-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
scream #32544 üzenetére
És mindezt ingyenesen? Mert a jól működő automatizáló programok általában nem olcsók, pl. a QuickTest Pro egy felhasználós licence, 1 évre, több millió Ft.
De mondjuk tehetsz egy próbát a tökingyenes AutoIt3-mal. Bár alapvetően nem kattintgatásos, felvételkészítősre tervezték, de van olyan modulja is. Az más kérdés, hogy mennyire lesz használható.
De ahogy látom vannak szögegyszerűek is: [link]
Ezek viszont nem nagyon fognak felismerni dolgokat a standard windows controlokon kívül.
-
VitaD5
tag
-
VitaD5
tag
válasz
scream #32533 üzenetére
Hogy külön program van-e erre a feladatra, azt nem tudom, de jelen tudomásom szerint az alap Windows Intéző, Windows Media Player, vagy az iTunes is elég (ízlés kérdése). A Media Player már XP óta bír egy "Borítók keresése az interneten" funkcióval, az Intéző azt hiszem Vista óta tud borítót módosítani (ez manuális), az iTunes meg... iTunes, nem kell magyaráznom.
-
Kernel
nagyúr
válasz
scream #32094 üzenetére
A topikban felmerült témához ennyi elég, szerintem.
TC-ben a Ctrl+B parancsot szoktam használni, illetve ikon is van hozzá az Eszköztáron (minden fájl listázása, az almappák tartalmával együtt), amit azután tudok méretre, időre, kiterjesztésre listázni, amikor épp arra van szükség.
Amikor pedig helyfoglalásokat akarok lekövetni (takarítás céljából például), Space-re kiírja a mappaméretet, illetve nekem egy külön billentyű van beállítva, az összes mappa méretének kiírására. Ahol látom, hogy gyanúsan sokat mutat, ott megyek tovább, lefelé.
-
McDog
aktív tag
válasz
scream #25617 üzenetére
Acronis True Image 2013 is támogatja.
-
qwertly
addikt
válasz
scream #24420 üzenetére
Én szoktam az Ashampoo Music Studio használni nagyon könnyen kezelhető és tud magyarul is.
-
Brutforsz
senior tag
válasz
scream #14970 üzenetére
Egy matematikai tárgyú topikban találkoztam ezzel az elég profi weboldallal: WolframAlpha
-
válasz
scream #14664 üzenetére
Features:
# Rename files based on the tag and file information
# Powerful multiple files tag editor
# Import tag information from an online databases like freedb or Amazon
# Manual text-search for information in freedb
# Generate tag information from file/foldernames
# Tag fields formatting and rearrangement
# Words replacement and case conversion from tags and filenames
# Supports MP3, OGG, Musepack, Monkey's Audio, FLAC, AAC, OptimFROG, SPEEX, WavePack, TrueAudio, WMA, MP4 files
# Supports ID3 1.0/1.1/2.2/2.3/2.4 tags, APE v1 and v2 tags, Vorbis Comments, WMA tags and MP4(iTunes) metadata
# Supports for embedded lyrics and cover art
# Resize cover art for portable devices on the fly
# TAGs versions conversions
# Quick playlists creation
# Export information to HTML, XML CSV or any user-defined format
# Full support for Unicode
# Multilanguage interface
# Built-in multiformat player"Meg keresnek olyan programot ami adott zeneknek (cim nelkuliek) megkeresi az eloadojat,cimet, albumboritojat."
Ilyenről nem tudok. -
-
-
válasz
scream #14028 üzenetére
Hali!
Igen, jól emlékeztél: Camtasia Studio
Van egy jóval régebbi, de ingyenes változata is: [link]
Arra ügyelj, hogy alapban kell neki a saját codec-je(TSCC) ,hogy letudják játszani, már ha ezt használod a felvevéshez és nem pl az FFDShow-t állítod be...Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged