélkül is? Vagyis tudja mindazt minimum mint a pm8.0?
-
band1103
őstag
Sziasztok. Volt egy kis probléma a partition Magic 8.0 működésével és rábeszéltek egy másik topikban hogy ne használjam.
De mit használjak helyette ami már nem akad össze a w7-el?Acronis Disk Director Suite 10 -et vagy
Paragon.Partition.Manager 10 server-t vagy a
EASEUS Partition Master 3.5 Ultimate Edition-t ?Minden segítséget előre is köszi
Hujikolp és joey7: be kéne neveznetek a "Legf@szább PH! avatarok" versenyébe
-
band1103
őstag
Hi!
Van olyan progi amivel az eredetileg Blu-ray BD50-es lemezen fellelhető de már HDD-ra érintetlenül lementett anyagba lehetne integrálni más audió-t? Mondjuk egy Magyar DTS -es szinkront szeretnék egy ilyen film alá beidőzíteni de úgy hogy megtartanám az eredeti BD50-es struktúrát a videó anyag átkódolása nélkül. Milyen progi képes erre?
-
band1103
őstag
válasz
localhost #9572 üzenetére
Régen használtam egy O&O -t. Tetszett mert gyors volt és tényleg rendet rakott viszont mikor tönkrement a lemez amin tároltam az instalt letöltöttem egy újabb verziót ami sokkal rosszabbul sikerült. Nem tett rendet úgy mint az előző ver. és nagyon idegesítően viselkedett. Elvesztette az felhasználóbarát mivoltát. Azóta nem foglalkozok vele.
Valami más? Esetleg magyar vagy magyarosítható? -
band1103
őstag
Hali!
Nekem egy olyan progi kellene amivel úgy tudok wmv-t vágni hogy közben nem kell az anyagot újratömöríteni. Anno sokat dolgoztam a Virtual Dub-al és abban volt ilyen "Direct stream copy" lehetőség amikor nem kellet az avit újratömöríteni hanem simán csak vágta és másolta az anyagot. De sajna az nem dolgozott wmv-el- Tehát valakinek van ötlete hogy tudnék újratömörítés nélkül egyszerűen vágni wmv-t mint a VirtualDub-al avit?
-
band1103
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #5550 üzenetére
Köszi az uj tippet
. Régebben én is észrevettem hogy elég jó álló,- és mozgókép-minőséget produkállt ez a TMPGEnc progi. Ezért jó lenne ha ezt a minőséget olyan gyorsan tudná amilyen gyorsan csak lehet, mert vannak olyan tv-k amiken már észre lehet venni a minőségbeli különbséget. Ugy tünik hogy vista a megoldás
.
-
band1103
őstag
Minden javaslatot kipróbálltam és feltettem még 1 Dual core optimizert amit az AMD oldalán találltam, kikapcsoltam a C&Q-t is de semmi. Még mindig csak 80%-os a kihasználltság. Egyenlőre elég is ennyi de legalább lesz okom válltani majd Vistára.
-
-
band1103
őstag
Kipróbálltam, de nem gyere be. Ugy értem hogy még mindig csak 68-81%-os a CPU terheltség. Nem használlja teljesen ki a 2 magot. Olyan progi kéne ami teljesen kihasznállja a több magos rendszert filmkonvertállásnál.
-
band1103
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #5526 üzenetére
-
band1103
őstag
Olyan progi kellene ami ugy tud videót konvertállni hogy közben minden magot 90%-100%-ban ki tud használlni. Aki tud ilyet az szóljon . Előre is nagyon köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest