-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kommunism
aktív tag
Valamilyen fájl hiányzik neki. Létrehoztam az új entryt, és beállitottam neki a linux nevü particiót(ő átállitotta c re) itt ujrainditás történt. A baj az hogyha rámentem advanced settingsbe a particiókra akkor, 3 vinyó van a linuxnak(ubuntu) plusz 1 boot nevü disk. Mindig ujraindult.Meg foggalmam sincs melyiket kéne kiválasztanom a tipusnál, mint irtam 1 mezei ubunturól van szó.
-
Winne
nagyúr
Akkor maradjunk abban, hogy nem ide való, köszönöm, hogy segítettél és remélem, hogy te is leszel ugyanebben a helyzetben, amiben én vagyok most, (és ezt szándékosan nem fejtem ki) és valaki egy ilyen commentet fog beszúrni rá, amikor segítséget kérsz. Levizsgáztál, egyketted, leülhetsz.
A dolog már tárgytalan.
-
Emu
őstag
Windows XP SP3 Prof van a laptopon. Erre a megoldásra gondoltam én is először amit leírtál, azonban a "lejátszáshoz" listában nem jelenik meg a mikrofon(értsd: bepipálni se tudom mert nincs ott), csak a "felvételhez" listában. Ezért gondoltam valami egyszerű karaoke szerű programra ami segíthet.
-
-
Hali!
Az MS minden hónapban kiad egy ISO-t, ami kizárólag biztonsági frissítéseket tartalmaz, a támogatott OS-ekhez, esetleg vess rá egy pillantást, lehet hogy hasznát veszed: Ez még a Június-ban kiadott ISO
Fire.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest