- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyárilag 9-es backup & restore-al adták, én meg csak mentegetek mint a jógyerek. Arról nem volt szó soha, hogy mi történik ha szükség lesz rá. Természetesen az eszköz gyártója mossa kezeit, már nem támogatott eszköz, de van nagyon jó "akciós" ajánlat, HW upgrade-el egybekötve.
Köszi a tippet, futok vele egy kört. -
Ja hogy az új mentések.... Hát a Paragon is lemezképet készít, csak nincs mivel megnyitni. A clonezilla jó lenne, ha tudna
- működő (Windows)rendszerről is mentést készíteni
- fájlokat kicsomagolni a mentésből.A Paragonnak is van olyan menüpontja, ami arra utal, hogy nem a lemezképet csomagolja ki, hanem csak bizonyos fájlokat, de ott elakad a történet, hogy jelöljem ki azt a partíciót amin minden adatot töröl. Mountolni is képes lenne a mentést, de azt meg csak a "backup kapszulából" ami egy spéci különálló partíció a lemezen, a kérdéses mentés pedig hálózati meghajtón van.
-
-
turho
addikt
Sok saját digizés is van közte, illetve ritka dolgok, és tényleg köszi a jótanácsokat :) mindenkinek! meg jogos is, de a fő célom még mindig az, hogy a leghasználhatóbb célprogramot megtaláljam erre a feladatra. Hiszen ezért írtam ide.
(Hifizés stb. topicokban persze szívesen elbeszélgetek ízlésről, minőségről, beszerzésről, cuccokról...de most és itt very big help egy jó alkalmazás lenne) mert 46 évesen már nem vagyok szoftverexpert.
-
"van olyan process hacker amiben tudom osszesiteni az adott program thread ertekeit ?"
Őszintén szólva nem tudom milyen értékekre gondolsz (CPU időre talán/Ciklusokra?), de memóriát összegezni (thread "szinten"), olyan progi nincs.
Feladatkezelő teljesen jó erre célra, mármint hogy egy adott progi az összes folyamaával együtt és külön mennyit eszik.SpaceJam - "A feladatkezelőben látod a program összesítést és a thread-eket is külön."
Nem, azok Process-k, nem Thread-k... -
SpaceJam
aktív tag
-
PicPick (ingyenes/van portable változata is)
1. fájlba mentsen
2. milyen néven és formátumban mentsen
3. hova mentsen
4. gyorsbillentyű-kombók -
thomasthomas
tag
Kicsit megkésve, de sikerült megoldani a problémámat. Azért köszi a segítséget!
Ezentúl egy olyan programot keresnék, amely egy hangfájlt automatikusan játsz le. Ez alatt azt értem, hogy amint a lejátszás az adott hangfájl végére ért, abban a pillanatban már kezdi is először a hangfájl lejátszását anélkül hogy lenne egy tizedmásodperc is, amikor nem hallok semmit.
Előre is köszi.
-
kraftxld
félisten
-
joe2005
senior tag
-
-
-
-
-
Nekem eddig a freedownloadmanager jött be a legjobban. Sztem nálad is megér 1 próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- PlayStation 5
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- PlayStation 4
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gaming notebook topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android szakmai topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CYBORG 15 A13V
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged