- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Irfanview-vel próbált már valaki heic formátumot megnyitni? Elvileg minden kiegészítő fent van, de sajnos csak fekete képernyő fogad megnyitás után.
-
Troy.
addikt
Sziasztok,
Ingyenes, használható képernyő felvevő alkalmazást keresek. Teljes képernyő vagy böngésző ablak rögzítésére volna szükség.
üdv.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Adobe reader-ben (11. verzió) miképp lehet kikapcsolni vagy törölni az előzményeket?
-
Troy.
addikt
Hello!
Ingyenes, tömeges fájl átnevezésre alkalmas programot keresek. Úgy képzelném el, hogy programon belül lerendezném növekvő sorrendbe, egy oszlopban listázná a jelenlegit, mellette a újat és pl. excelből betudnám másolni a neveket.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Van ajánlott ingyenes, portable verzióval rendelkező letöltéskezelő (esetleg ezek közül)?
Köszönöm.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
PDF Xchange viewer-t használok PDF-ek olvasására. Olyan problémám van, hogy nem mutat előnézetet egy PDF-hez sem. Ha rákattintok a ""A betekintő ablaktábla megjelenítése/elrejtése" gombra, akkor azt írja ki, hogy "nincs betekintés". Másik gépen, ugyanezzel a programmal működik.
Volna valakinek javaslata?
-
Troy.
addikt
Sziasztok! Létezik olyan hálózati aktivitást figyelő program, ami logolja, hogy pl. mikor megy el az internet?
-
Troy.
addikt
Hello!
Olyan programot tudna ajánlani valaki, amivel logolni lehet, hogy mi ír az ssd-re?
üdv.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Van olyan program, amivel megoldható, hogy minden egyes alkalomkor egy backupból visszaállított rendszer induljon el. Tehát ha valamit felrak a user, a következő indításkor már ne legyen fent. Update-t, programok frissítését csak én tudjam megcsinálni.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Olyan ingyenes programot keresek, amivel ISO-t tudok csinálni. ISO tartalma word, excel, pdf, fotók lennének. Ez az iso maga egy biztonsági mentés lenne kimentve egy külső meghajtóra (vagy többre.)
üdv.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Olyan programot keresek (aminek van portable változata), amivel screenshot-ot tudok csinálni honlapokról.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani egy ingyenes screen recorder programot?
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Egy ingyenes (portable lenne a legjobb) értesítő programot szeretnék Windows 7-re. Bizonyos időközönként értesítsen pl. a jobb alsó sarokban, vagy egy felugró ablak jelenjen meg a képernyőn.
-
Troy.
addikt
Köszönöm!
-
Troy.
addikt
Hello!
Tudnátok ajánlani olyan programot (ingyenes, ha portable az még jobb) ajánlani ami képes két különböző mappa fájlainak összehasonlítására? Egyezőek kiszűrésére?
üdv.
-
Troy.
addikt
válasz
Sk8erPeter #35612 üzenetére
Hello!
Valóban, így is működik! Köszönöm.
-
Troy.
addikt
válasz
Sk8erPeter #35607 üzenetére
Hello!
Ezt már én is próbáltam, nem hozott megoldást!
(#35608) Kernel: Ez viszont igen. Köszönöm nektek!
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Képnézegetésre IrfanView-t használok. Adott egy mappa amiben képek, pdf-ek találhatóak. Meglehet azt oldani, hogy a program csak a képeket lássa? Ugyanis ha rákattintok az első képre, majd a kurzorral navigálok, vinnyog hogy nem találja a plugint a pdf-hez.
Köszönöm.
-
Troy.
addikt
Hello!
Szeretném lecserélni a LastPass jelszókezelőt valami másra (megbízhatóbbra?). Igazság szerint szerettem, de nem vagyok biztos benne, hogy felhőben kellene tárolni a jelszavaim.
Ti használtok jelszó kezelőt? Ha igen, melyiket?üdv.
-
Troy.
addikt
válasz
MaxxDamage #34164 üzenetére
Egyértelmű hogy kiveszem az ilyen helyekről a pipát. Ettől függetlenül behányt valamit a Windows mappába.
Rég volt, de emlékszem hogy pipa voltam. -
Troy.
addikt
-
Troy.
addikt
-
Troy.
addikt
Hello!
Van egy egyszerű, noname billentyűzetem. Keresek egy olyan programot, amivel be tudom állítani, hogy egy adott billentyűzet kombináció lenyomására létrehozzon valami változást. Hangszóró némítása, számítógép kikapcsolása, ilyesmi.
Ötlet?
-
Troy.
addikt
Hello!
Daemon tools helyett mit ajánlotok? Ugyanis a lite teleszemeteli a gépet (Youtube accelerator + shopper pro.exe). Senkinek nem ajánlom a telepítését! -
-
Troy.
addikt
válasz
TheProb #31894 üzenetére
Használom a lastpass-t. Szerintem nem rossz program, viszont bankkártya adatokat pl. nem tárolok benne. Ezek a rendszerek azért érdekesek, mert egy master jelszót használsz a többi oldaladhoz, ergo ugyanolyan, mintha mindenhova egy jelszavad lenne. Érdemes minél erősebb mesterjelszót beállítani (sok karakter, szám, kis és nagybetű, spéci karakter, nem szótári szó stb.)
KeePass sem rossz. -
Troy.
addikt
-
Troy.
addikt
Hello!
Tudnátok mondani egy olyan programot amivel a merevlemezen található összes fotót ki tudom listázni?
-
Troy.
addikt
Köszi mindenkinek a válaszokat, majd ha lesz időm megnézem.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Olyan programot keresek amivel a merevlemez(ek)en/partíció(ko)n/mappá(k)ban levő fájlokat kilistázza. (Név, méret, stb.) (Lehetőleg ingyenes legyen.)
Létezik ilyen?Üdv
-
Troy.
addikt
válasz
sunahunter #21054 üzenetére
Értem! Szóval akkor nem beállítás függő.
-
Troy.
addikt
Hello!
Használ itt valaki JDownloader-t?Olyan gondom van, hogy egy adott méretű fájlból letölt x MB-ot, majd megszakad a letöltés, újradob egy captcha-t, majd miután elfogadta, előröl kezdi tölteni a fájlt!Nem onnan kéne folytatnia, ahol megszakadt? Elég bosszantó.
üdv -
Troy.
addikt
Heló! Olyan program kéne, ami valamilyen időközönként feljegyzi a vga kártya, processzor, merevlemez hőmérsékleti adatait, esetleg ábrázolja is hőm - idő koordináta rendszerben. Létezik, nem? Evereset miért nem tudja!?
-
Troy.
addikt
Olyan progesz kellene, ami képes +1 feliratot megjeleníteni a videó alatt. Vobsub nem érdekel. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest