- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Kordában fogja tartani az S25 a Snapdragon 8 Elite őserejét
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cirkus
aktív tag
online felületen vagy offline programokra kérek ötletet, online filmes oldalon lévő film letöltésére.
-
cirkus
aktív tag
ingyenes powerpoint szerkesztő programot keresek, ahol semmilyen aktiválást nem szükséges a használathoz
-
cirkus
aktív tag
androidra milyen appal lehet videot fekete-fehérré varázsolni ?
-
cirkus
aktív tag
hi, win-re van olyan kis software mint az okostelefonokra a fénykép szerkesztő, azaz előre beállított filtereket tudok ráhúzni a képekre egyszerűen, gyorsan, azok között válogatva ?
-
cirkus
aktív tag
hi,
win-re van olyan kis software mint a telefonokra a fénykép szerkesztő, azaz előre beállított filtereket tudok ráhúzni a képekre egyszerűen, gyorsan ? -
cirkus
aktív tag
milyen programmal lehet videot szerkeszteni...youtubra például, .mp3-t és másik külön álló .avi kiterjesztésű fileból hogy tudok egyet csinálni, szerkeszteni vágni, összerakni stb....
-
cirkus
aktív tag
milyen program ami a VGA hőmérsékletét és annak a hűtés ventillátorának a fordulatszámát mondja meg !
-
cirkus
aktív tag
Milyen progival tudom a merevlemezem állapotát meghatározni ?
Értem arra, hogy ha úgy érzem, hogy lassan be fog kakálni a vinyó, és tudni szeretném, hogy milyen közel áll hozzá ?? -
cirkus
aktív tag
Van olyan program, amivel egy meghajtón vagy könyvtárakon belül tudok adott filetipusra (kiterjesztés) rákeresni, és azok megtalálása után tudom őket törölni ? Azaz nem kell egyenként végigmenni a könyvtárakon és egyenként törölni az adott filéket !
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest