- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Magisk
- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
Ajánlgatjuk itt a Shotcut-ot meg az OpenShot-ot egy ideje videoszerkesztésre, de sosem teszteltem őket. Egy egyszerű, de pontos vágási feladat elé állítottam őket, és az derült ki, hogy igen nyögvenyelős velük a munka - már ha összejön egyáltalán az, amit szerettünk volna. Volt itt felületi rángatózás, átláthatatlan funkciókezelés, eltűnő gombok, ablakok, az intuitivitás teljes hiánya. Borzasztó mindkettő.
Helyettük ezt vetettem be: Kdenlive. A letöltésnél figyelni kell, hogy a külön beszerzendő FFmpeg codec-ek a megfelelő helyre kerüljenek. A Neszén véglegesre csomagolva lehet elérni a progit.
Ugyanúgy ingyenes és MLT alapú, de ez már jobban hasonlít rendes szerkesztőre, könnyű volt vele kettébontani a video- és audio csatornákat stb. Amit nem találtam meg hirtelen (bár annyira nem mentem bele), az a fade in és out-ok állítási lehetősége, netán hatás-görbéje.
Mindenesetre innentől fogva a szokásos videoszerkesztős kérdésre ezzel a programmal fogok válaszolni, a másik kettő felőlem a feledés homályába merülhet (és ott rohadhat el). De ha van még épkézláb alternatíva winre, feltétlen jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest