Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
bluemirage
üzenetére
Az utólagos szinkronizálásra is pontosabb a WinSCP-nek. Az FTPbox sokszor indítás után semmit sem kezd a lokálisan megváltozott vagy új tartalommal. Nem is várható hozzá update, mert évek óta elhagyatott a project, úgyhogy az FTPbox-ot még a NeszeTools-ról is töröltem.
A WinSCP egyébként elég nagy update-eket kapott sok hónap teszt után, úgyhogy most bizonyára jobbnak mondható, mint ahogy megismerted. A FileZilla a régit lenyomta megbízhatóságban, de a mostanival eddig semmi bajom nem volt.
Kékes525: Azóta frissítettek a Comodo adatbázisán, már nem riaszt be rá, de azért a telepítős verziót kinyírtam, mert nem teljesen szimpatikus, hogy össze-vissza pingelget, és a végén a monitoring-ot is bekapcsolja, amikor senki sem kérte erre. Készítettem portable verziót, ha már kimaradt a hivatalos oldalról a lehetőség... A szokásos helyről elérhető.
-
pc360
addikt
válasz
bluemirage
üzenetére
Az is tud élőben szinkronizálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő