Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
válasz
Viktor77
üzenetére
Firefoxot használok, de azon van még egy külön program az aszali gépen group speed dial vagy mi, de annak is szinkronban kellene működni a laptopon lévővel, mégsem úgy működik ahogy kellene

Elvileg van olyan beállítás a program file-ban, hogy ha azt kimásolom akkor visz minden beállítást, de nem tudom már melyik az a rész ott...#54846 BiP Jó, de nekem vagy laptopra kell, vagy asztali gép. De már látom, hogy amit eleve androidra szántak, az azon jobban fog működni.

Mobilon nagyon kicsi minden, elvesznek a részletek. -
makoss
veterán
Háát megnéztem egy párat, de ami az első azt azért nem néztem mert az 5. verzió van fent, a második vírusos, a harmadik eddig talán a legjobb, mert mindhárom kamerám látom a Tapo appban, annyi nyűgje van, hogy a 3. kamera ami 4K felbontású, érthetetlen módon magától rázummol
Többet már nem szeretnék nézni mert annyi reklám, + fölösleges szemetet telepítenek fel ezek, hogy hihetetlen
Azért szántam rá erre is magam, hogy nagyon utálok bármit is okostelón nézni, jobb laptopon vagy asztali gépen
meg nemsoká már úgyis át kellene már térnem a win 11-re, csak mindig húzom halasztom, mert betyársok beállítás kell egy oprendszer telepítése után, eléh ha csak a böngésző beállítására gondolok
Amúgy köszi
-
makoss
veterán
Üdv!
Van ez a BlueStacks 5 program windows 11-re, amivel androidos appokat lehet használni.
Van egy másik hasonló program?
Mert a EMOS GoSmart programot ugyan feltelepíti, de használhatatlan
-
makoss
veterán
válasz
donjohnson
üzenetére
Amiről szó van az egy NUC11
-
makoss
veterán
Üdv!
Tudnátok adni egy olyan ingyenes programot windows 10-re ami összeszedi a friss új drájvereket, és a régit letörölve telepíti az újakat?
-
makoss
veterán
Üdv!
Létezik windows 10-re TP-Link Tapo C200 kamerához szoftver?
Mobilra tudom, hogy van, de winre nem találok.
-
makoss
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szoktak betenni a neten hírekbe, hogy lesznek kimaradások, nem az van most? Én is Telekomos vagyok de most melóban One XXL mobilnet hotspot...
-
makoss
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Mindegy, majd megnézem a jelenlegivel, ha nem jó, a tiéddel

Milyen neted van? -
makoss
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
jó, majd megnézem, köszi!
-
makoss
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
-
makoss
veterán
válasz
roseA580
üzenetére
Igen, kellene, csak nem találom a honlapján pedig ott aztán szomorú ha nincs!

Érdekes, hogy amit beszereztem adapter még nincs is a listájukban, nemhogy a drájvere
-
makoss
veterán
Üdv!
Tud valaki használható drájvert ehhez az adapterhez?
A honlapján nem találom. -
makoss
veterán
Üdv!
Kb 2 hete vettem LG Oled tévét, nem tudom mi állíthatódott el, de a 30 fps alatti 23.976 fps videók érezhetően szaggatnak. Milyen beállítás, szoftver kell ehhez, hogy kevésbé szaggassanak ezek a videók?
Videólejátszáshoz Potplayert használok.
Érdekes, hogy youtube videókon is érezni néhánynál
Windows 10 pro 64 bites oprendszert használok. -
makoss
veterán
Üdv!
Tud valaki olyan ingyenes programot win 11-re amivel lehet egér mozdulatokkal navigálni?
Úgy értem mint annó volt az Opera böngészőben az "egérmozdulatok engedélyezése"
Windows 10-re van, ott StrokesPlus a neve
-
makoss
veterán
Üdv!
Milyen ingyenes programot tudnátok ami videókártyát tesztel?
-
makoss
veterán
Üdv!
Tudnátok olyan ingyenes programot windows 11-re ami úgy működik mint annó az Opera böngészőben az "egérmozdulatok engedélyezése"?
Csak nekem az egész oprendszerre kellene, nem csak böngészőre.
Próbáltam beállítani a StrokesPlus progit, de csak windows 10-en hajlandó működni
-
makoss
veterán
Üdv!
A Splash Pro videólejátszó miben másabb a Splash 2.0-nál?
A 24 fps videók feljavítása 60 fps-re volt a cél, szerintem érezhetően jobb vele
-
makoss
veterán
Üdv!
Milyen programot tudnátok ajánlani amivel meg tudnám nézni számítógépem hőmérsékleteit, sebességét?
Lehetőleg ingyenest. -
makoss
veterán
Üdv!
Van egy koncertfelvétel amit leszedtem a youtuberól, van benne néhányszor a dj belebeszélése, úgy tudom létezik olyan program ami azokat a sávokat, a zenei sávtól kiválasztja és törli, az énekhangok meghagyásával.
Tudtok olyan - lehetőleg ingyenes - programokat ami ezt kezeli? 22:37
Meg tutorial videókat ahogy ezt bemutatja hogyan kell csinálni?
Köszönöm! -
makoss
veterán
gondolom ez az:
https://www.youtube.com/watch?v=KEwwIqYVCRc -
makoss
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
És ez hol van?
-
makoss
veterán
Üdv!
Erről a programról mi a vélemény?
Ashampoo WinOptimizer
-
makoss
veterán
Üdv!
Van egy Mate Translate fordító kiegészítő firefoxra, mai nap kezte el ezt a zavaró be-be ugrálásokat csinálni:

Hogyan lehetne beállítani, hogy a háttérben maradjon, he hívja fel magára a figyelmet?
Vagy ha nem lehet beállítani, milyen beépülő programot ajánlotok ami inkább a háttérben ténykedik, ha szükség van rá, fordít angolról magyarra ha kell?
-
makoss
veterán
Üdv!
Létezik olyan lehetőleg ingyenes program windows 10-re ami ha mikrofonba beszélek leírja a szöveget?
-
makoss
veterán
válasz
energomatt
üzenetére
Pedig változott, csak nem a magyar hangsáv.
Hogyan lehet ezen változtatni?
-
makoss
veterán
Sziasztok!
Valaki segítsen már!
Itt a prohardver valamelyik topikjában kaptam egy ingyenes szoftvert, amit 1080p, vagy BDRip filmek hangját lehet optimalizálni úgy, hogy ami mostanában bosszantó, párbeszédek halkságát hivatott felhangosítani a környezeti hangokhoz képest.
Na most én kaptam egy free video volume booster nevű programot, mint ha javított volna, de nem a magyar, hanem az angol hangsávot.
Hogyan tudom ezt a programnál beállítani, hogy a magyar hangsávot változtassa, javítsa?
-
makoss
veterán
Üdv!
Tud valaki olyan programot windows 10-re ami leforditja a PDF-et magyarra? Vagy bármilyen ami ezt kezeli.
Konkrétan ezt: [link]
Köszönöm előre is!
-
makoss
veterán
Megoldódott végre a probléma hála a havernak, bejött az összes beállítás, csak törölni kellett mindent ebből a mappából:

Letöröltem a progit, végeztem egy takarítást ccleanerrel "seprű" elégvolt neki.
És ím az eredmény:
(#44719) AtHoS: Pazar!

-
makoss
veterán
Néztem, de kettő probléma is van vele: mint ahogy fentebb is írtam, a bal oldali sáv teljesen hiányzik, mindent egyenként kéne betölteni, + ami a videóban is van a csávó a legördülő menüből választott, az meg aztán tengernyi, nem tudom mi hova lenne társítva. A másik gond, hogy amit te linkeltél tiszta angol, még ha lefordítom sem biztos, hogy úgy van, de ha valaki hozzáértő segítene azt megköszönném!

Nekem csak 2 műveletre kellene: előre, és visszalapozás. De az a Windows 10- en mindenhol ( mappák közti navigálás, böngészés firefox, chrome stb)
-
makoss
veterán
-
makoss
veterán
válasz
Dluinet
üzenetére
Ismerősek, csak van amit már régen frissítettek, meg akad olyan is ami csak kétkézzel működik....a StrokePlus volna a legjobb de valami miatt nem reagál, próbáltam volna e szerint is: [link] eddig sikertelenül.
Bal oldalt volt egy komplett lista tele gyárilag beállított mozdulatokkal, de nem tudom visszahozni még újratelepítéssel sem
[link] -
makoss
veterán
Üdv!
Nem tud valaki olyan programot amivel egérmozdulatokkal lehet pld lapozni windows 10-en?

Van egy Strokes Plus nevű progim, de valami miatt nem reagál lapozásra
-
makoss
veterán
Elvileg még működne a tegnapi portable is, de akkor miért nem jelzi az autómatikusan induló programok között?

Meg, hogyan tudom megnézni a tegnapi letöltést, mindegyikre ugyanazt a mennyiséget írja ki: hol a tegnapi?
-
makoss
veterán
Üdv!
Tudnátok linkelni egy net meter telepíthetős változatát?
Mert ez a Net Meter 3.6 (Build 437) Portable nem indul a win 10-el és nem lesz mindig ezembe elindítani.
Vagy ajánljatok olyan progit ami figyeli az adatforgalmam havi, heti, napi szinten.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

meg nemsoká már úgyis át kellene már térnem a win 11-re, csak mindig húzom halasztom, mert betyársok beállítás kell egy oprendszer telepítése után, eléh ha csak a böngésző beállítására gondolok