- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
válasz
kerepesig #54431 üzenetére
Hallgass arra a részre...
Tapasztalat, ha így el vannak kapatva az ügyfelek, nem fognak átszokni a normális ügyintézésre. A legtöbb még arra sem képes hogy ha felhív valami miatt és mondod neki ok, de küld át írásban is hogy ne legyen elfelejtve, nem küldi át.Egyedül abban látok számukra vonzerőt, hogy online felületen látják a benyögéseiket.
Dehát látják, pl. instánMaximum az új ügyfeleket tudnád így kezelni.
A régiek maximum úgy szoknának át ha csak azt a feladatot végzed el amit az új rendszeren keresztül rögzítenek. Csak így elég nagy a lemorzsolódás veszély. -
Met
nagyúr
Email klienst keresek gmail-es fiókokhoz. Thunderbird-öt nem akarok, EM Clientet használok de nem akarom összekeverni a magán és céges címeket.
Elég sok címem van a weboldal készítés miatt és a Firefox már kiírta hogy túl sok címre vagyok belépve és nem enged többet, lépjek ki valamelyikből.
Amikor még régebben kerestem klienst találtam egyet ami csak gmail-hez volt jó, nem emlékszem a nevére és arra sem hogy lehet-e több fiókot is hozzá adni. -
Met
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #53789 üzenetére
Király cikk
3 SSD van a gépben
0 az új WD
1 a Patriot
2 WD Blue adatnak (ezen csak egy partició van, lemezkezelőben nem mutat többet)DISKPART> list disk
Disk ### Status Size Free Dyn Gpt
-------- ------------- ------- ------- --- ---
Disk 0 Online 223 GB 222 GB *
Disk 1 Online 111 GB 1024 KB *
Disk 2 Online 931 GB 0 B
DISKPART> select disk 0
Disk 0 is now the selected disk.
DISKPART> clean
DiskPart has encountered an error: A távoli eljáráshívás nem sikerült. -
Met
nagyúr
Milyen programmal tudok partíciókat törölni és egyesíteni? (ami nem a diskpart
)
A story:
Már kevés lett a 120GB-os Patriot SSD a rendszernek, gondoltam cserélem egy 240GB-os WD-ra.
WD-t rádugtam a gépre, formáztam, majd Macriummal ráklónoztam a Patriot tartalmát.
Létre is jött a két kicsi rejtett indítási partíció, a látható partíció amin a Win 10 van és a maradék üres hely.
Patriot lehúz a gépről, indít, windows ellenőrzés, diagnosztizálás, javítás, nem indul.Újra kezdeném de nem tudom törölni a kis partíciókat a lemezről, se a win lemezkezelőjéből, se a Minitool Particion-al.
-
Met
nagyúr
válasz
Donki Hóte #53031 üzenetére
Tudom a postára mászkálást akarod kikerülni de ott tudnak faxolni is. Legalábbis régen lehetett.
-
Met
nagyúr
válasz
Donki Hóte #53023 üzenetére
A scannelt pdf pont annyira hiteles mint a faxon küldött papír
Azt lehet tudni hogy kik ezek az észlények? Azon csodálkozok hogy egyáltalán van mivel fogadni. -
Met
nagyúr
válasz
Donki Hóte #53020 üzenetére
A3-as oldalra összeraksz 2 A4-est?
-
Met
nagyúr
válasz
Donki Hóte #53018 üzenetére
Szétszeded 4 és 3 oldalra és két faxot küldesz?
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Win10 saját VPN kliense helyett keresek másik alkalmazást.
Céges szervert szeretném elérni itthonról, de most valamiért nem működik. -
Met
nagyúr
Ingyenes email program létezik még a Thunderbird-ön és az EM Client-en kívül?
Előbbit valahogy nem szeretem, utóbbiban csak 2 fiókot enged az ingyenes verzió. -
Met
nagyúr
Tudtok olyan programot mint az XYplorer?
Bal oldalon könyvtár nézet, jobb oldalon a fileok, több tab.
Az XYplorer időnként lefagy, valószínűleg a felcsatolt hálózati meghajtó miatt.Total Commandert most beállítottam így de kicsit olyan fapados
-
Met
nagyúr
válasz
#54597376 #51806 üzenetére
Nem a fileméret zavar hanem az hogy feltesz egy csomó szart aminek a nagy többségére nincs szükségem, nyilván valami fut a háttérben akkor is amikor nincs rá szükség.
Véletlenül rákattintok valami file-ra amihez hozzá van társítva, akkor elindul a program, megkérdezi hogy le akarom e tölteni a frissebb verziót, nem, biztos hogy nem?....Tekintsünk el attól hogy mekkora helyet foglal el az SSD-n a program, hogy mennyi erőforrást használ, stb. jó?
Van ilyen vagy nincs. -
Met
nagyúr
Open/Libre Office-nál tudtok kisebb/egyszerűbb, ingyenes vagy portable programot?
Nagy ritkán meg kell nyitom kapott excel, word fileokat. De annyira nem sűrűn hogy állandóan a gépen legyen valami nagy program emiatt.
A drive-ra feltöltést is kerülném, hogy az MS online cuccában meg tudjam nézni.Amiket magamnak csinálok néha, azt a google cuccában végzem.
-
Met
nagyúr
Fájlszinkronizáló programot keresek.
Ahogy vissza olvastam SyncBackFree és Iperius Backup Free ami szóba jöhet.
Windows szerveren futna, időzítve naponta (jó lenne ha lehetne hogy csak hétköznap) fusson, 1-2 könyvtárat kellene egy másik könyvtárba mentenie növekményes mentéssel (éjjel futna de sok adat), x számú verzió megtartással (törölt és változott fileok).
Ha jól olvastam a SyncBackFree nem tud növekményes mentést és az Iperius Backup Free the freeware version cannot be installed as a service and cannot make file synchronization ezt viszont nem tudom értelmezniMelyik lenne jobb nekem?
-
Met
nagyúr
Katalogizáló programot keresek, ingyenest ha van.
Nyomó klisék nyilvántartásához kell.
Kell egy név mező, klisé szám mező és egy mező amiben a klisé képe látszódna.
Lehessen abc rendbe rendezni és pdf export is kellene, vagy pdf-be nyomtatni ha normálisan néz ki.
Excel nem jó rá.Létezik ilyen?
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Idős embernek keresek programot képnézegetéshez. Nem használ amúgy számítógépet.
Katalogizálni nem akar, megnézni és esetleg nyomtatni.
Valami olyanra gondoltam hogy rádugja a gépre a fényképezőt, felugrik a program és ott vannak a képek.
Létezik ilyen? -
Met
nagyúr
válasz
enginev3.0 #45893 üzenetére
Cobiant én nem ajánlom, egyszer kellett volna visszaállítani és 5 hónapnyi file elveszett.
A könyvtárak megvoltak csak a fileok nem. -
Met
nagyúr
válasz
enginev3.0 #45889 üzenetére
-
Met
nagyúr
A következő folyamatsorra kellene program.
Pendrive formázás ntfs formátumra, adott file felmásolása.
kb. 90 db pendriveot kellene formázni és felmásolni rá a filet, jó lenne meggyorsítani a folyamatot. -
Met
nagyúr
Backup program kell neked ami tud ftp-re is menteni, pl. Iperiusbackup
Régebben CobianBackupot használtam de kiderült hogy volt egy 4 hónapos időszak amit nem mentett le.
Iperiussal még nem kellett fájlokat helyreállítanom. -
Met
nagyúr
Van (lehetőleg ingyenes) qr kód generáló program ami eltárolja az adatokat.
Vcard-ot kell generálnom, megcsinálom a weboldalon, elküldöm, jaj még ez nem jó, pötyöghetem be az egészet újra már harmadszor -
Met
nagyúr
Word, excel fileok megnyitására van még valami opció?
Libre Office fent van, jó csak néha szétesik a dokumentum formázása.
Az online office jó lenne ha nem csak drive-ból tudna dolgozni.Nem nagy szerkesztgetésre kell, csak megnyitni a kapott doksit, 1-2 dolgot beleírni és nyomtatni.
-
Met
nagyúr
Internet kapcsolat monitorozására keresek programot.
Időnként megszakad, lagol.
A router logjában nyoma maradt de most router nélkül netezek.
Digi netem van (UTP jön be a lakásba) úgy is az lesz az első hogy a router a rossz. -
Met
nagyúr
válasz
macilaci78 #43174 üzenetére
Ezt nem próbáltad?
-
Met
nagyúr
válasz
galaxys80 #42843 üzenetére
Én mint alkalmazott úgy gondolom hogy jogos az igénye.
Munkaidőben dolgozzanak és a céges munkákat ne a maszekot.
Mondom ezt úgy hogy ha nincs munka akkor PH, FB, netezés megy, maszekot otthon csinálom.
Nem örülnék ha valahogy figyelnének de akkor intézném mobilon a "magán netezést". -
Met
nagyúr
Sziasztok!
Bins-hez hasonló programot keresek win10-re.
Win7-en használtam, most tértem át 10-re de valamiért a regem nem használhatom ezen a 10 verzión
Ingyenes kellene ha van.Elkezdtem a startmenübe kitűzködni a gyakran használt ikonokat de úgy érzem nem lesz jó.
A tálcára meg nem szeretem rögzíteni. -
Met
nagyúr
Weboldal vizualizáló programot vagy weboldalt keresek, ingyenest.
Ügyféllel kellene egyeztetni hogy melyik menüpontra milyen tartalom látható az oldalon. Elég csak címszavakat megjeleníteni és hogy mekkora az a blokk, nem látványtervező dolog kell csak valami amit végig tud "kattintgatni".
-
Met
nagyúr
Cobian Backup helyett milyen alternatíva van?
Ingyenes, tudjon növekményes mentést és lehessen időzíteni.A Cobiannal csak annyi a bajom hogy hiányoznak fileok miután visszamásoltam egy mentést, a könyvtár megvan de üres. Tehát valami ott nem jó.
-
Met
nagyúr
Köszi, ezek között vergődtem de akkor a TB lesz.
bluemirage Igen, tudom mit kellene de én csak egy alkalmazott vagyok. Mondtam már nekik kéne szerver, kéne NAS, a grafikáknak felhő (ez mondjuk a T-s nettel annyira nem jó)stb. de nem, nem azért mert nincs rá pénz mert lenne, csak egyszerűen valahogy nem fontos nekik, nincs "idejük" vele foglalkozni.
Jó pár éve volt az első adatvesztásük, azóta van külső hdd-re backup, eleinte hozták minden héten, most februárban volt egy mentés és a múlthéten megint. A leveleim nem fértek fel már rá, grafikákból "csak" két napnyi ugrott. Majd ha az ők szarjai vesznek el majd megkérdezik mit csináljunk -
Met
nagyúr
Céges környezetbe (sok levél, sok tárolómappával) mondjatok ingyenes levelező programot.
WLiveMailt használunk, múlthéten egy hdd halál következtében vissza kellett másolni egy régi mentést a tárolómappába és egy csomó levél üres, mappák, levelek megvannak de ha rákattintok azt írja hogy üres a levél. -
Met
nagyúr
válasz
Kékes525 #41010 üzenetére
Minek ehhez program? Teljesen ingyenes
Bocs, nem tudtam kihagyni -
-
Met
nagyúr
válasz
w.miki #40862 üzenetére
Akkor csak egyesével szedjük le a megfelelő drivereket, magunk?
Nincs jobb megoldás?
Inkább felraknál egy programot ami ki tudja mit rak fel még és ki tudja mit tölt le. Nem vagyok paranoiás de ezért felrakni egy programot
Felmész az alaplap gyártó oldalára, letöltöd a drivereket, felmész a vga gyártó oldalára és letöltöd a drivert.
Én ezeket el is szoktam menteni hogy ne kelljen keresgélni, a vga-t nem, abból a legfrissebbet rakom fel. -
Met
nagyúr
Azt nem tudom hogy az ingyenes Acrobat Readter tud-e menteni word-be, nekem a fizetős van fent, az tud.
Ha ez így működik, céges szinten szerintem nincs jogi következménye hogy egy ingyenes programból milyen file kiterjesztéssel mentesz.
De mondjuk a Nitro-nak van fizetős céges verziója. -
Met
nagyúr
válasz
mbalint987 #40778 üzenetére
Köszi
-
Met
nagyúr
Valami ingyenes munkalap programot nem tudtok? Esetleg jó lenne ha lenne androidos kliense is.
Csak annyit kellene tudnia hogy ügyfél név, cím, munka leírás, ár, határidő amit kellene tudnia. -
Met
nagyúr
válasz
kovacsroli #40528 üzenetére
Milyen szinten kellene foglalkoznod vele?
Grafika programmal, lehetőleg vektoros (CorelDraw, Adobe Illustrator), ha nem akkor Gimp, Adobe Photoshop.
Vannak erre célprogramok, Google
Ha más nincs akkor MS Office, vagy az említett Libre Office. Az ezekkel készült anyagokat a nyomdák nem fogják szeretni... -
Met
nagyúr
válasz
zeusz55 #40383 üzenetére
Total commander
Keresés
*.mp3
enter
Amikor végzett jobb alul katt az ablakba.
Kijelölöd az összeset, Ctrl+M
Bal felülre beírod hogy [ C][N] (a C elé nem kell space), így az eredeti file név elé berak egy számot.
Indítás
Bezárás
És ebből az ablakból kijelölve át is tudod helyezni a fileokat egy könyvtárba. -
Met
nagyúr
válasz
mclaren777 #40337 üzenetére
Sokáig az ImgBurn-t "használtam", aztán 1-2 hónapja áttértem a CDBurnerXP portable változatára.
Már éve már alig írok amúgy is, minek legyen fent erre program.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged