-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz attiati #53594 üzenetére
Indokolhatja. Számít a bitrate is, mennyi adatmennyiségből kell visszaadni a képet, videót.
De a részletek ismerete nélkül csak általánosságokban tudunk beszélni.Még azt tudom elképzelni - ha már mindent kipipáltál abból, amit mondtunk, pl.hogy skálázás nélkül nézed vissza az anyagot? - hogy a képfelvevő szoftver "csal", és kisebb belső felbontásban menti el a videót, mint az eredeti anyag. (Vagy mondjuk a shareware verzió nem támogat bármilyen felbontást),
De ezt csak próba vagy a felvett anyag alapján lehetne megmondani.[ Szerkesztve ]
-
válasz attiati #53588 üzenetére
Akkor ahogy BiP írta, valszeg fullscreenben nézted vissza a videót, akkor meg felskálázza a képet a lejátszó, és így homályos lesz. Vagyis a legjobb amit tehetsz, hogy az egész képernyőt felveszed.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
nagyúr
válasz attiati #53583 üzenetére
A kódolás miatt.
A képernyőkép ha vonalakat tartalmaz, akkor már a jpg is rosszabb lesz.
Vonalas, kevés színből álló tartalomhoz a PNG (lossless tömörítés) a megfelelő.
Videókhoz alkalmazott tömörítési technikák alapja a szem becsapása. Ha még natív felbontással sem egyezik a felvétel felbontása, akkor még rosszabb lesz az eredmény.
Tehát jó eredményt (amit te vársz) csak natív felbontású PNG képek adnának."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
félisten
-
Kempetlen
tag
válasz attiati #47052 üzenetére
Az Ollie által linkelt megoldások közül pont az elsőt, az Asana-t tudom én is ajánlani. Azon belül a címkézés és a chatfelület is megoldott. Abszolút a feladatok leosztására, kommentelésére van kitalálva mindamellett, hogy komplett project manager. Barátnőm webgrafikusként is épp azt nyúzza mellettem, ők cégként is az ingyenes verziót nyomatják.
A Trello egy fokkal egyszerűbb megoldás, az csak egy nagy tábla címkézhető feladatkártyákkal.
Sima chatre és voice chatre, kiegészítő kommunikátornak pedig Discord egyértelműen a Skype helyett. Utóbbi kb. semmire nem jó, múlt századi megoldás. De sokan cégként, alapvető fejlesztői bázisként is használják (visszajelzés, ötletelés, release note-ok stb.), mint pl. a Cycle játék fejlesztői.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz attiati #37109 üzenetére
másik topikban ezt kaptam, és működik
-
válasz attiati #36136 üzenetére
Kalapács.
(#36152) spe88: ha egy időben 4 fájlt írsz a lemezre, akkor még szép, hogy fej ugrálni fog írás közben, ami nem negyedeli a sebességet, hanem a töredékére csökkenti.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Sk8erPeter
nagyúr
Esetleg a korábban ajánlottakon kívül kipróbálhatnád a CCleaner adattörlős szolgáltatását, amit a programban a Tools > Drive Wiper menüpont alatt találsz. Persze figyelj oda, hogy jó meghajtót jelölj ki. Ott tudsz választani, hogy hány menetben legyen felülírva a meghajtó.
Sk8erPeter
-
brd
nagyúr
2x teleírod file-okkal, lehetőleg mással, vagy más sorrendben. De Eraser (free), AIDA64 (fizetős), HDSentinel (fizetős) is képes rá.
Egyébként lehet, hogy az O&O-nak nem volt admin joga (nem tudom, hogyan dolgozik a program, ha csak file-okat ír rá, akkor persze nem kell admin jog).The only real valuable thing is intuition.
-
félisten
-
-
válasz attiati #26152 üzenetére
Jó lenne egy lista, mik nem jöttek be, mert akkor azokat nem ajánljuk.
A Forum downloader-t próbáltad?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz attiati #25061 üzenetére
Én egy WEBes felületü levelezőt használok, live.hu. Ebben, és még sok másikban is beállítható, hogy más postafiókokból letöltse a leveleket, ill úgy írhatsz levelet, mintha a másik fiókodból küldenéd.
Kis olvasnivaló:[link]Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz attiati #24755 üzenetére
Netlimitert próbáld ki, bár régen használtam, de úgy emlékszem szolgáltatásonként ip-nként is tudott sebességet mutatni és korlátozni , meg statisztikát is készíteni.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
félisten
-
félisten
válasz attiati #18367 üzenetére
Esküszöm épp most akartam írni, hogy találomra leszedtem egy régebbit, és minden állítgatás nélkül működött.... Viszont egyből jött az ötlet, hogy nem-e az okozza a hibát, hogy átállítom magyarra a felületet... És de...
Szóval a legújabb x64-es változat is működik, ha nem állítod át magyar nyelvre, hanem angolon hagyod...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
-
félisten
válasz attiati #15144 üzenetére
Nice Translator
Az Add Translator gombra kattintva adogasd hozzá a nyelveket, amire le szeretnél fordítani(ha még egyszer rákattintasz ugyanarra a nyelvre, akkor azt kiveszi a listából), majd Done, ezt követően pedig bepötyögöd a kívánt szót.[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
nagyúr
válasz attiati #14791 üzenetére
GMX is a very good and RELIABLE email provider. Since GMX is the biggest provider of free email in Germany it is for sure here to stay. Note: Unfortunately GMX discontinued their English language service lately. They now only maintain the German user interface. Tip: You can use a free Online translation services or a dictionary for help with the German sign-up form. We think that GMX is so good, it is worth the sign-up trouble!
Recent change as of November 2007: John from UK reports: Hi, I just wanted to let you know, EU members can now once again sign up for GNX using their own choice of password and user name, simply by going to http://www.gmx.com and the system should automatically detect where you are located and offer the correct page.
POP3: pop.gmx.net
SMTP: mail.gmx.net"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz attiati #14544 üzenetére
Minden követelménynek együtt megfelelni, nem is tudom.
25GB+ link+ ingyenes=Windows Live SkyDrive"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 10
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest