- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIPowER
őstag
Kérem a ház nyugalmát. Mint azt már többször tisztáztuk, ügyrendi kérdésre nincs lehetőség, a napirendi felszólalások keretében, csak napirendre vonatkozó, vagy a napirendi pontokhoz kapcsolódóan lehet ügyrendi javaslatot tenni. Személyes érintettségre vonatkozóan sem tudom megadni a szót, én azt gondolom hogy itt, úgy a" frakcióvezető" úr kitételei, mint adott esetben az "államtitkár" úr kitételei, nem feleltek meg a prohardver méltóságának, és tekintélyének, és azt gondolom, hogy mind a ketten olyan kitételekkel éltek, amelyeket bizony meg kellett volna fontolniuk mielőtt kimondtak.
-
mezis
félisten
Üdv.!
Ez már tiszta lesz: CCleaner 5.39 ?
-
galaxys80
veterán
Pár ezer forint egy hagyományos pendrive.
Ez nem az. Írtam, hogy iPad-hez való lightening-es pendrive. Ebből egy normális 20.000-től kezdődik.
Ezért mondtam, hogy vagy életre kel vagy marad a belső tárhely. Évi 1 alkalomra nem ér ennyit nekem. Semmi köze az igénytelenséghez. -
-
galaxys80
veterán
Ezeket a CD-ket mindenképpen újra lemezre akartam lementeni. Ez ilyen nosztalgiázás inkább.
Végül egyszerűen és gyorsan megcsináltam az IMGBurn-el. De köszönöm a javaslatokat. Később még jól jöhet.(#42511) ollie
Nem E-bay. MediaMarkt. Olcsónak sem mondanám éppen. De utána olvasgatva, másoktól érdeklődve egyáltalán nem annyira ritka jelenség ez, mint néhányan gondolják. Mindegy, tanultam belőle. Telefonba soha többet SD kártya. Következő vásárlásnál, majd figyel az asszony is arra, hogy mekkora a belső tárhelye.
-
galaxys80
veterán
Természetesen micro sd kártyáról volt szó.
Anno nekem egy Samsung kártyáról tűntek el a képek, most meg a feleségem Sandisk kártyájáról. Szerintem ezek, azért messze nem a gagyi kategória.
Felhő tárhelyet én magam használok, de a feleségem ellenkezett ezzel kapcsolatban. Ellenben szinte 3 naponta menteget a telefonról.Szóval sok kép nem veszett el. Mindenesetre nekem elveszett a bizodalmam a kártyákkal szemben.
Más:
Van néhány ezer éves régi audio CD-m. Szeretnék róla biztonsági másolatot készíteni. IMGBurn megfelelő erre? Lemezről képfájlba mentés, majd a képfájl írása CD-re?
-
Kernel
nagyúr
Megint kezded a kötekedést – talán frusztrált vagy –, de itt már lassan mindenki tudja, képtelen vagy ezen túllépni, hogy a Total Commandert fikázd, már évekkel ezelőtt is ezt csináltad, flame-generálás stb., kaptál is az arcodba miatta, másoktól is.
Az egy dolog, hogy te nem tudod kellő szinten használni, de attól még nem kellene szemétkedő megjegyzéseket tenni a felhasználói bázisra.
15-20 éve gyakran látogattam Windwos-fórumokat hobbiból, de nekem mindig az volt az alapelvem, hogy a konkrét kérdésre, problémára válaszoljak, az emberek programhasználati szokásait kritizáló megjegyzések nélkül. De tényleg nem is érdekelt, egyszerűen nem azt néztem.
Főleg látva a "vérre menő" Linux-Windows hitvitákat, amit egy életre megutáltam, folyton ugyanazokat a hülyeségeket szajkózták.
Mindenki azt használ, ami neki tetszik... azért még nem kellene másokat sértegetni. Elég pitiáner dolog ez, önmagát minősíti szerintem az ilyen...
Persze, angolul kell írni az "alacsony minőséget", ámbár magyar fórum, de bizonyára ettől képzeled magad okosabbnak. Számomra meg ez a nevetséges...
-
brd
nagyúr
Nem értem ezt az utálatodat a TC irányában, FTP-re és (könyvtár?)szinkronizálásra is használható gond nélkül, rendszeresen teszem is. Az átnevezést annyira nem tudom, nekem még nem volt gondom vele, de ott még csak az adott karakter, vagy kiterjesztés lecserélését és sorszámozást próbáltam mélyebben (persze az látszik, hogy extra igényekre nem való, pl. csak az adott ablak tartalmában lehet csoportos átnevezést végeztetni vele). De érdekelne egy (több) konkrét hiba is, ami miatt nem tudsz nyugodtan aludni, ameddig létezik (fejlesztik) a program(ot).
(Inkább privátban, vagy valami dühöngő topicban javaslom, ne szemeteljünk ide).
-
makoss
veterán
Elvileg még működne a tegnapi portable is, de akkor miért nem jelzi az autómatikusan induló programok között?
Meg, hogyan tudom megnézni a tegnapi letöltést, mindegyikre ugyanazt a mennyiséget írja ki: hol a tegnapi? -
Most miért basz...ogatsz?
Ja mert régi a program és teljesen free, ingyenes, értem.
Azért ajánlottam mert direkt audióra van kihegyezve.
Tud ape flac mp3 ogg wma wav real audio formátumot, ezek közötti konverziót, 1000 féle felbontás, bitráta, cbr-vbr kódolás, választható konverziós sebesség, számok elején-végén fader beállítható fel-le keverési idővel, tud normalizálni, vagy halk-hangos felvételt beállítható értékre keverni, ezenkívül rendelkezik egy nagyon jó beépített cd-dvd íróval, az égetésnél beállítható a számok közti szünet hossza, az égetés sebessége.
Ez 30 megába, és még ajándékba kapsz egy egész jó lejátszót, kismillió beállítási lehetőséggel.
Van még benne egy webrádió kliens, amivel a gépedből bárhol elérhető webrádiót csinálhatsz, ezt mondjuk sose próbáltam ki.
De biztos szar.Ha félreértettelek, akkor bocs.
-
pc360
addikt
Eljutottam oda, hogy töröltem a Kdenlive-ot is, mint videoszerkesztőt az ajánlott programok közül. Ennek is szétesnek a kontroljai, és a legegyszerűbb műveleteket is borzasztó nehéz beadni. Az élőben visszajátszás szinte lehetetlen (a fullHD videóba effektek nélkül beletörik 8 magos proci mellett), hardveres gyorsítás nincs, és a hab a tortán, hogy beragad a process-ek közé is, ahonnan manuálisan kell kilőni kilépés után.
Képtelenség, hogy ennyire ne legyen használható, ingyenes videoszerkesztő... Az OpenShot és a Shotcut már leszerepelt. Még nekifutok a VSDC-nek, aztán max marad a Premiere és a Vegas, ha bárki bármit szeretne kezdeni a videóival.
-
Szerintem nem tud szinkronizálni... A Core FTP-nél a parancssori funkciók kellettek anno, napi szinten hajtja egy szkript már sok-sok éve... igaz már egyre kevesebb helyen...
A szkriptben, parancssori ütemezésben jobban megbízok, mint a szinkornizálásban.Akár jelszós tömörítéssel, egy lokális könyvtárba gyűjteni a feltöltendőt... és amikor azok a szkriptek lefuttak, akkor annak tartalmát egy másik szkripttel felrakni ftp-re... és mindezt persze ütemezetten... de nem realtime... A realtime szerintem kevesek valós igénye... és csupán az egyébként is sovány feltöltő sávszélt terheli feleslegesen.
-
Kékes525
félisten
-
Igazad lehet, de én máshogy használom.
Nap közben folyton változik a helyi mappa tartalma, egészen 15:00-ig. De közben nem fut a háttérben az ftpbox.
A feladatütemező indítja el az FTPBox-ot 15:30-kor és történik meg az egyirányú szinkronizáció... azaz a lokális tartalom felkerül az FTP-re... felülírva azt ami ott van.
Ezzel a felhasználási móddal nem hibázott nálam, hiszen én nem realtime használom.A Winscp-t régebben használtam, de csak a parancssori részét. Nekem nem jött be. A CoreFTP-re váltottam helyette. Akiknek hátrahagytam azok most is azt használják... a CoreFTP-t... ami sajnos nem ingyenes.
-
mexel
veterán
Ezt a progit ismerem, használtam is sokat főként zenék és képek válogatásához, ahhoz nagyon jó, a hash alapú keresés igen pontos tud lenni valóban.
Sajnos abban nem tudok fájlokba úgy belenézni és esetleg szerkeszteni mint a tc-ben. Most arra kell, hogy scripteket és hasonló fájlokat keresek és a tartalmukat meg is tudom így nézni és a változásokat keresni.
Köszi az infókat, most a tc-t próbálom még tovább.Közben tc-t kipróbáltam, átverhető pl zenékkel. 2 mappába beraktam ugyanazokat a zenéket de átneveztem és egyet aminek ugyanazt a nevet adtam de más más zene.
Ami át lett nevezve azt különbözőnek látja, pedig ugyanaz, de ha a név nem egyezik már nem foglalkozik vele. Aminek viszont ugynaz a neve de más a mérete ara kiírta hogy nem egyezik. Még tesztelem képekkel is. -
iguana
őstag
easy boi!
tetves és vacakolás nélkül is rá fog jönni a kolléga, hogy jó e/megfelelő választás egy már meglévő program használata vagy sem. én legalábbis igyekszem először megnézni, hogy az adott feladatot meg tudom e oldani a már meglévő alkalmazásokkal. igen, az adott cél alkalmazások rendszerint mindig jobbak, egyszerűbbek, de ha pl. minden funkcióra tartanék egy plusz alkalmazást, (amit lehet, hogy hónapokig nem is használok), akkor kellene egy alkalmazás nyilvántartó alkalmazás is, mert több tucat ilyen-olyan kis utility-kkel lennék tele.
feltételezem az általad ajánlott program pont erre van kitalálva és én is használnám, ha gyakrabban vagy rendszeresen lenne szükségem ilyen funkcióra.
#mexel
én így használom, nekem tizen éve megfelel. hibát soha nem tapasztaltam ezzel kapcsolatban, csak ha én bénáztam. -
+1
Tökéletes!
1 napja használom a portable változatát. Egy helyi könyvtárat szikronizál egy FTP-s megosztásra... érzékeli, hogy mikor változott a tartalom és máris tölti fel. Oda-vissza is tud dolgozni, de azt a részt kikapcsoltam. Tehát local-t szinkronizálja az ftp szerverre, de visszafele nem kértem.
Tud magyarul, ami ugyan nem szempont, de akkor is.
Szerintem nyugodtan kirakhatod az oldaladra. -
asuspc96
senior tag
de a link létezését mutatnia kellene nem ?
már csak a szerkezetből kiindulva...tudok olyan oldalt, ahol kézzel lehet produkálni olyat, h az adott link él, nincs jogosultságom, és a program nem mutatja, pedig kellene ugye, mert egy valid link.Nem a tartalmára vagyok kíváncsi, hanem a link létezését se mutatja, és ez bosszant...
-
iguana
őstag
hát lehet, hogy a free verzió ennyire elszemtelenedett, nem tudom. nekem évek óta a teljes verzió van meg.
ilyenekkel, amit írtál nem találkoztam.
én elég sokat screenshot-olok, de jobbat még nem találtam nála, pedig tényleg sokat kipróbáltam. jó ideig használtam a sharex-et [link], a legjobb ingyenes szerintem, jól használható, csak nagyon szegényes az "annotation" funkciói. ákom-bákom a screenpresso-hoz képest.
nálam a képernyő tetejére húzva az egeret egy gombnyomás és megjelenik a célkereszt, amit pozícionálva automatikusan bekeretezi, hogy éppen mit kapna el. detektálja pl. a megnyitott program ablakokat, azon belül az egyes sávokat, mezőket is. pl. egy total commander-re ráirányítva az egészet, vagy csak az egyik oldalt, vagy a felső eszköz bart...minden fisz-fasz blokkot automatikusan ki tud jelölni. nekem már ezért megtetszett de legjobban az elmentett képek utáni beépített szerkesztője fogott meg. nyilak, felsorolások, betűk, effektek.
én sokszor szoktam pl. ügyfeleimnek gyorsan összedobni magyarázó képernyőmentést, hogy mit-hogy csináljon, vagy nézzen.
de kinek mi tetszik vagy szeret. néhány lehetőség:[link] -
-
Kékes525
félisten
-
neo81
senior tag
Nem értjük egymást, én nem a 4 tray program ikonjával vagyok elfoglalva, hanem egy másik program, amit azzal szeretnék rendszerindítás után betöltetni, az a program nem töltődik be azzal a progival, más programmal betöltődik, de mindegyik meg is nyitja minden induláskor az ablakát is, mindig be kell zárni azt az asztalon.
-
neo81
senior tag
Szia!
Kipróbáltam ezt a 4t Tray Minimizer-t, amit ajánltál.
Sajna rendszerindulás után egyáltalán nem tölti be a programom ikonját a tálcára az óra mellé.(Sok mindent be lehet állítani rajta, túl sok dolgot is, nem értem sajna, mert angol.)
Ez magyar, ezt is kipróbáltam: [link]
(Ez betölti, csak ugyanúgy mindig meg is nyitja induláskor az ablakát, mintha az indítópultba tenném bele a programom.)
-
tomic
addikt
Látom szerkesztettél.
Volna 2 koncert felvétel ami ilyen formátumban van.És csak azért szeretném átkonvertálni mkv-ba,hogy a párom egyszerűbben el tudja indítani.MakeMKV nem tömörít újra a BR esetén, azaz a képminőség változatlan marad És mi van a hanggal ilyenkor? Ez is változatlan marad?
-
A linkelt Handbrake leírás hibás. A deinterlaced beállítása hiányzik az első fülről, ami nélkül az 576i-ből sosem lesz rendes progresszív x264-es anyag. A kép elmosódott lesz a mozgásoknál és/vagy reluxás' lesz. Durván tuti bukás így. Szerintem ez a leírás egy tengerentúli 480p-s DVD forrásra vonatkozhatott, amilyen Európában nincs.
A 2 menetes VBR kódolás helyett (amit időtrabló és cserébe nem hoz jó eredményt) pedig a constans quality RF értéket használják... és így nem kell betippelni a bitrátát sem. A 2 menetes x264-es kódolás kikopott, a legtöbb GUI-ban már nincs is benne.
Azt az mpeg2 célfáljnál használták és oda jó is volt.
A jelenlegi handbrake felülete szerintem nagyon máshogy is néz ki, mint ami abban a régi leírásban van.
-
pc360
addikt
Talán ezt még fejlesztik, és van ingyenes verziója: 4t Tray Minimizer
-
pc360
addikt
Bakker... erre gondoltam: App Watcher. Ez a jó anyag. Ha azóta beépített figyelmeztetési lehetőséget a figyelőlistára felvett fizetős appok árváltozásához, akkor tökéletes.
A List My Apps pont arra való, hogy a sajátjaid mentsd egy szimpla listába (TXT, HTML...) költözés, vagy ROM újrahúzás előtt.
-
pc360
addikt
Szintén egyszerű program a Honeyview.
Annál az
Insert
gombot kell csak megnyomni ahhoz, hogy az adott képet a beállítható célhelyre másolja.Ez a nézegető viszont elég alapfunkciós, hirtelen arra nem jöttem rá, hogy lehetne több mappát bedobni nézegetésre.
-
tonyrulez
őstag
ProcessLasso-t tudom ajánlani. Screenshot, itt bekarikáztam azt az opciót ami leállás esetén újraindítja, illetve alul látható a log.
-
brd
nagyúr
Számtalan ilyen van, pl. Process Lasso. De a beépített eszközökkel is meg lehet oldani, kb. a következő cmd állandó futtatásával az adott program könyvtárából (vagy kiegészítve elérési úttal bárhonnan, ill. figyelni kell az admin/nem admin módban futtatásra is), ez 3 másodpercenként megnézi a tasklistát, és ha nem fut, elindítja:
:eleje
timeout 3 >nul
tasklist | find "mindigfutniakell.exe" >nul
if errorlevel 1 start "" mindigfutniakell.exe
goto elejeSzerk.: jelzés alatt mit értesz? Ugorjon fel egy üzenet? Vagy ha újra is indítja, akkor az már nem is kell?
-
ALFA
senior tag
Úgy látom, még mindig nem érted a MS, IBM, HP, stb. vonalat, megpróbálom röviden elmagyarázni, így, vasárnap esti sörözés helyett.
1. tétel
IT-ben nincs nimőségellenőrzés, mert arra "nincs idő".2. tétel
Murphy törvénye az alapszabály3. tétel - (az előző kettő alapján)
Minden program jónak mondható, ha már nincsenek benne olyan alapvető hibák, amik fagyáshoz, vagy olyan, egyértelmű hibákhoz vezetnek, amik alapján bizonyítható, hogy az adott program volt az okozója.Következtetés az OCR pédára:
Az OCR programok jók, hiszen azt teszik, ami le van írva a doksiban:
Beolvassák a dokumentumot, az abban lévő jeleket értelmezik és a döntésük alapján adott karaktereket adnak vissza.
A program extra funkcionalitását bizonyítja, hogy nemcsak alkalmazkodóak, hanem képesek a tanulásra is.
Tehát, ha a user azt mondja, hogy az a karakter bizony nem az, amit ő beírna a jel alapján, akkor a program user nemcsak azt engedi meg, hogy a user átírhassa, hanem arra is figyel, hogy megjegyezze, mely jelnél volt a usernek más döntése.
A következő dokumentum olvasásnál így, ha hasonló jelet talál, akkor dönthet úgy, hogy megmarad a saját, korábbi döntésénél, vagy inkább a user által javasolt változatot írja ki, vagy interaktív módba vált és minden egyes vitatott karakternél megállva kikéri a user véleményét. (Nekem anno a Hiltonban tartott HP bemutatón legjobban az tetszett, amikor a felkiáltójel, "l" betű, rövid "i" és hosszú "í" betű négyest következetesen kikérdezte a managertől, időnként pedig átváltott a felkiáltójel, "l" betű, "t" betű és "f" betű kombinációra.
(a "hosszú" ékezetes magayr betűket nem is akarta felismerni és azt a manager közölte is, hogy nem is lesz szándékukban, mert csak az angol és német nyelvre van betanítva, azokra a piacokra lesz bevezetve.)A végeredmény egyértelműen pozitív:
A user lassan megtanulja, milyen jeleket nem tanácsos beolvastatnia OCR-rel, így ezeket igyekszik kerülni a kézírása során és márus jelentősen javul az OCR hatékonysága.Ebből is látható, hogy az IT nemcsak alkalmazkodó és tanulékony, hanem segít a user-eknek is, hogy alkalmazkodóbbak és tanulékonyak legyenek.
(Ha még mindig vannak kétségeid, gondolj arra a nagyjából huszonéves esetre, amikor Nowell kiadott egy nagy visszhangot kiváltott sajtóközleményt, hogy (talán öt?) éve működő Nowell servert találtak befalazva.
Azután kiderült, hogy valamikor valamlyen vészhelyzet miatt gyors átépítésre került sor, és így befalaztak egy pici helyet, ahol csak egy PC volt, amit bekapcsolva ottfelejtettek, monitort és billentyűzetet kivitték és minden kapcsolatát leszerelték, de a programot nem állították le és a konnektorból se húzták ki a dugót, így lényegében semmit nem csinált, csak a konzol várt az első parancsra.
Persze, ennek marketing szempontból volt jelentősége, mert a sajtóközlemény kiadásakor win2000 server volt a vetélytárs, amit ajánlatos volt hetente egyszer leállítani és újraindítani.) -
ALFA
senior tag
A szoftver létezik, működik, szépen beírja a karaktereket.
Apróság, hogy azok milyen mértékben egyeznek azzal, ami az erededeti dokumentumon volt, de semmi gond, ezért van az emberke, hogy összeolvassa a kettőt és az eltéréseket gépeléssel korrigálja.
Persze, egy gyakorlott gépírónő bizonyos esetekben inkább az egészet begépeli, de az mér a szakember szintje, nem az átlagemberé. -
tonyrulez
őstag
Már nem konkrétan a Speedtest.net-re céloztam, hanem bármilyen sebességmérő alkalmazásra
Egyelőre ezt az oldalt találtam, ahol automatizálni lehet a sebességmérést. Ha más nincs, marad ez böngészőben futtatva. -
Met
nagyúr
Köszi, ezek között vergődtem de akkor a TB lesz.
bluemirage Igen, tudom mit kellene de én csak egy alkalmazott vagyok. Mondtam már nekik kéne szerver, kéne NAS, a grafikáknak felhő (ez mondjuk a T-s nettel annyira nem jó)stb. de nem, nem azért mert nincs rá pénz mert lenne, csak egyszerűen valahogy nem fontos nekik, nincs "idejük" vele foglalkozni.
Jó pár éve volt az első adatvesztásük, azóta van külső hdd-re backup, eleinte hozták minden héten, most februárban volt egy mentés és a múlthéten megint. A leveleim nem fértek fel már rá, grafikákból "csak" két napnyi ugrott. Majd ha az ők szarjai vesznek el majd megkérdezik mit csináljunk -
'Amúgy nálatok ennyire nincs számteches? Persze, mire számítottam, magyar önkormányzat...'
Ez nem mostani keletű gond,
10-12 évvel ezelőtt kaját szállítottam óvodákba a 16. kerületbe, miután rájöttek hogy valamennyire értek a számítógéphez, én voltam vagy 10 oviba a rendszergizda, a fizetség sör és cicitapi volt általában.
Nemrég találtam meg a fiók mélyén pár cd-t, dvd-t, rajtuk az óvodák mentései, az ebédbefizetések, dadusnénik óvónénik adatai, önkormányzattal kapcsolatos dolgok, stb.
Megsemmisítettem, habár már biztos idejétmúlt.
Csak jelzem, nem volt akkoriban sem az önkormányzat a helyzet magaslatán. -
tonermagus
aktív tag
Köszönöm a tippeket!
Már csak egy kérdésem maradt: azt meg lehet oldani ezekkel a programokkal, hogy egy olyan linket kapjon az ügyfél, amivel csak egy fájlt lát/fér hozzá, és jelszó nélkül le tudja azt tölteni? Tehát csak rákattint és már töltheti is, de a többi fájlt nem látja?
-
King Unique
titán
Ismerem a programot, használtam már.
Viszont az ingyenes verziója nem nagyon tud többet, mint a másik kettőé. Sőt, az AOMEI tud magyarul is, illetve a free verziója még WinPE megoldást is enged készíteni, míg a többi nem. De ezek a külső particionáló programok amúgy is kb. hasonló tudásúak, az meg a másik. Másrészt az EaseUS windowsos free verziója a telepítéskor feltol egyéb szemetet is, míg a másik 2 program nem. Sőt az előbbi korábbi verzióját pl. az ESET nem is engedte letölteni, mert PUP-ot észlelt benne. Szóval ezek miatt is preferálom inkább a másik kettőt. De, ha valakinek más vált be, akkor használja azt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged