- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robb202
tag
Valaki tudna nekem javasolni egy HDD törlőt, amivel garantáltan nem lehet adatokat visszahozni?
Olyasmi kellene amivel le lehet gyalulni a HDD-t kb 6-8 óra alatt.Segítségeteket előre i köszönöm.
-
Robb202
tag
hi! Sziasztok!
Egy olyan programot keresek ami nagyon sok olyan letöltőoldalt kezel mint például a Rapidshare, hotfile.
Tehát, hogy az ingyenes letöltést is tudjam vele managelni és ne kelljen folyton figyelnem, hogy hány másodperc múlva klikkejek, meg mennyit kell várnom, hanem ezt a program automatikusan megcsinálja helyettem. Az Rdesc csak pár ilyet kezel, ezért ha ti ismertek olyat ami sok ilyen oldal linkét kezeli és értelmezni tudja akkor azért ezer hálám érte.
Kérlek segítsetek. -
Robb202
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #13168 üzenetére
Hi!
A camtasia studio-ból van olyan verzió ami elfut mondjuk régebbi gépeken is? Pl egy P4-esen ami sima 2.66Ghzes és egy gb ramja van?
Azért kérdezem, mert a rendes gépen amit használok, nem szeretném hogyha csak felvenni tudnék és emiatt máshoz nem is nyúlhatnék.
Most a Camstasia 7 van fent de ez gondolom p4-esen már megerőltetné a rendszert és rögzíteni sem biztos hogy tudna jól, vagy igen?
-
Robb202
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #13158 üzenetére
Hali Fire/SOUL/CD és atesss!
Az oldal amin ezek a védett flash videók vannak a Digital-tutors.com
Az oldal regisztrációhoz kötött, de ingyenesen lehet regisztrálni kb. fél perc alatt így nincs akadálya annak hogy meg tudd nézni a videókat.Miután beléptél lesz majd egy flash alapú videó browser és ott lesz egy free kategória. Ott teszteltem a flash lopókat, de sajnos sikertelenül. Ezek a videók nagyon hasznosak számomra, hogy tanuljak de csak neten lehet megnézni őket, és sokszor nagyon hasznos lenne ha a gépemen lennének lent, akkor még elő is fizetnék rá egy hónapra.
Sajnos nekem nem sikerült a flasheket kiszedni, csak a bannereket amik nem védettek. ( belépés nélkül megnézhető videókat is le lehet menteni aszt hiszem, tehát mindenképp be kell lépni a teszteléshez).
A "belső" videókon megfigyeltem hogy valami ici-pici számok ugrálnak össze-vissza. Lehet az a védelem egy része.Egyedül csak képernyőfelvevővel sikerült rögzítenem az adást, de az nem az igazi, mert közben semmit sem lehet a gépen csinálni, ezért lenne jó, hogyha megoldható lenne a flash fileok lementése. Óriási segítség lenne ez nekem.
Atesssnek válaszolva: A hangkártyás ügyeskedésre nem lenne szükség ha a fent leírtak megvalósíthatóak lennének, hiszen az lenne az igazi.
Aki szeretne 3D-t tanulni illetve annak aki nemfogjunk össze, hogy sikerüljön
Tényleg hatalmas hála lenne érte. -
Robb202
tag
Hali!
Tud valaki olyan programot mondani amivel weboldalba beágyazott flash videókat lehet leszedni? De komoly programra gondolok. Olyanra ami a védett flash videókat is képes leszedni. Sok flash stream lopó programot kipróbáltam de sajnos egyik sem volt képes a streamet elfogni.
Próbáltam FF bővítményeket, a Replay media catchert, sajnos egyik sem szerepelt jól.
Valaki esetleg tud olyat ami profi és védett flash videókat is képes leszedni? -
Robb202
tag
Sziasztok!
Bevezető a következő: Képernyő lopóval felveszek video streamet és annak a hangját. Ezt úgy tudom megtenni csak hogy a headphone és amikrofon aljzatokat összekötöm egy jack-jack kábellel. De mivel sok-sok streamet szeretnék rögzíteni ezért a headphone aljzat sokáig foglalt lesz. Ezalatt nem lehet hallgatni zenét, filmet nézni, de még játszani sem.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy létezik-e olyan program ami lehetővé eszi azt, hogy 5.1-es hangkártyán szétválasszam a jeleket. Tehát amíg a headphone bemeneten pl. egy stream felvétele folyik addig a többi aljzatba dugjam a hangszórót és ott menjen a hang?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest