Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
Üdv !
Létezik-e olyan program ami felismeri a kézírást és automatikusan átkonvertálja egy a PC-n használt fontba ?
Ilyenre gondolok hogy beszkennelek egy oldal jegyzetet , beviszem ezt a " képet" a programba és nekem úgy mint ahogy wordbe lehet írni , átkonvertálja pl Calibri fontba.
-
Rick3D
senior tag
Igen , Nvidia control panellal kezdtem de a programot amikor kijelöltem (3D-s) lévén szó csak grafikai beállításokat hozott be sokkal részletesebben az általam említett opciókat nem. Esetleg még arra tudok gondolni valahogy manuálisan kellene beaddolni a parancsokat már ha ez lehetséges. Bármi további ötlet ?

-
Rick3D
senior tag
Sziasztok !
Egy olyan programot keresek amivel tudom szabályozni egy adott programon belül a képernyő fényerejét,kontraszt,gamma beállításait. Az lenne a legfontosabb hogy csak az adott programon belül tudjak váltogatni az asztalt hagyja figyelmen kívül.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest