- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FullGas #13167 üzenetére
Hali!
Általában az nfo fájlokban szokott lenni info arról, hogy hogyan és mivel lehet kitömöríteni azokat a fájlokat (ha egyáltalán csomagolva vannak, nem csak simán felszeletelve)
Robb202
Megnéztem. Az általam ismert letöltök sem bírnak vele. Az lehet tenni, hogy olyan Screen Capture alkalmazást használsz, amivel lehet a képernyőn egy területet kijelölni és azt lementi pl AVI-ba(xvid/divx). Igaz ennek az a hátránya, hogy végig kell nézni/játszani a video-t, de legalább csak 1x...Ilyen progi pl ez: [link]
Igaz, ez lényegesen nagyobb tudással bír, mint amire szükség van, de a kategóriájában az egyik legjobb, sajnos nem ingyenes. Van egy régebbi ingyenes változata is, XP alatt próbáltam, ott szépen működött(hivatalosan XP/VISTA kompatibilis): [link]
(nem kell reggelni, az oldalon ott a letöltő link, meg ha kell akkor egy speckó codek is)Fire.
-
atesss
addikt
válasz
FullGas #13142 üzenetére
Everestben be kell kapcsolni, hogy az adatokat továbbítsa külső programok felé is, "Külső alkalmazások" menüpont.
Van ez a két "Szenzor értékek írása..." is, az nem tudom pontosan mihez kell.
Nekem megy a "Megosztott memória engedélyezése"-vel is.
(Bár itt régebbi everest van fent a lenti gépen, lehet az újabbaknál változott valami.) -
atesss
addikt
válasz
FullGas #13138 üzenetére
Rivatunert tudom ajánlani rá, a Hardware Monitoring részben mindent lehet figyelni, még külső programoktól is át tudja venni az adatokat, pl. Everesttől.
Ez kellhet a CPU hőmérséklethez, bár lehet ezt a Rivatuner is tudja talán alapból, már nem emlékszem.
A Setup / Plugins-nál lehet bekapcsolni a modulokat, ha alapból nem mutatná a hőmérséklet kijelzésére valókat.
És aztán ha megvan a grafikon, azon jobbklikk, és Show on onscreen display, így mutatja játék közben is.
A Rivatuner szervert is valószinűleg futtatni kell hozzá, ha a grafikon mellett látsz egy kis zöld balra lefelé mutató nyilat, arra rá kell menni.
(Erre biztos van valami automatikus megoldás is, ezt majd megnézem, mert nekem is jó jönne.)
FPS-t, GPU-terheltséget, stb. is ki tud jelezni.
Utóbbi nagyon hasznos tud lenni, pl megnézni hogy egy adott játék inkább a CPU-d vagy a GPU-d miatt nem megy úgy ahogy szeretnéd - lehet következteni, hogy mit kéne cserélni !
Milyen gép ez amúgy ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest