-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
válasz
betyarr #53078 üzenetére
Ezt mi nem fogjuk tudni neked megjósolni, sokmindentől függ (genre, minőség, tag-szolgáltató stb.). Ha nem válik be, akkor van még 2 népszerű alternatívája. De mivel nincs idegem még ahhoz sem, hogy az elvárásokat összegyűjtsem, nem teszteltem ezeket, így nincs leírásuk, ezáltal pedig összehasonlítási alapom sincs arra vonatkozóan, hogy kifejezettem egyet ajánljak közülük.
-
iguana
őstag
válasz
betyarr #48300 üzenetére
az ajánlóban is szerepel: [Macrium Reflect free]
régen én is használtam az acronist (khm, nem tisztán), aztán kifehérítettem a használt szoftvereimet. az acronis kérdés nélkül a legjobb a kategóriájában, mert mindent is tud.
mivel nem vagyok integrátor, nem rendszergazdai szinten kell menedzselnem a mentéseket, hanem csak saját használatra kell, így nem hogy nem hogy egészen, hanem alig használtam ki a képességeit. csak alap dolgokra kellett, így nem igazán akartam fizetni érte.
aztán kipróbáltam a Macrium Reflect free-t és maradtam is ezen a vonalon, tökéletes. -
pc360
addikt
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
betyarr #34089 üzenetére
Hoppá, és tényleg.
Többieknek hint: a kódban a flashdefaults.playervars.media_streams az érdekes.(Ha valakit konkrétabban érdekel, írjon rám priviben, nem akarom, hogy itt valaki kitalálja, hogy ezt nem szabad, és dádádá.
Amúgy videotorium.hu-n bizonyos videóknál simán ott van a letöltés gomb/link, gondolom ezt lehet szabályozni feltöltésenként, hogy picit bonyolultabb legyen leszedni (bár így rohadt egyszerű).)
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
betyarr #34080 üzenetére
Asztali alkalmazás nem jó? Vagy nincs telepítési jogod a gépen, amin szeretnéd letölteni?
Mert amúgy StreamTransporttal le lehet tölteni (egy darabig eltart, míg elkezdi a letöltést, nem vártam végig, de elindította):
http://www.videohelp.com/tools/StreamTransport -
-
LonGleY
veterán
válasz
betyarr #33308 üzenetére
Az UltraISO (privátban küldök nem telepítős változatot) képes ISO-t készíteni a DVD-ből a bootolható rész megtartásával (az az eleve portable formában elérhető Rufus-szal kipakolható penre), de a pendrive-ra is képes kiírni a megfelelő módon (arról találsz leírásokat a neten). Azt nem tudom, hogy ezek mennyire indíthatók admon jog nélkül.
-
rt06
veterán
válasz
betyarr #21197 üzenetére
firefox-hoz letezik egy firbug nevu kiegeszito (van mas bongeszohoz is - pl az operahoz alapbol jar a dragonfly, es az ie is beepitve tudja ezt a szolgaltatast - de ez a leghasznalhatobb), ami - tobbek kozt - reszletesen mutatja a http forgalmat az egyes oldalak betoltodesekor
abban kell ugyesen kikeresni, mi az, ami a gombnyomas utan erkezik, majd kivalasztani kozuluk a legnagyobbat, azon jobbklikk, megnyitas uj ablakban es mar fel is kinalja letoltesre -
-
rt06
veterán
válasz
betyarr #21192 üzenetére
mivel gyanitottam, hogy a hangot nem a hangot nem a 80+50kB-os flash alkalmazas kesziti el, hanem az csak lejatssza, raneztem a http forgalomra, s ott eygertelmuen lethato, mikor jon meg az mp3 file (azon kivul csak 2 byte-os text-ek szaladgalnak)
kimasoltam az url-t, es beillesztettem ide (de akar le is lehet tolteni) -
rt06
veterán
válasz
betyarr #21190 üzenetére
nincs szukseged ilyen programra, a flash alkalmazassal kimondatott szovegeket le lehet tolteni mp3 formatumban
ha megmondod, milyen nyelven, mely karakterrel, milyen effektel (s annak melyik szintjen), s foleg mit szeretnel hallani, megdoblak egy link-kel (peldaul ilyennel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged