- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZCoyote
őstag
válasz
DrojDtroll #43227 üzenetére
Szivesen. Viszonylag uj az a topic.
-
ZCoyote
őstag
válasz
DrojDtroll #43223 üzenetére
A Filezilla feature listájában írják, hogy tud remote file editing-et (pfűű de szép volt). Még nem próbáltam de lehet, hogy jó lesz neked.
-
ZCoyote
őstag
válasz
DrojDtroll #43223 üzenetére
Szerintem tt előbb kaphatsz választ.
-
ZCoyote
őstag
Ezek esetleg? pc360 ft által összegyűjtve.
-
ZCoyote
őstag
-
ZCoyote
őstag
válasz
tonermagus #41795 üzenetére
Nem akarom erőltetni a felhőt de van pl. Mammutshare, toldacuccot.hu. Ezek magyarországi szolgáltatók.
-
ZCoyote
őstag
válasz
tonermagus #41786 üzenetére
Nagy fájlküldőket nem próbáltatok még? WeTransfer, MyAirBridge. Ezek a legegyszerűbbek.
-
ZCoyote
őstag
válasz
Juditta_56 #40581 üzenetére
Király!
-
ZCoyote
őstag
válasz
Juditta_56 #40576 üzenetére
Még ezt is lefuttadhatnád.
-
ZCoyote
őstag
-
ZCoyote
őstag
-
ZCoyote
őstag
Sziasztok,
Olyan hálózati forgalmat mérő programot keresek, amiben ki lehet zárni hogy bizonyos címeket (pl. Facebook) monitorozzon.
Meg kellene mérnem egy gép egynapos adatforgalmát és ehhez kellene, ha lehet free. -
ZCoyote
őstag
-
ZCoyote
őstag
Sziasztok,
Olyan programra lenne szükségem ami az Outlook Beérkezett üzenetek mappájából kipucolja a duplikátumokat.
Ingyenes kellene, ha valamelyikkel tapasztalat is van, az duplán jó :-)Köszi!
-
ZCoyote
őstag
válasz
stracker06 #26238 üzenetére
Itt egy ingyenes vektorgrafikus program. A nyomdászok általában vektorgrafikus képekkel dolgoznak. Nézz utána, hogy mi az a pixelgrafika és a vektorgrafika.
-
ZCoyote
őstag
válasz
BigBlackDog #24741 üzenetére
Pl. Acronis True Image (fizetős), Macrium Reflect Free.
-
ZCoyote
őstag
Ingyenes lan "feltérképező" progi kellene, tud valaki ilyet? Nem kell csillivilli de persze nem gond ha az
-
ZCoyote
őstag
Tudja valaki, hogy a Picasa céges környezetbe ingyenes-e?
-
ZCoyote
őstag
válasz
Kareszovics #18676 üzenetére
Egy Linux live cd?
-
ZCoyote
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #15951 üzenetére
Pont ezt böngészem
, köszi!
-
ZCoyote
őstag
Kellene nekem egy egyszerű chat program. Belső hálón kellene működnie és annyit kellene tudnia hogy ha leteszem a tálcára akkor jelezze ha ír valaki. Minél kisebb és egyszerűbb annál jobb. Csak két gép közötti kapcsolatra kellene.
A Simple Chat nevű progit próbáltam az teljesen jó csak nem jelzi az új üzenetet a tálcán.
-
ZCoyote
őstag
Szükségem lenne egy ingyenes fotóalbum szerkesztő progira. Jó lenne ha tudna egy-két-néhány effektet, kép melletti feliratozást, miegymást. Olyan kellene aminek a végeredményét ki is lehet nyomtatni.
Köszi!
-
ZCoyote
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #14669 üzenetére
Innen lehet, hogy megfelel az egyik. Konkrét tapasztalatom nincs egyikkel sem, én a Power-t szoktam használni.
-
ZCoyote
őstag
válasz
scope2007 #12636 üzenetére
Esetleg Filezilla? Ez ingyenes.
-
ZCoyote
őstag
Szeretném a HP 6710s laptopomon Win 7 64bit Ultimate-en a proci órajelét a minimálisra beállítani mert energiatakarékos üzemmódra állítva is hangos a hűtőventi. Van valami progi amivel ezt meg lehetne tenni?
-
ZCoyote
őstag
Létezik olyan program amivel oprendszeren belülről lehet szabályozni cpu feszt? (tudom, hogy bios-ból illik de arra nincs lehetőség)
-
ZCoyote
őstag
-
ZCoyote
őstag
Létezik olyan progi ami megmondja egy fájlról hogy mi a kiterjesztése? Pl ha nem látom Win alatt (bekapcsolt "ismert fájltipusok mutatása" stb) után sem.
-
ZCoyote
őstag
válasz
Winner_hun #6230 üzenetére
Igen, az elsőt használom de a másodikról csak hallottam vmit, ezekszerint rosszul emlékeztem
-
ZCoyote
őstag
Szeretnék csinálni egy olyan katalógust amiben szerepel mondjuk egy cd borítója beszkennelve és néhány információ arról, hogy mik vannak a cd-n.
Létezik ilyen progi (ha lehet free)? -
ZCoyote
őstag
Létezik olyan program amelyik DVD (audio ts, video ts) formátumból mpeg2 folyamot csinál?
Köszi! -
ZCoyote
őstag
válasz
Travelos #931 üzenetére
Ezt jól benéztem
bocs.
A guglival csak olyasmiket találtam, hogy ''ole2.exe is simple windows object''
A találatok alapján nem hiszem, hogy trójai de hogy mi azt nem tudom. Az ole32.exe az trójai.
Több ötlettel már nem bombázlak, hátha jön vmi guru és megmondja a frankót. -
ZCoyote
őstag
Webkamera kezelő progi kéne de nem a gyári.
Tudtok ilyet? -
ZCoyote
őstag
Már megvan
-
ZCoyote
őstag
Sziasztok!
Kérdésem: milyen progival lehet .mpc formátumú hangot v.mi kezelhetőbbé konvertálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest