- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attyspocak
aktív tag
válasz
oregcsóka #14651 üzenetére
Nem tudom, hogy másoknak hogy van, más gépeken, de nekem a memókariról átolvasott fotók fájl készítési dátuma (óra perc adattal együtt) megmarad, így percre pontosan tudom, hogy melyik mikor készült. A totalCommander-t használom másolásra, és hasonlókra. Abban be kell állítani (ha alapból nem így volt) hogy őrizze meg mozgatáskor a fájl eredeti dátumait. Akkor nem írja felül. Mivel a fájl készítési dátuma megegyezik innentől kezdve az exif adatokkal, így bármelyik képkezelő, ami sok képet képes egyszerre megnyitni, elvileg sorba tudja rakni név, vagy dátum szerint is.
Az Xnview is tud böngészni és sorba rendezni és ingyenes. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest