Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hopimix
tag
Sziasztok!
Drivert keresek ATI Mobility Radeon X2300 kártyához (Windows 7). Honnan tudom letölteni? Az Ati honlapján nem találtam ilyet. Ott valami Mobility Radeon HD2xxx van, és azt nem engedi feltenni. Az ugyanez? Vagy ilyenkor mi van? pls help -
hopimix
tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy honnan tudok Asus WL-160g adapterhez Windows 7-es drivert letölteni? Sehol nem találok.
-
hopimix
tag
Hm..gyanús, hogy titkosítva van. Fel lehet valahogy törni a Messenger beépített titkosítását?
-
hopimix
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A másik gépen megnyitotta valami, amikor rákattoltam. Azt hiszem a Google Chrome. Ezen nem nyitja.
-
hopimix
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem voltam pontos. Naplózott beszélgetéseket szeretnék megnyitni, de nem ezen a gépen lett naplózva, ide csak átmásoltam. XML a formátuma, ez a gép meg HTML-ben naplóz. Se messengerrel, sem böngészővel nem tudom megnyitni. Mivel próbálkozzak?
Thx
-
hopimix
tag
Sziasztok!
XML kiterjesztésű fileokat szeretnék megnyitni. Hogy tudom ezt megtenni? Böngészők nem nyitják meg.
-
hopimix
tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy egyes filmeknél egész hangosan szól a laptopom, más filmeknél viszont olyan halk, hogy alig hallom. Ilyenkor tudom, hogy a hangszóró tud hangosabban szólni, csak rá kellene bírni valahogy. Van erre valami program, vagy ötlet esetleg?
-
hopimix
tag
Sziasztok!
Én egy olyan programot keresek, amivel le tudom korlátozni a nethasználatot. Kávéházba kellene, hogy csak jelszóval lehessen netezni. Tudtok valami ilyesmit? -
hopimix
tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Köszi!
-
hopimix
tag
Sziasztok!
Ajánljatok már légyszi valami olyan programot, ami hasonló mint az MSN Messenger, viszont megbízható. Fontos lenne, hogy az üzeneteim azonnal eljussanak a másik félhez, de már elegem van az msn-ből, ami néha napokat!!! késik, nem küld el mindent. Csak egy személlyel szeretnék így beszélni, szóval nem kell hogy ismert program legyen. Köszi
-
hopimix
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi!
-
hopimix
tag
Sziasztok!
Van egy problémám. Egy kb. 6.5GB-os cucc van becsomagolva 100 mb-os darabokban. Mondom a Winrarnak hogy csomagolja ki, erre egy idő után azt írja, hogy a 4BG-nál nagyobb cuccokat csak a NTFS, vagy NFTS( nem emlékszem ) fájlrendszer támogatja. Meg azt is írta, hogy nincs elég hely a lemezen, pedig van. Ilyenkor mi a teendő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest