- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitman
őstag
Velemi ilyesmire gondoltál: http://www.gaiadreamcreation.com/screensaver-manager/
Esetleg meg lehet oldani vbsript segítségével is, ami a képernyőkímélő indulását figyeli folyamatosan és induláskor lecseréli azt, így a következő alkalommal már másik fog indulni. Ehhez viszont minimális programozás szükséges.
-
pitman
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #29805 üzenetére
Ami neked kell az a fájl menü exportálás funkciója lesz.
Van hordozható verziója is. -
pitman
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #29774 üzenetére
PDF-XChange viewer (alapvetően nem konverter, de amit fel volt sorolva azt tudja)
Nem online
Ingyenes
Tud jpg-be menteni és állítható a tömörítés
"Kézi/egyéni képméret átméretezési lehetőséget biztosít" nem tudom ezen egész pontosan mit értesz, de ha az oldal kicsinyítését/nagyítását, akkor tudja
DPI-t tud változtatni -
pitman
őstag
Nem tudja véletlenül valaki, hogy létezik-e ingyenes adatmentő/visszaállító/recovery progi windows alá, ami xfs filerendszert tud kezelni?
-
pitman
őstag
Létezik olyan program (lehetőleg ingyenes), amivel fotókollázsokat lehet létrehozni az alábbiak szerint (valami olyasmi mint a shape collage):
vagy megadja az ember a kimeneti állomány felbontását és a progi ebbe megpróbálja elrendezni a bemeneti képeket (lehetőség szerint minimális átméretezéssel),
vagy megadja az ember a kimenet képarányát és ennek megfelelően jön létre a kimenet a bemenő képek eredeti felbontású változatának berendezésével.Elég lenne, ha simán sorokban és oszlopokban elrendezné a képeket.
-
pitman
őstag
Létezik olyan program, amivel szerkeszteni lehet az nvidia videokártyák teljesítményprofil-adatait?
Konkrétan egy 9600gt kártyán (passzív) szeretném azt elérni, hogy az energiatakarékos profil, melyet akkor használ, maikor nincs 3d feldolgozás órajelét a gyári értékről még jobban vissza tudjam venni.
Az is elég lenne, ha ezt fixen nem lehet átírni, akkor a rendszer indulásakor megadni neki a csökkentett értéket és ezt követően ugyanúgy váltogatná a profilokat, mint most, csak már a csökkentett érték és a maximum között. -
pitman
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #17411 üzenetére
Köszi, világos már, miről van szó. Engedélyezve van, a gadget fut, de nem működik azon funkciója, ami miatt kellene.
-
pitman
őstag
válasz Psychonaut #17389 üzenetére
Azt honnan kell futtatni? Mert az O&O progija futtatható, működik is, kivéve a hőmérséklet kijelzését.
-
-
pitman
őstag
válasz Psychonaut #17325 üzenetére
Nem tud valaki véletlenül olyan gadget-ről, ami hasonló formában ki tudná jelezni a merevlemezek hőmérsékletét (ingyenes változat lenne a legjobb)?
-
pitman
őstag
válasz ClintEastwoo #16517 üzenetére
shape collage
-
pitman
őstag
válasz #65675776 #14096 üzenetére
Pont az említett konstelláció áll fenn. Driver nincs, a tuner így gyakorlatilag halott. A Dscaler működik a saját driverével, de a hang néha elmegy valamiért.
Találtam még egy Kastor Tv nevű progit is, ami a dscaler driverét használja, ez felvenni is tud, csak nem akar működni. Elindul, majd 70%-os cpu terhelést mellett iszonyatosan lassan lehet a menüjében bármit is csinálni. -
pitman
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #14095 üzenetére
Köszi, sajnos úgy tűnik, hogy ezek analóg tunerrel nem fognak menni.
-
pitman
őstag
Létezik-e olyan, lehetőség szerint ingyenes tv tunert vezérlő program a dscaler-en kívül, ami képes a tuner driverének feltelepítése nélkül is kezelni azt? A dscaler nem volna rossz, csak problémák vannak a hanggal, illetve a felvevő része elég kompromisszumos.
A tunder driver megléte nélküli működés fontos, mert nincs driver a tunerhez. Ha esetleg a program mpeg-be fel is tudna venni, az még jobb lenne. -
pitman
őstag
válasz canniball #9982 üzenetére
Megnéztem én is ezt a progit. Egészen jól néz ki, csak rettentűen furcsa az egyes parancsok billentyűkiosztása. Nem lehet valahogy rávenni, hogy olyan kiosztást használjon, mint a TC? Azt látom, hogy bizonyos funkciók átírhatók, de mások nem pl Alt+F1 és társai.
Rar-ba nektek tömörít? Mert a winrart szépen megtalálja, de nem csinál semmit, zip-be működik.
Olyan beállítást sem látok, hogy szóközre az adott mappa méretét kiszámolná, mint a TC, ezt nem tudja véletlenül? -
pitman
őstag
válasz kalmarattila #9318 üzenetére
A Faststone tud forgatni exif alapján, veszteségmentesen. Sajnos ezt letöltés közben úgy emlékszem nem tudja megtenni, csak ha az ember kézzel ráengedi egy adott mappára.
-
pitman
őstag
válasz kalmarattila #9307 üzenetére
Faststone image viewer
Azt is meg tudod adni, hogy egy adott mappa almappáiban hány szintig kutakodjon. A vetítés elindulása után a mappába kerülő új képeket szépen beveszi a vetítésbe.
-
pitman
őstag
válasz Sk8erPeter #8728 üzenetére
Nem az a kérdés, hogy milyen áron állítják vissza és ki mit tud megfizetni. Egyszerűen visszaállítják a nem megfelelően törölt adatot. Ennyi.
Az más kérdés, hogy a kérdés feltevője milyen adatoktól és mennyire akar megszabadulni.
Az megint más kérdés, hogy ki akarja az adatokat visszaállítani és miért. Koránt sem biztos, hogy mezei felhasználónak lesz azokra szüksége... -
pitman
őstag
válasz Sk8erPeter #8722 üzenetére
Nem olvastam az xp helpjét, így valószínűleg igazad van. Ha esetleg lesz egy üres hdd-m, ki fogom próbálni rajta.
A sima zerofill azért nem jó mert mindent nullára ír, de egy ilyen lemezről komolyabb helyeken simán visszállítják az adatokat, mivel némi maradék mágnesessége megmarad az eredeti jelből. A nullához képest pedig meghatározható, hogy mi volt ott eredetileg. A komoly törlőprogramok ezért használnak különböző írási mintákat és azt is több menetben írják fel, hogy ne lehessen visszafejteni.
Nyilván hagyományos programokkal a sima zerofill után sem tud a mezei felhasználó visszaállítani semmit. -
pitman
őstag
válasz Sk8erPeter #8720 üzenetére
Hacsak nem teljes formázást kér az ember, mert akkor felülíródik a teljes lemezfelület.
Bár akkor is érdemesebb valami mintával felülírni az adatokat, hogy ha valaki nagyon visszaakarná fejteni, ne nagyon sikerülhessen. -
pitman
őstag
válasz BigBadPlaYeR #8690 üzenetére
Én a jkdefraghoz a jkdefrag guit használom, ott a "haladó" fülön meg lehet adni, hogy mely fájlokat és mappákat bizgerálja, melyeket ne.
Szerintem ezt parancssorból is meg lehet adni, csak úgy kicsit macerásabb. -
pitman
őstag
válasz BigBadPlaYeR #8678 üzenetére
Úgy emlékszem a jkdefrag ezt is tudja.
-
pitman
őstag
válasz Sk8erPeter #8672 üzenetére
Jó a program. Nekem sem hibázott még eddig.
-
pitman
őstag
válasz Sk8erPeter #8587 üzenetére
Ha már Unreal Commander:
nem tudja véletlenül valaki, hogy miként lehet lebeszélni a progit arról, hogy megjegyezze a kilépés előtti aktív mappákat. Vagyis azt szeretném elérni, hogy minden egyes indulásnál egy meadott mappa legyen aktív az egyik és egy másik a másik panelen, ne pedig az, ami legutoljára volt használva? -
pitman
őstag
Nem tud valaki véletlenül ingyenes víruskeresőt, amit nem kell telepíteni. Elég, ha parancssorból futtatható.
-
pitman
őstag
Létezik olyan szoftver, amivel monitorozni lehetne win alatt a kinyomtatott oldalak számát?
Az lenne jó, ha mindezt felhasználónként lehetne naplózni, vagyis, hogy mely felhasználó mikor és mennyit nyomtatott. Ha ingyenes megoldás lenne, az lenne a legjobb. -
pitman
őstag
Nem tud véletlenül valaki olyan programot, ami képes az MS Outlook pst adatbázisát tömöríteni. Az outlookban van ilyen funkció, de az nem igazán csinál semmit (illetve néha csinálja, néha nem), hiába történik nagy mennyiségű levél törlése, a helyüket nem szabadítja fel. Valamilyen ingyenes megoldás lenne a legjobb.
-
pitman
őstag
-
pitman
őstag
Még egyszer köszi a segítséget, tőkéletesen működik.
Esetleg olyan programot nem tudsz (lehetőleg ingyenest), ami képes mpeg videok veszteségmentes vágására. Vagyis, ha kivág az ember részeket, vagy két videót összefűz, akkor ne kódolja újra az egészet, csak az aktuális részeket, ahol a művelet történt.
Fizetősben tudom, hogy van ilyen, ingyenest még nem találtam eddig. -
pitman
őstag
A mediacoderre gondolsz? Az tudja amit szeretnék?
Mert leszedtem, kipróbáltam (sajnos nem olyan hangsávot tartalmazó videóval, amire majd jellene, ugyanis nem nekem kell a dolog), de nekem úgy tűnik, hogy ez újrakódolja a videót is, nem csak a hangot, mivel elég lassúnak tűnik. Vagy be lehet állítani valahogy, hogy a videó maradjon érintetlen és csak a hangot bizgerélje?
Egyébként köszönöm a fáradozásodat. -
pitman
őstag
Nem tud véletlenül valaki olyan (lehetőleg ingyenes) programot, ami képes mpeg video állomány dolby 2ch hangsávját mpegbe átkódolni a videó újratömörítése nélkül?
-
pitman
őstag
Nem tud-e valaki olyan, lehetőleg freeware, programot, ami képes egy adott mappaszerkezetben levő állományokat egy másik helyre másolni úgy, hogy az ereteti szerkezet helyett az új helyen dátum szerint mappákba rendezi azokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest