- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
efemm
tag
válasz
makoss #53569 üzenetére
Bocs, hogy tovább küldelek, de inkább az okos otthon fórum lesz a barátod. Ha beírod szövegesen a kérdésbe, hogy pontosan milyen gyártó pontosan milyen típusához keresel valamilyen (általános) vezérlést, akkor nem a többieknek kell nézegetni a fotóidról.
-
BiP
nagyúr
válasz
makoss #53533 üzenetére
Ha az összehasonlítás a cél, akkor célszerű még pár olyan játékot keresni, (elvégre gondolom úgyis a játékteljesítmény a lényeg) amiben van beépített benchmark. Az új Tomb Raiderekben van, meg a Red Dead Redemption 2-ben is, asszem a Forza Horizon 5-ben is, meg még millió másikban. A nagyon új játékokat nem ismerem.
Sőt, van egy Final Fantasy XIV meg XV külön futtatható benchmark is. XIV és XV -
BiP
nagyúr
válasz
makoss #53530 üzenetére
Júj, de csúnyán néznek ki a tesznevek magyarítva
Amúgy szerintem igen. Attól függ, mit akarsz rajta tesztelni.
Említeném még:
Unigine Heaven - ez nem mai gyerek, viszont stabilitástesztre nagyon is jó.
Unigine Valley - a Heaven utódja (bár így is régi), kicsit látványosabb.
V-ray akármelyik verzió - ez raytracinget benchmarkol -
BitRider
senior tag
válasz
makoss #53125 üzenetére
Semmiben sem jobb a pro, a 2.0 sima az újabb, de már az is sok éve elavult. Nálam most a színállítás se jó már, de a 60 Hz-re simítás működik. Poresznál tök jó.
Ennek ellenére nem egy jó lejátszó, mozifilmekhez én nem használnám, artifact-ol és csúnyább a képe, mint egy normálisan sync-es monitorra beállított MPC-HC + MadVR kombinációval (K-Lite Codec Pack Full ugyebár, ami ezt tudja).
BiP: Szerintem pont ezért nem foglalkoznak már vele, mert a sync-es monitoroknál már eleve nincs az a durva laggolás, mint a 60-asokon. Remélhetőleg ki is kopnak lassan, bár a 24 képkockát is elfelejthetnék végre, semmire sem elég az akciódúsabb jeleneteknél.
-
VIPowER
őstag
válasz
makoss #51741 üzenetére
A kérdésedre: Nem lehet ilyet,
de a csajt elhozhatnád nekem amiért fáradtam az írással. -
bacus
őstag
válasz
makoss #51745 üzenetére
Gyurmáztál már életedben?
Úgy képzeld el az egészet, hogy a "szerkesztéskor" még külön vannak a színek, de aztán a készre készítés (yt feltöltés előtt), összekeverik. Ahogy a gyurmát sem tudod utána szétszedni, ha már összegyúrtad itt sem szétszedhetőek a hangok.
A gitárt sem tudod kiszűrni, se a dobot és a beszédet sem.Ha ezt a beszédhangot megkapnád külön (és csak a beszédet), akkor lehetne valamit halkítani rajta, mert ellenkező fázisban hozzákeverve talán kiütne valamit belőle, DE ez nem ugyanaz, mintha ott sem lett volna !
-
tothbe
addikt
-
Cs1csó
titán
válasz
makoss #49810 üzenetére
Akár az S3, teljes oldalnál két lehetőség van:
1. jobb oldalt felül az ikonjára kattintasz és ott rá bal egér klikk majd "translate the page" opcióra is bal egér gomb klikk.
2. simán akárhol az oldalon jobb klikkes menü ott kikeresed az S3 menüjét és ott választod az egész oldal lefordítása opciót.DE ha csak egy adott szakaszt akarsz akkor kijelölöd az adott szöveget bekezdést vagy egész oldalt ekkor megjelenik az S3 ikon és csak rá kell kattintani.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
makoss #44704 üzenetére
És ezt a 2 funkciót mindenképpen gesztusvezérléssel akarod megoldani?
Vannak olyan egerek, melyeken oldalt található plusz legalább 2 gomb, melyek funkciója programozható. Mondjuk ez nem gesztusvezérlés, de szvsz. a back funkciót alapból tudja így az egyik gomb, innentől a forward funkciót kell csak rárakni a másikra. Talán ez is elegendő lehet a számodra
-
pc360
addikt
válasz
makoss #44694 üzenetére
Az most tök mindegy, hogy fejlesztik-e, nem egy netes program. A StrokesPlus-szal mondjuk én se jutottam egyelőre dűlőre; elsőre nem jött össze a használata nekem se, és azóta halogatom a másodszori nekifutást. Előtte a StrokeIt-et használtam vagy 10 évig, szerintem azzal tehető egy próba. Azt jóval egyszerűbb belőni, ha már rájöttél a logikájára. Na, azt még sokkal régebb óta nem fejlesztik.
Azzal nálam az volt a baj, hogy sokszor nem ismerte már fel, hogy épp melyik programban van engedélyezve, és melyikben van tiltva a gesture.
Dluinet: Kösz! Még a NitroShare merült fel.
-
pc360
addikt
válasz
makoss #42400 üzenetére
Ahogy írtam, ha admin módban indítod el a progit és úgy kapcsolod be az auto indítást, akkor működnie kell.
Egyébként egy füllel kellett volna csak jobbra váltani, a értelemszerűen a Daily Report jelzi a napi értékeket. Angol, első órai tananyag:
day = nap
week = hét
month = hónap -
pc360
addikt
válasz
makoss #42385 üzenetére
Hogyne indulna a Net Meter, én is Win 10-zel használom, ráadásul ugye ugyanazt a verziót, amit linkeltem. Plusz megannyi Win 10-re felraktam már, ha valakit érdekelt a netes forgalma. Az automatikus indításhoz pedig csak be kell pipálni a megfelelő opciót (Start with Windows). Amikor beállítod ezt, a program adminként fusson, utána ez már nem szükséges.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest