- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
Melyik a legkevésbé erőforrásigényes böngésző win 7-re?
Van egy régi laptopom 2 gb rammal és a Chrome alatt sokszor rettentő lassú. -
galaxys80
veterán
válasz
energomatt #43309 üzenetére
Erre találták ki a smile-kat.
-
galaxys80
veterán
válasz
energomatt #43295 üzenetére
Úgy érzed, hogy egy magánszemélyre ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a titkosszolgálatokra?
Mindenki másnak:
Az én beszélgetésemet egyszer venné fel a tudtom nélkül valaki. Az életben többet telefonon nem érne el.
-
galaxys80
veterán
Tudnák ajánlani egy egyszerű és gyors programot, arra, hogy kisebb mov fájlokat összefűzzek egy fájlba?
-
galaxys80
veterán
Az igénye valóban jogos. Viszont nekem alkalmazottnak meg az az igényem, hogy legyen meg a bizalom és ne figyelgessenek. Ha meg elégedetlenek velem, akkor küldjenek el.
Én biztos, hogy egyetlen percet nem dolgoznék olyan munkahelyen, ahol a főnököm figyelget. Főleg nem a tudtom nélkül. -
galaxys80
veterán
válasz
bluemirage #42831 üzenetére
Ehhez az én gépem édes kevés. Több, mint 10 éves konfig.
Akkor marad így ahogy. Azért vagyok szomorú, mert pont a gyermek bohóckodása van rajta azon ami fejjel lefelé van. -
galaxys80
veterán
válasz
bluemirage #42827 üzenetére
Akkor mivel kellene szabványosan elforgatnom?
-
galaxys80
veterán
válasz
bluemirage #42825 üzenetére
De jelenleg ott tartok, hogy azt a 3 videót amit forgatni kellett megoldottam Format Factory-val. Most viszont nem bírom összefűzni az elforgatott videókat a többivel.
Format Factory szerint túl sok a videó. (75)
MKV merge hibával megáll. -
galaxys80
veterán
Melyik programmal tudnék gyorsan és konvertálás nélkül kis méretű videófájlokat összefűzni?
Másik problémám, hogy van pár videófelvételem amit sikerült fejjel lefelé elkészíteni. Mivel tudnám átforgatni?
-
galaxys80
veterán
Pár ezer forint egy hagyományos pendrive.
Ez nem az. Írtam, hogy iPad-hez való lightening-es pendrive. Ebből egy normális 20.000-től kezdődik.
Ezért mondtam, hogy vagy életre kel vagy marad a belső tárhely. Évi 1 alkalomra nem ér ennyit nekem. Semmi köze az igénytelenséghez. -
galaxys80
veterán
válasz
King Unique #42562 üzenetére
Köszönöm. Teszek vele este egy próbát még.
Tisztában vagyok vele, hogy ezek fogyóeszközök sajnos. De tényleg semmi másra nem kellett volna ez a szutyok, mintha évi 1 alkalommal, nyaraláskor rápakolom a meséket, hogy ne az iPad-et rakjam fullra.
Mindegy. Ha életre kel akkor jó, ha nem akkor marad az iPad belső tárhelye. (Majd szanálok a gyerek 30 játéka közül)
-
galaxys80
veterán
válasz
King Unique #42550 üzenetére
Warning: Only 31993 of 31994 MByte tested.
The media is likely to be defective.
90 MByte OK (184320 sectors)
31.1 GByte DATA LOST (65337344 sectors)
Details:6 MByte overwritten (12288 sectors)
0 KByte slightly changed (< 8 bit/sector, 0 sectors)
31.1 GByte corrupted (65325056 sectors)
6 MByte aliased memory (12288 sectors)
First error at offset: 0x0000000005a00000
Expected: 0x0000000005a00000
Found: 0x5c78b9d3e556a676
H2testw version 1.3
Writing speed: 8.79 MByte/s
Reading speed: 6.78 MByte/s
H2testw v1.4Ezt hozta ki a H2testw
-
galaxys80
veterán
válasz
King Unique #42547 üzenetére
Sajnos egyik megoldás sem vezetett sikerre. A HP ugyanúgy elszáll a vége előtt hibával, mint a windows formázója. A DiskPark pedig ezt írja: [kép]
A gyors formázás az lefut hiba nélkül. Viszont az meg nem gyógyítja meg a pendrive-ot.
-
galaxys80
veterán
Tudnátok ajánlani valami megbízható USB formatáló progit. Van egy pendrive-om amivel valami nagyon nem oké. Filmek voltak rajta korábban. Ezt win-el leformáztam és meséket akartam rátenni, de szinte egy sem indul el. Ha meg elindul, akkor egy idő után átugrik egy olyan filmre ami már elvileg nincsen is rajta.
-
galaxys80
veterán
Ezeket a CD-ket mindenképpen újra lemezre akartam lementeni. Ez ilyen nosztalgiázás inkább.
Végül egyszerűen és gyorsan megcsináltam az IMGBurn-el. De köszönöm a javaslatokat. Később még jól jöhet.(#42511) ollie
Nem E-bay. MediaMarkt. Olcsónak sem mondanám éppen. De utána olvasgatva, másoktól érdeklődve egyáltalán nem annyira ritka jelenség ez, mint néhányan gondolják. Mindegy, tanultam belőle. Telefonba soha többet SD kártya. Következő vásárlásnál, majd figyel az asszony is arra, hogy mekkora a belső tárhelye.
-
galaxys80
veterán
Természetesen micro sd kártyáról volt szó.
Anno nekem egy Samsung kártyáról tűntek el a képek, most meg a feleségem Sandisk kártyájáról. Szerintem ezek, azért messze nem a gagyi kategória.
Felhő tárhelyet én magam használok, de a feleségem ellenkezett ezzel kapcsolatban. Ellenben szinte 3 naponta menteget a telefonról.Szóval sok kép nem veszett el. Mindenesetre nekem elveszett a bizodalmam a kártyákkal szemben.
Más:
Van néhány ezer éves régi audio CD-m. Szeretnék róla biztonsági másolatot készíteni. IMGBurn megfelelő erre? Lemezről képfájlba mentés, majd a képfájl írása CD-re?
-
galaxys80
veterán
Létezik, olyan program esetleg aminek segítségével egy sérült (?) SD kártyáról lementhetőek a képek?
Feleségem Galaxy A3-jába van egy 3 hónapos Sandisk (class 10) kártya és azt vettük észre, hogy néhány képet már csak félig vagy egyáltalán nem tölt be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest