- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Megint kezded a kötekedést – talán frusztrált vagy –, de itt már lassan mindenki tudja, képtelen vagy ezen túllépni, hogy a Total Commandert fikázd, már évekkel ezelőtt is ezt csináltad, flame-generálás stb., kaptál is az arcodba miatta, másoktól is.
Az egy dolog, hogy te nem tudod kellő szinten használni, de attól még nem kellene szemétkedő megjegyzéseket tenni a felhasználói bázisra.
15-20 éve gyakran látogattam Windwos-fórumokat hobbiból, de nekem mindig az volt az alapelvem, hogy a konkrét kérdésre, problémára válaszoljak, az emberek programhasználati szokásait kritizáló megjegyzések nélkül. De tényleg nem is érdekelt, egyszerűen nem azt néztem.
Főleg látva a "vérre menő" Linux-Windows hitvitákat, amit egy életre megutáltam, folyton ugyanazokat a hülyeségeket szajkózták.
Mindenki azt használ, ami neki tetszik... azért még nem kellene másokat sértegetni. Elég pitiáner dolog ez, önmagát minősíti szerintem az ilyen...
Persze, angolul kell írni az "alacsony minőséget", ámbár magyar fórum, de bizonyára ettől képzeled magad okosabbnak. Számomra meg ez a nevetséges...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- iPhone topik
- Mobil flották
- Nintendo Switch
- Rajzol, fest, photoshopozik valaki?
- ZIDOO médialejátszók
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 6GB 1 év gar
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest