- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
energomatt
őstag
válasz
mindenes24 #54386 üzenetére
Tipusfüggő.....
-
energomatt
őstag
Tudnátok ajánlami olyan Iobit driver boostert ami nem telepít etőszakosan maga mellé további Iobit programokat?
-
energomatt
őstag
válasz
cog777 #53193 üzenetére
Pl. az A.I. ?
Az HTML fájlok importálása a OneNote-ba nem támogatott közvetlenül a OneNote 2016-ban⁴. Azonban vannak alternatív megoldások, amelyeket megpróbálhat:
1. **Fájl csatolása**: A OneNote 2016-ban a `Beszúrás > Fájl csatolása` menüponttal hozzáadhat HTML fájlokat csatolmányként⁴.
2. **OneNote Batch használata**: Az "OneNote Batch" egy eszköz, amely képes importálni HTML fájlokat és megtartani a mappaszerkezetet⁵. Az alábbi lépéseket kell követnie⁵:
- Kattintson az `Importálás` fülre -> `Mappák` csoport -> `Mappa importálása` funkció.
- Ellenőrizze, hogy készen áll-e a jegyzetfüzet a HTML fájlok mentésére.
- A `Fájltípus` csoport dobozában válassza az `HTML fájl` opciót.
- Kattintson a `Mappa` gombra, és válassza ki azt a mappát, amely tartalmazza az HTML fájlokat és almappákat.
3. **HTML tartalom beillesztése**: Nyissa meg a helyi .html fájlt a böngészőjében, válassza ki az összes tartalmat (Ctrl+A), másolja (Ctrl+C), majd hozzon létre egy új oldalt a OneNote-ban és illessze be a tartalmat⁷.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek a módszerek nem tökéletesek, és előfordulhat, hogy nem minden HTML tartalom jelenik meg megfelelően a OneNote-ban. Ha ezek a módszerek nem felelnek meg az Ön igényeinek, javasoljuk, hogy szavazzon a UserVoice platformon a `Szöveg, html vagy csv/xls importáló létrehozása` funkcióra⁴, hogy a Microsoft tudomást szerezzen az igényről. -
energomatt
őstag
Ha valaki a gyakorlatban megoldotta már, hogy a Foobar 2000 átvegye a TIDAL lejátszást, kérem jelezze!
-
energomatt
őstag
válasz
energomatt #48870 üzenetére
Megoldottam, OpenWebIf-el.
-
energomatt
őstag
Túllendültem az előbbi kérdésen, az utolsó programfrissítés másoknál is szaggatásokat okoz.
Jó lenne viszont ha tudnátok ajánlani egy Windows alatt működő programot, ami ugyanazt tudná, amit Androidon a tiMote nevű program.
Ez Enigma2 oprendszerű műholdvevőhöz tud csatlakozni hálózaton belül és azt kezeli, streamelni tudja a kiválasztott adókat. Laptopon néha hasznosabb lenne. -
energomatt
őstag
válasz
SpaceJam #48861 üzenetére
Köszönöm a tippeket. Nem tudom, gigabites DIGI netem van én nem gyanakszom rá, a körülményeket is figyelembe véve, vagyis, hol hogyan és mikor vannak szaggatások. Valószínűleg ez az egész net vonal nem lesz a hiba oka, de nem árt minden vonalon végig menni. A Commodo-t már feltettem, de még nem tudom a tűzfalát kezelni. Remélem, ha utánaolvasok menni fog.
-
energomatt
őstag
válasz
SpaceJam #48858 üzenetére
Elvileg egyetértek. Az FS2020-ról van szó. A PC-re csak az ehhez szükséges programok vannak telepítve. A feladatkezelőben nem látok semmi mást ami futna, akkor sem amikor szaggatást tapasztalok. Egyes [leírásokra] tudok támaszkodni, amelyek szerint a szaggatást -megfelelő beállítások esetén- , háttérben zajló internet letöltések okozhatják. Ezeket nem tudtam megfigyelni. Az Avast antivírus megesküdött rá, hogy csak semleges időben frissít.
-
energomatt
őstag
Egy online játék folyamatos internet letöltéssel működik. Ha egyéb nem kívánt letöltés indulna el a háttérben az szaggatáshoz vezet. Van olyan segédprogram ami ezt megfelelő beállítással megakadályozná?
-
energomatt
őstag
Elnézést, ha nem pont ebbe a topikba illő a kérdésem:
Egy program installáló ami WIN10-re is dedikált, amit én is használok, futtatásakor nem nyílik meg az ablakában, a tálcára helyeződik, de fut és működik is. Ha az egérrel ráállok akkor miniatür nézetben látom, ha ALT-TAB-al nézem az ablakokat akkor valamivel nagyobb méretben is látható, de csak addig, amíg el nem engedem az ALT-ot. Szükség lenne rá, hogy változtassak benne meghajtót, ahova telepíteni szeretnék, de azt így nem tudom megoldani. Kilépés és leállítás, folytatás gombokra hatásosan tudok kattintani. Erre tudtok valami megoldást, trükköt? -
energomatt
őstag
válasz
Atomantiii #46683 üzenetére
Ha látezhetne, akkor a mobiltelefont nem csak arcfelismeréssel és újjlenyomatolvasással lehetne zárolni.
-
energomatt
őstag
válasz
peetyy #46676 üzenetére
Nekem az tökéletesen megfelene ha véletlenül eltalálná :-)
Vesa:
""Csodálkoznék, ha ilyen létezne, mivel a zenei stílusok száma lassan konvergál a végtelenhez, ráadásul ezek már régen nem csak a ritmusukban különböznek, hanem ezernyi más paraméterben is. Nem igazán lehet egy ritmus alapján meghatározni a konkrét stílust."Abban azért megegyezhetünk, hogy lényegesen kevesebb stílus van mint amennyi popzenei szám? Most arról nem is beszélve, hogy néhány tucat az amit egy ilyen hangszerben leggyakrabban használnak. Mindezek ellenére, ha van olyan program, ami százezres nagyságrendű zeneszámból, akár dúdolás utján is felismeri az egyezéseket, (mert van ilyen), akkor ehhez képest jóval egyszerűbb lenne a feladat. Annyi itt a különbség, hogy nem zeneszámok, hanem az egyébként bárki által letölthető szintetizátor stílusok alapján kell az egyezőséget megtaláni, kizárólag a ritmusra vonatkozóan a keresett programnak. (Mellesleg az előző szintetizátoromban volt ilyen program!)
-
energomatt
őstag
Ritmus bevitel alapján stílus felismerő programot keresek, ha létezik ilyen. Tehát például a számítógép billentyűzet segítségével lekopogok egy ritmust és ha az kb. megfelel valemeyik névvel megnevezhető ritmusképletnek.pl. samba. foxtrot, stb. de legfőképpen egyeztetni tudja ezt a kisérőautomatikás szintetizátorok jellemző stílusaival, ennak alapján ezeket megadja.
-
energomatt
őstag
válasz
SunMount3r #46172 üzenetére
Valóban, egy bevált böngésző, beépített kép/video letöltöje van, ami elég jól működik.
-
energomatt
őstag
válasz
SunMount3r #46166 üzenetére
Maxhton
-
energomatt
őstag
válasz
tordaitibi #45925 üzenetére
ok pr.
-
energomatt
őstag
válasz
tordaitibi #45920 üzenetére
AHK-ban ez megoldható.
-
energomatt
őstag
válasz
tordaitibi #45915 üzenetére
Na igen, ezért kell hozzá egy ember, aki ezt eldönti. Tehát marad a stopper.
-
energomatt
őstag
válasz
tordaitibi #45913 üzenetére
A teljes betöltődésnek mi a biztos jele?
-
energomatt
őstag
válasz
Cs1csó #45770 üzenetére
Aki viszonylagos biztonságban szeretné tudni az adatait, annak önállóan kell megítélnie, hogy ehhez mire van szüksége a védett adatok jellegétől függően. Nyilvánvaló, hogy egészen más a helyzet egy Bank számláinak adatai, vagy pl. fórumokhoz tartozó jelszavak adatai esetében. Ezért értelmetlen mások véleményére hallgatni, "csak úgy általában". A megfigyelésem ezzel kapcsolatban az, hogy aránytalan biztonságra törekednek a legtöbben, akik ezzel kapcsolatban érdeklődnek, pl. az említett jelszavak esetében.
-
energomatt
őstag
válasz
bluemirage #45700 üzenetére
Köszönöm, ezzel próbálkoztam, de sem a Winrar sem a 7z nem működött úgy, ha elérési utakat adok meg a forrás vagy/és cél tekintetében. Csak úgy sikerült, ha egy könyvtárban volt minden.
-
energomatt
őstag
Szeretnék egy olyan megoldást, hogy Winrarrar becsomagolt és jelszóval védett fájlokat egyetlen script paranccsal ki tudjam adott helyre csomagolni. Közben kérhet jelszót, amit a folyamat közben megadok, de lehet olyan verzió is, hogy a script tartalmazza ezt is. Egy programba illeszteném.
-
energomatt
őstag
válasz
Dexter-2000 #45630 üzenetére
... és amit a Google a "pdf jpg offline" kersőtalálatai adtak, az egyik sem volt jó.
-
energomatt
őstag
Ez mindjárt két kérdés, de a második teljesen felesleges, mert a kérdésben pontosan benne van, hogy mi az. Bizonyára van értelme, különben nem keresne ilyet. Pl. írsz egy programot, amibe szkenneléssel lehet bevinni képet és tesztelni szeretnéd. (Elnézést a feltételezésért.) A virtuális szkenner egyébként sem foglal helyet, olcsó és nem zajos.
-
energomatt
őstag
válasz
Winner_hun #45307 üzenetére
Igaz, csak egy két raw képet forgattam FastStone-al, de a processzor terhelés figyelőn semmi sem látszott, észre sem vette.
-
energomatt
őstag
válasz
Feribacsi555 #45303 üzenetére
Esetleg AHK-ban megírhatod.
-
energomatt
őstag
Az a gondom, hogy bőviteni szeretném egy GA-P55A-UD3 Rev1 -es alaplap memöriáját, 4-ről 8 gigára. Jelenleg Kingston Hyperx DDR3 1600MHZ CL9 Blue Kit van benne, azaz 2X2 giga. Úgy láttam ilyet nem kapok, ezért megpróbáltam venni bele másfajta, egyben 4Giga DDR3-as ramokat, de sem a Kingston egy másik típusa, sem egy Kingmax nem működik vele, akkor sem, ha csak azt teszem bele első helyre. Felismeri, de lefagy a rendszer, vagy folyamatosan újraindul. A Bios, az akkori legfrissebb. Mi lenne a megoldás?
-
energomatt
őstag
válasz
PlayMax #45173 üzenetére
Az tény, hogy nem eredeti minőség, mert eredeti minőség nem is létezik. Még élő zene esetében sem (kizárólag akusztikus zene -lényegében klasszikus zene- esetén beszélhetünk egyáltalán erről), hiszen ott is az akusztikai tényezők jelentősen befolyásolnak sok mindent. Az hogy egy Flac mennyiben tér el adott esetben egy CD hangtól, az a kétféle lejátszó rendszer függvénye. A lehetőség mindkettőben közel azonos. Nem akarlak meggyőzni, csak ezeket a kommentjeidet mások is olvassák, akik esetleg elhiszik amiket írsz.
-
energomatt
őstag
Ismerjük a portable programok előnyeit és hátrányait, ennek kapcsán merült fel bennem egy általános kérdés:
A telepített programokhoz hozzá lehet default fáljkiterjesztéseket rendelni, tehát, ha pl. rákattinok egy képfájlra azonnal behívja a hozzárendelt programot és abban a kép megjelenik. Portable program esetben ez tudomásom szerint nem tehető meg. Van esetleg erre mégis megoldás? Feltételezem, hogy megoldható, de megoldotta-e valaki, mondjuk egy program formájában? -
energomatt
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #44916 üzenetére
Akkor ez valójában nem a két monitor függvénye, hanem annak, hogy XY játék full screen módjából ki lehet-e lépni, vagy sem.
-
energomatt
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #44914 üzenetére
Ez így túl általános. Nálam két monitor van és Win 10. Mindkét monitoron futhat program egyidőben, semmit sem kell váltani, csak át kell vinni az egeret a másik oldalra és ott is működik.
-
energomatt
őstag
válasz
Geri Bátyó #44749 üzenetére
Az MKV szerkesztés topikban egy hasonló kérdésre leírtam egy másik módszert, azt is nézd meg és válaszd a neked megfelelőbbet!
-
energomatt
őstag
válasz
GreenIT #44746 üzenetére
Két különböző dologról volt szó. Arról, hogy valaki fejezetekre bontana egy filmet és arról, hogy nekem az Avidemux vágása megfelel. Én viszont nem boncolok filmeket, legfeljebb a felvételeim elejéről és végéről levágom a felesleges részt, vagy kivágok reklámokat. Anélkül, hogy ez képekkel kellene bizonygatnom én látom pontosan hol vágok és mindig I framenél.
-
energomatt
őstag
válasz
Geri Bátyó #44717 üzenetére
Milyen formátumban kell, szükség van-e feliratokra, egyáltalán, mi a cél? Automatikusan aligha fog menni.
-
energomatt
őstag
Nekem pl. az I frame-nél vágás teljesen megfelel. Lenne olyan ingyenes vágóprogram, ami a ts anyagban a feliratokat is menti és nem konvertál semmit? Mint az Avidemux, de az csak a kép és hangfájlokat tudja kezelni, a Ts-Dctor pedig fizetős, vagy pedig rossz helyen "tört" el, amikor leejtették.
-
energomatt
őstag
1
Miért kellene ennyire bonyolultan? A fáljnév tartalmazhatja az eredeti dokumentum nevét is.
Egy pdf kezelő programot lehetne az AutoHotkey-el kombinálni.
2.
Passz.
Ha a fáljnevek nem azonosak, csak a képek vizuális tartalma, akkor ez iszonyú lassan futna le, ha lenne egyáltalán ilyen. -
energomatt
őstag
válasz
intensa_man #44448 üzenetére
Ezt úgy gondolod, hogy a nyolc - tíz pálcikaember mozgató program közül, amelyeket ismerünk, a legkönnyebben kezelhetőt ajánljuk?
-
energomatt
őstag
válasz
tordaitibi #44443 üzenetére
Itt van a gond, ha rosszul teszel fel egy kérdést, vagy ha a választ kibővítve értelmezed. Arról volt szó, hogy csak internetezésre, jó a Linux egy kezdőnek is.
-
energomatt
őstag
A HandBrake nagyon jó, video/audio konvertáló egy gondom van csak vele, hátha tudtok erre megoldást, pl. másik programot:
Van olyan eset, amikor csak a hangot kell átkonvertálnom, mondjuk ac3-ról aac-re, mert bizonyos filmek hangja eddig ismeretlen okból akadozik a linuxos sat lejátszómon. A hang beállításoknál megtehetem, hogy csak átengedem a meglévő formátumban a hangot, vagyis azt nem konvertálja, azonban a képnél már mindenképpen konvertál, ami felesleges időveszteség ilyen esetben. -
energomatt
őstag
-
-
energomatt
őstag
Ennyire nem bonyolult a helyzet. Képméret és Fáljméret.
-
energomatt
őstag
válasz
kezdosql #43251 üzenetére
Ha léteznek ilyenek, akkor a Google keresőben..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Magisk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged