Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kommunism
aktív tag
Valamilyen fájl hiányzik neki. Létrehoztam az új entryt, és beállitottam neki a linux nevü particiót(ő átállitotta c re) itt ujrainditás történt. A baj az hogyha rámentem advanced settingsbe a particiókra akkor, 3 vinyó van a linuxnak(ubuntu) plusz 1 boot nevü disk. Mindig ujraindult.Meg foggalmam sincs melyiket kéne kiválasztanom a tipusnál, mint irtam 1 mezei ubunturól van szó.
-
Winne
nagyúr
Akkor maradjunk abban, hogy nem ide való, köszönöm, hogy segítettél és remélem, hogy te is leszel ugyanebben a helyzetben, amiben én vagyok most, (és ezt szándékosan nem fejtem ki) és valaki egy ilyen commentet fog beszúrni rá, amikor segítséget kérsz. Levizsgáztál, egyketted, leülhetsz.
A dolog már tárgytalan.
-
Emu
őstag
Windows XP SP3 Prof van a laptopon. Erre a megoldásra gondoltam én is először amit leírtál, azonban a "lejátszáshoz" listában nem jelenik meg a mikrofon(értsd: bepipálni se tudom mert nincs ott), csak a "felvételhez" listában. Ezért gondoltam valami egyszerű karaoke szerű programra ami segíthet.

-
-
Hali!
Az MS minden hónapban kiad egy ISO-t, ami kizárólag biztonsági frissítéseket tartalmaz, a támogatott OS-ekhez, esetleg vess rá egy pillantást, lehet hogy hasznát veszed: Ez még a Június-ban kiadott ISO
Fire.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gumi és felni topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest