- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
Üdv!
Kb 2 hete vettem LG Oled tévét, nem tudom mi állíthatódott el, de a 30 fps alatti 23.976 fps videók érezhetően szaggatnak. Milyen beállítás, szoftver kell ehhez, hogy kevésbé szaggassanak ezek a videók?
Videólejátszáshoz Potplayert használok.
Érdekes, hogy youtube videókon is érezni néhánynál
Windows 10 pro 64 bites oprendszert használok. -
makoss
veterán
Üdv!
Tud valaki olyan ingyenes programot win 11-re amivel lehet egér mozdulatokkal navigálni?
Úgy értem mint annó volt az Opera böngészőben az "egérmozdulatok engedélyezése"
Windows 10-re van, ott StrokesPlus a neve -
makoss
veterán
Üdv!
Milyen ingyenes programot tudnátok ami videókártyát tesztel?
-
makoss
veterán
Üdv!
Tudnátok olyan ingyenes programot windows 11-re ami úgy működik mint annó az Opera böngészőben az "egérmozdulatok engedélyezése"?
Csak nekem az egész oprendszerre kellene, nem csak böngészőre.
Próbáltam beállítani a StrokesPlus progit, de csak windows 10-en hajlandó működni -
makoss
veterán
Üdv!
A Splash Pro videólejátszó miben másabb a Splash 2.0-nál?
A 24 fps videók feljavítása 60 fps-re volt a cél, szerintem érezhetően jobb vele -
makoss
veterán
Üdv!
Milyen programot tudnátok ajánlani amivel meg tudnám nézni számítógépem hőmérsékleteit, sebességét?
Lehetőleg ingyenest. -
makoss
veterán
Üdv!
Van egy koncertfelvétel amit leszedtem a youtuberól, van benne néhányszor a dj belebeszélése, úgy tudom létezik olyan program ami azokat a sávokat, a zenei sávtól kiválasztja és törli, az énekhangok meghagyásával.
Tudtok olyan - lehetőleg ingyenes - programokat ami ezt kezeli? 22:37
Meg tutorial videókat ahogy ezt bemutatja hogyan kell csinálni?
Köszönöm! -
makoss
veterán
gondolom ez az:
https://www.youtube.com/watch?v=KEwwIqYVCRc -
makoss
veterán
válasz
SunMount3r #51623 üzenetére
És ez hol van?
-
makoss
veterán
Üdv!
Erről a programról mi a vélemény?
Ashampoo WinOptimizer -
makoss
veterán
Üdv!
Van egy Mate Translate fordító kiegészítő firefoxra, mai nap kezte el ezt a zavaró be-be ugrálásokat csinálni:
Hogyan lehetne beállítani, hogy a háttérben maradjon, he hívja fel magára a figyelmet?
Vagy ha nem lehet beállítani, milyen beépülő programot ajánlotok ami inkább a háttérben ténykedik, ha szükség van rá, fordít angolról magyarra ha kell? -
makoss
veterán
Üdv!
Létezik olyan lehetőleg ingyenes program windows 10-re ami ha mikrofonba beszélek leírja a szöveget?
-
makoss
veterán
válasz
energomatt #45945 üzenetére
Pedig változott, csak nem a magyar hangsáv.
Hogyan lehet ezen változtatni? -
makoss
veterán
Sziasztok!
Valaki segítsen már!
Itt a prohardver valamelyik topikjában kaptam egy ingyenes szoftvert, amit 1080p, vagy BDRip filmek hangját lehet optimalizálni úgy, hogy ami mostanában bosszantó, párbeszédek halkságát hivatott felhangosítani a környezeti hangokhoz képest.
Na most én kaptam egy free video volume booster nevű programot, mint ha javított volna, de nem a magyar, hanem az angol hangsávot.
Hogyan tudom ezt a programnál beállítani, hogy a magyar hangsávot változtassa, javítsa? -
makoss
veterán
Üdv!
Tud valaki olyan programot windows 10-re ami leforditja a PDF-et magyarra? Vagy bármilyen ami ezt kezeli.
Konkrétan ezt: [link]
Köszönöm előre is! -
makoss
veterán
Megoldódott végre a probléma hála a havernak, bejött az összes beállítás, csak törölni kellett mindent ebből a mappából:
Letöröltem a progit, végeztem egy takarítást ccleanerrel "seprű" elégvolt neki.
És ím az eredmény:(#44719) AtHoS: Pazar!
-
makoss
veterán
Néztem, de kettő probléma is van vele: mint ahogy fentebb is írtam, a bal oldali sáv teljesen hiányzik, mindent egyenként kéne betölteni, + ami a videóban is van a csávó a legördülő menüből választott, az meg aztán tengernyi, nem tudom mi hova lenne társítva. A másik gond, hogy amit te linkeltél tiszta angol, még ha lefordítom sem biztos, hogy úgy van, de ha valaki hozzáértő segítene azt megköszönném!
Nekem csak 2 műveletre kellene: előre, és visszalapozás. De az a Windows 10- en mindenhol ( mappák közti navigálás, böngészés firefox, chrome stb)
-
makoss
veterán
-
makoss
veterán
válasz
Dluinet #44693 üzenetére
Ismerősek, csak van amit már régen frissítettek, meg akad olyan is ami csak kétkézzel működik....a StrokePlus volna a legjobb de valami miatt nem reagál, próbáltam volna e szerint is: [link] eddig sikertelenül.
Bal oldalt volt egy komplett lista tele gyárilag beállított mozdulatokkal, de nem tudom visszahozni még újratelepítéssel sem[link]
-
makoss
veterán
Üdv!
Nem tud valaki olyan programot amivel egérmozdulatokkal lehet pld lapozni windows 10-en?
Van egy Strokes Plus nevű progim, de valami miatt nem reagál lapozásra -
makoss
veterán
Elvileg még működne a tegnapi portable is, de akkor miért nem jelzi az autómatikusan induló programok között?
Meg, hogyan tudom megnézni a tegnapi letöltést, mindegyikre ugyanazt a mennyiséget írja ki: hol a tegnapi? -
makoss
veterán
Üdv!
Tudnátok linkelni egy net meter telepíthetős változatát?
Mert ez a Net Meter 3.6 (Build 437) Portable nem indul a win 10-el és nem lesz mindig ezembe elindítani.
Vagy ajánljatok olyan progit ami figyeli az adatforgalmam havi, heti, napi szinten.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest